• info Autor: ~ksu [46.238.81.*]
    Raport bieżący nr 18 / 2013
    Data sporządzenia: 2013-11-22
    Skrócona nazwa emitenta
    FORMUŁA 8 S.A.
    Temat
    Zawiadomienie z art. 69 Ustawy o ofercie publicznej –przekroczenie powyżej progu 5%
    Podstawa prawna
    Art. 70 pkt 1 Ustawy o ofercie - nabycie lub zbycie znacznego pakietu akcji
    Treść raportu:
    Zgodnie z art. 70 pkt 1 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania
    instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych, Zarząd Spółki
    Formuła8 S.A. informuje, iż w dniu 22 listopada 2013 r. do siedziby Spółki wpłynęło od Endeavour Progress LLC, zawiadomienie o zmianie stanu posiadanego udziału w głosach na Walnym Zgromadzeniu spółki Formuła8 S.A.

Treść przedmiotowego zawiadomienia przedstawiono w załączeniu do niniejszego raportu.
    Załączniki
    Plik Opis
    zawEndea.Formuła.pdfzawEndea.Formuła.pdf
  • Re: info Autor: ~Ra [37.62.131.*]
    Jesli dobrze pamiętam to chyba PMI bylo posiadaczem 65 000 akcji seri B.
  • Re: info Autor: ~ksu [46.238.81.*]
    Pmi ma akcje serii A a to są akcje serii B objęte w drodze umowy cywilno prawnej które nie wchodzą do obrotu giełdowego
  • Re: info Autor: ~Ra [217.72.236.*]
    Dzięki. Niemoglem tego teraz sprawdzić.
    Dzięki. Niemoglem tego teraz sprawdzić.
  • Re: info Autor: ~dd [193.34.223.*]
    wyglada na to ze Equiray Limited sprzedalo swoje akcje poza rynkiem
    Czylu mamy 3 udziałowców z czego dwóch ma serię B więc nie do wywalenia. Szykuje się naprawdę coś grubszego. I b.fajnie że prawdopodobnie oczyszczono z drobnicy. vynajmniej częściowo. Dzięki monthy i itp.
    wyglada na to ze bedzie sie dzialo, a myslalem ze Equiray sprzedalo, myslilem sie, to dobrze. Mogliby troche akcji zebrac z rynku ;-)
  • Re: info Autor: ~ramzes1978 [84.197.53.*]
    Ktoś zbierał zauważyłeś?-jak Ra to zrobił-że koło 5 ktoś to skupóje? Mam nadzieję że drobnica niewytrzymała i się wysypała. W zasadzie cisza taka jak by nas trzech zostało-;) Narzekacze zamilkli!!!!
    na kupnie do 5 zl bylo dzisiaj prawie 3k papiera, nie za duzo, znowu arkusza sprzedazy dawno tak zapelnionego nie widzialem, okolo 12k do 10 zl bylo prawdzalem to co jakis czas
  • Re: info Autor: ~kamiloss [89.67.17.*]
    chyba czterech, ja mam aż 80 akcji :P Ale się już nie odzywam bo mnie chłopaki znów zrugają :P

Dnia 2013-11-22 o godz. 20:36 ~ramzes1978 napisał(a):
    > Ktoś zbierał zauważyłeś?-jak Ra to zrobił-że koło 5 ktoś to
    > skupóje? Mam nadzieję że drobnica niewytrzymała i się
    > wysypała. W zasadzie cisza taka jak by nas trzech
    > zostało-;) Narzekacze zamilkli!!!!
  • Re: info i ...... na weekend DO SPRAWDZENIA Autor: ~ksu [46.238.81.*]
    Endeavour Progress LL - Timberline Asset Management LLC -Stifel Financial Corp
  • Re: info i ...... na weekend DO SPRAWDZENIA Autor: ~ramzes1978 [84.197.53.*]
    Ksu-poszperamy. żawsze gdy zbliży sie do 5 ktos wystawia większe zlecenia np.dzis tak jak by bronił tegoi poziomu.
    Tłumaczenie z wikipedi
    Stifel Financial Corp ( NYSE : SF ) jest, jak usługi finansowe holding utworzony w lipcu 1983 i jest notowana na Nowojorskiej Giełdzie Papierów Wartościowych w dniu 24 listopada 1986 roku. Jego firma poprzednik został założony w 1890 jako Altheimer i Rawlings Investment Company z siedzibą główną w centrum St Louis, Missouri .

