• Akcjonariat Autor: ~slawek001 [89.74.76.*]
    Czy ktoś zna aktualny akcjonariat REINHOLD POLSKA A.B. (RHD) ?

o takim składzie akcjonariatu pierwszy raz czytam

http://www.polstock.pl/dane_gpw/profil_spolki/reinhold/pl/2
  • Re: Akcjonariat Autor: ~gdyniak [91.241.5.*]
    ...a popytu brak
  • Re: Akcjonariat Autor: ~slawek001 [89.74.76.*]
    To nie jest zbijanie akcji to szukanie nowych kupujących jest .... ja tam już się obkupiłem a jak widzę Nowych kupujących brak.
    Dnia 2013-11-26 o godz. 14:08 ~slawek001 napisał(a):
    > To nie jest zbijanie akcji to szukanie nowych kupujących
    > jest .... ja tam już się obkupiłem a jak widzę Nowych
    > kupujących brak.

... nie twierdzę, że to zbijanie bo za małe obroty były... ale tak jak napisałem - popytu brak...

..."szukanie nowych kupujących" ??? ...to już zabrzmiało mało optymistycznie - synonim to "dystrybucja" ;)

... zobaczymy co będzie dzisiaj - albo ktoś podciągnie jednym strzałem kilka poziomów do góry, albo zjedziemy poniżej 0,70... to może z kolei wskazywać na przygotowania do kolejnej akcji "pum & dump".... z małego nominału łatwiej o efektowne windowanie kursu...
    Jak już wcześniej pisałem nie znam określeń giełdowych ;) .... i znowu mamy młot na wykresie świecowym .... ale to już nie moja sprawka ja akcji nie kupiłem :)
    ... ja kupiłem - ostanie 3 transakcje... zaledwie 400zł a kurs 4gr w górę. Byłem ciekaw, czy ktoś będzie zbijał... Ze względu na właśnie tak niewielką wagę zmian analizy nie mają sensu. Jedno co można napisać to tyle, że nie widać żadnej gry... kurs osuwa się pod ciężarem... Może się jeszcze osunąć, ale to raczej będzie efekt znużenia jakiegoś małego gracza....

...myślę, że gra już się odbyła - kto chciał to zebrał papier, a były dni gdy to zbieranie z prawej było bardzo aktywne przy sporym wolumenie... Najwięcej zebrane z przedziału 0,84-0,89. Może ktoś spodziewał się szybszej decyzji sądu... teraz musi trochę poczekać...

...o ile sąd klepnie układ bez zastrzeżeń powinniśmy w pierwszym rzucie pójść sporo ponad 1 PLN....
    Dość ciekawie wygląda wykres wskazujące na ilość zakupionych akcji

http://www.gieldometr.pl/spolki/spolka/id/SE0001856519

To co teraz się dzieje to gra osoby która liczyła na szybki zysk ..... ktoś kto kupił podczas wystrzału Dużą ilość Akcji spokojny jest i nic nie robi :)
    Już dokładnie sprawdziłem :) ..... 2 mil akcji które "Ktoś" kupił spokojnie trzyma .... zakup tak ładnie "ukryty" że prawie jego nie widać ;)
[x]
REINHOLD 0,00% 0,06 2025-12-10 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.