• WEEDO przestaje istnieć ? Autor: ~drokas [109.197.168.*]
    http://gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/EBI/info/549610,weedo-sa-zadanie-akcjonariusza-dotyczace-zwolania-nwz

Zarząd WEEDO S.A. z siedzibą w Katowicach ("Emitent", "Spółka") niniejszym informuje, iż w dniu 22 listopada 2013 roku do Spółki wpłynęło żądanie zwołania Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki. Żądanie zostało zgłoszone przez Pana Przemysława Hudaka, Akcjonariusza posiadającego ponad 5% kapitału zakładowego Emitenta. W żądaniu akcjonariusz wnosi także o zamieszczenie w porządku obrad następujących uchwał:
    - Uchwała o dalszym funkcjonowaniu spółki,
  • Re: WEEDO przestaje istnieć ? Autor: ~Magazynier [178.36.34.*]
    Przeboleję te 800 pln, Człowiek uczy się na błędach. Zastanawiam się nad tymi dziwnymi wpisami w rodzaju - "a teraz dzida na północ" czy "za chwilę dobre info". Przepraszam, bez urazy ale czy tu są sami emeryci bez pojęcia ? Gospodynie domowe ? Przepraszam emerytów i gospodynie domowe. No chyba, że to są teksty jajarzy, żartownisiów w sensie. W tym samym czasie mogliby zainwestować swoje pieniądze np w akcje Bytomia i naprawdę zarobiliby przyzwoite pieniądze. Uprzedzam wszelkie zarzuty - nie mam w swoim koszyku akcji Bytomia. Firmę podaję jako przykład. Firma na początku miała pomysł na osprzęt do tabletów w tym na ipady. Potem coś się posrało i przebranżowili się na soft na androida i ios. I to jak widać nie do końca wypaliło. Teraz ta plotka, że Chiny, że soft do drukarek 3D. No bomba! Ale to są niczym nie potwierdzone plotki. Ktoś coś powiedział, ktoś inny usłyszał to co chciał. Trochę jak w tym "Radiu Erewań" - "Na Placu Czerwonym rozdają łady - czy to prawda? Tak, tylko nie rozdają ale kradną i nie łady ale rowery".
  • Re: WEEDO przestaje istnieć ? Autor: ~Tato [83.11.92.*]
    Tu chodzi raczej o przejęcie kontroli nad spółką
    Moim skromnym zdaniem duży gracz dogadalł się z kontrahentami i na siłę przejmuje kontrolę nad spółką Nie żdziwi mnie podniesienie kapitału lub skup akcji
    Ale to tylko moje skromne zdanie
    Pozdrowienia
  • Re: WEEDO przestaje istnieć ? Autor: ~Magazynier [178.36.34.*]
    "W czterech ścianach naszych chat,
    Marzy nam się inny świat,
    Dobranoc, dobranoc!"
    i niech te słowa będą komentarzem do tego całego zamieszania. Dobranoc inwestujący w Weedo, dobranoc!
  • Re: WEEDO przestaje istnieć ? Autor: ~Tato [83.25.164.*]
    Taki wariant nie miałby żadnego ekonomicznego sensu Po co wycofywać spółkę w którą inwestuje sie spore kwoty .
    To musi być coś innego Ja stawiałbym raczej na intensywny rozwój tej spółki
    Takie przejęcia już miały miejsce i w 95% były bardzo korzystne dla spółek
[x]
SEAMASTER -8,26% 2,00 2016-02-16 09:07:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.