Stifel oferuje usługi związane z papierami wartościowymi finansowych w Stanach Zjednoczonych i Europie przez kilka całości spółek zależnych. Jej klientami są serwowane przez Stifel, Nicolaus & Company, Incorporated (Stifel Nicolaus) w Stanach Zjednoczonych, a handel detaliczny z pełnym zakresem usług i pośrednictwa instytucjonalnego i bankowości inwestycyjnej firmy, poprzez Stifel Nicolaus Canada Inc w Kanadzie i przez Stifel Nicolaus Europe Limited (SNEL ) w Wielkiej Brytanii i Europie. Inne jej jednostki zależne m.in. Thomas Weisel Partners LLC (TWP), Century Securities Associates, Inc (CSA), niezależny wykonawca broker-dealer firmy i Stifel Bank & Trust, detalicznego i komercyjnego banku . Stowarzyszone broker-dealer firmy zapewniają papierów pośrednictwa , handlu, bankowości inwestycyjnej , doradztwa inwestycyjnego i związanych z nimi usług finansowych dla inwestorów indywidualnych, profesjonalnych menedżerów pieniądze, firm i gmin. Stifel Bank & Trust pełną gamę rozwiązań kredytowych konsumenckich i handlowych. Stifel Trust Company, NA oferuje zaufanie i usług związanych.
    Wiesz że jestem na papierze - chodzi o fakt że te spółki są w jakiś sposób powiązane - ta na końcu hicior. ja w weekend praca .. taka branża ..... co robić. więc poszukajcie jak najwięcej i piszcie na forum. dałem ,,znaki"
    OK. tak na szybko. info z 27-07-2012 0 wspołpracy z firma o potwierdzonych zasobach....w dolarach
    w praktyce znaczne zwiększenie wartosci 8fo i wprowadzenie na rynek akcji w ameryce? To chcesz nam przekazac?

Timberline Asset Management LLC jest własnością prywatną menedżer inwestycyjny. Firma świadczy swoje usługi przede wszystkim do osób o wysokich dochodach. Jest on przeznaczony do bankowości i używanymi rzeczami instytucji, firm inwestycyjnych, planów emerytalnych i udziały w zyskach, organizacji charytatywnych, korporacji i innych przedsiębiorstw i innych doradców inwestycyjnych. Firma zarządza osobny klient koncentruje portfela akcji dla swoich klientów. Wprowadza on również i zarządza kapitałowe fundusze inwestycyjne dla swoich klientów. Firma inwestuje na rynkach kapitałowych publicznej w Stanach Zjednoczonych. Inwestuje głównie w akcje wzrostu połowy kapelusza i małych firm kapitalizacji. Firma zatrudnia analizy fundamentalnej do swoich inwestycji. To benchm
    chodzi mi o fakt czy te 3 podmioty są ze sobą powiązane bo na ich stronach internetowych wydaję mi się że tak - w jakiś sposób... żeby nie było że ,,naganiam" i takie tam inne bzdety. do zoba.... w poniedziałek
    Wiem że chodzi ci o powiąznia a ja śięgam dalej o ich dzialalnośc i rynek na którym funkcjonują. Łącząc to z faktem dlaczego stany ? , daje mi takie możliwości. Jak to ty zaś interpretujesz?
    sorki ale mam wuchtę pracy w weekend i na tym się skupiam bo bez tego nie ma biletów narodowego banku polskiego na gpw. w niedzielę poszukam może coś dalej i innego na ,,przemyslenia" pozdro
    Owocnej pracy. Pzdr.
  • Re: info i ...... na weekend DO SPRAWDZENIA Autor: ~hhhhhhhhhhhhhoooo [87.116.245.*]
    100 akcji do 6 zeta moge zarydzykowac ????????????????????????????
    Nie ryzykuj proszę.Przez takich ryzykantów cena jest gdzie jest. Poczekaj i zaryzykuj za 20 lub wyżej, to może byc ryzyko.
[x]
8FORMULA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.