• Chłopczyk ~4,5% (samozwańczo nazwany profesorem !?) ... Autor: ~prześmiewca [176.109.160.*]
    już nie prowokuje i nie wzbudza politowania, ale bawi ...

• przesmiewca Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Zabawny to jest zachowanie kursu i parodia procedury uruchamiania linii kredytowej.

To miłej zabawy.
  • Re: przesmiewca Autor: ~dependziak [77.113.91.*]
    nie gadac tylko stawiac sie murem na 36-40gr :] a zarobicie :)
  • piętnowania głupoty cd. Autor: ~prześmiewca [176.109.160.*]
    Chłopczyku pozwól ludziom, jak ty to nazywasz, tracić pieniądze. Nie twoja sprawa.

I dwie sprawy:

1. Poprzedni post, wcale nie obraźliwy i wulgarny (a takich tu bez liku na forum) dlaczego zgłosiłeś do usunięcia?
    2. Nie otrzymałem odpowiedzi na zadane wcześniej pytanie, czy odczuwasz satysfakcję w dokumentowaniu na forum swojej głupoty? Nie jesteś zaangażowany w papier (rzekomo) to co cię on obchodzi. A jeżeli wiesz coś więcej, pisz do zarządu spółki i KPWiG, a nie do forowiczów.
  • reakcja na stres? Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    1. Od kogo wiesz lub na podstawie czego stwierdziłeś, że to ja zgłosiłem post do usunięcia ????
    ( równie idiotycznych stwierdzeń posiadasz na swoim koncie więcej np....."Wiemy dobrze obaj, że popłynąłeś na niejednej spółce.....")

2. Odpowiedź została udzielona, a brzmiała tak: "Na głupie pytanie otrzymasz głupią odpowiedź. Chcesz takiej? "

3. Zapytam więc teraz i ja: Czy odczuwasz satysfakcję stawiając mi głupie pytania na forum, chłopczyku?
  • dajcie spokój - jak ma być show na dependzie to będzie a jak nie to.. Autor: ~niedowiarek [212.191.74.*]
    dajcie spokój - jak ma być show na dependzie to będzie a jak nie to...w dupę z nim,
    nie ma się czym ekscytować
    spadam,
    do poniedziałku
    może ostatni tydzień listopada będzie ciekawszy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.5.182.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać