Witam na ari
Zastanawiam się w co jeszcze zainwestować na NC
Duże perspektywy widzę na Partnerze nieruchomości
Wydaje mi się że będzie podobnie jak na ari
Co wy na to
Mobile Factory (mbfactory) - spółka jeszcze raz podwyższyła prognozy oraz przedstawiła historyczny raport za III kwartał (ogromny potencjał). jest szansa powrotu do ceny akcji z dnia debiutu czyli 2 zł :) a teraz szoruje po dnie
ja jeszcze mam "good idea" zerknij sobie i ocen sam !!!
teraz czas na CDI
wzrosty dopiero się zaczynają więc jest okazja załapać się na przysłowiowy dołek.
spółka nabiera rozpędu i ma sporo do odrobienia.
w tym roku 2 złote jak w banku!!!
Wasze propozycje sa interesujące.
Dase wygląda ok
Mb factory również ok lecz martwią mnie tam duże zapasy nie zgłębiałem się z czego te zapasy wynikają.
A jeśli chodzi o CDI to nie wiem o jaką spółkę chodzi
Pozdrawiam i dzięki
Doda
Już o Weedo pisałem z tobą na ten temat
Po prostu nie chce szkodzić weedo wiem że zależy ci na wzrostach
Lecz widzę to kiepsko i obawiam sie ze jeszcze będzie gorzej czego ci nie życzę
w poniedziałek kupisz WEEDO bo po prostu nie wytrzymasz:)))
kto rozsądny odpuści sobie papierek ,który będzie odrabiał poziom do co najmniej 0,80 zł?
zaleci się cała gawiedź siedząca na ARI bo nie będą mogi przepuścić takiej okazji z tobą na czele:)))
a to dlaczego kurs spadł tak nagle wyjaśniło się :
Sprzedaż aktywów - akcji spółki
Zarząd Spółki Centurion Finance S.A. ("Emitent") z siedzibą w Krakowie, niniejszym informuje, iż w dniu 28 i 29 listopada 2013 roku sprzedał w transakcjach sesyjnych na rynku NewConnect łącznie 102 225 sztuk akcji spółki WEEDO S.A. za łączną kwotę 45 695,67 (słownie: czterdzieści pięć tysięcy sześćset dziewięćdziesiąt pięć złotych i sześćdziesiąt siedem groszy), dającego 102 225 głosów na walnym zgromadzeniu Spółki.
Jednocześnie Emitent sprzedał 29.11.2013r. w oparciu o umowę kupna - sprzedaży z Twinlight Finance Limited 100 000 sztuk akcji spółki Weedo S.A. za łączną kwotę 120 000 zł (słownie sto dwadzieścia tysięcy złotych).
Po transakcji Centurion Finance S.A. posiada 2 861 akcji spółki Weedo S.A.