Raport bieżący nr 18 / 2013
Data sporządzenia: 2013-11-22
Skrócona nazwa emitenta
FORMUŁA 8 S.A.
Temat
Zawiadomienie z art. 69 Ustawy o ofercie publicznej –przekroczenie powyżej progu 5%
Podstawa prawna
Art. 70 pkt 1 Ustawy o ofercie - nabycie lub zbycie znacznego pakietu akcji
Treść raportu:
Zgodnie z art. 70 pkt 1 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania
instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych, Zarząd Spółki
Formuła8 S.A. informuje, iż w dniu 22 listopada 2013 r. do siedziby Spółki wpłynęło od Endeavour Progress LLC, zawiadomienie o zmianie stanu posiadanego udziału w głosach na Walnym Zgromadzeniu spółki Formuła8 S.A.
Treść przedmiotowego zawiadomienia przedstawiono w załączeniu do niniejszego raportu.
Załączniki
Plik Opis
zawEndea.Formuła.pdfzawEndea.Formuła.pdf
Czylu mamy 3 udziałowców z czego dwóch ma serię B więc nie do wywalenia. Szykuje się naprawdę coś grubszego. I b.fajnie że prawdopodobnie oczyszczono z drobnicy. vynajmniej częściowo. Dzięki monthy i itp.
Ktoś zbierał zauważyłeś?-jak Ra to zrobił-że koło 5 ktoś to skupóje? Mam nadzieję że drobnica niewytrzymała i się wysypała. W zasadzie cisza taka jak by nas trzech zostało-;) Narzekacze zamilkli!!!!
na kupnie do 5 zl bylo dzisiaj prawie 3k papiera, nie za duzo, znowu arkusza sprzedazy dawno tak zapelnionego nie widzialem, okolo 12k do 10 zl bylo prawdzalem to co jakis czas
chyba czterech, ja mam aż 80 akcji :P Ale się już nie odzywam bo mnie chłopaki znów zrugają :P
Dnia 2013-11-22 o godz. 20:36 ~ramzes1978 napisał(a):
> Ktoś zbierał zauważyłeś?-jak Ra to zrobił-że koło 5 ktoś to
> skupóje? Mam nadzieję że drobnica niewytrzymała i się
> wysypała. W zasadzie cisza taka jak by nas trzech
> zostało-;) Narzekacze zamilkli!!!!
Tłumaczenie z wikipedi
Stifel Financial Corp ( NYSE : SF ) jest, jak usługi finansowe holding utworzony w lipcu 1983 i jest notowana na Nowojorskiej Giełdzie Papierów Wartościowych w dniu 24 listopada 1986 roku. Jego firma poprzednik został założony w 1890 jako Altheimer i Rawlings Investment Company z siedzibą główną w centrum St Louis, Missouri .
Stifel oferuje usługi związane z papierami wartościowymi finansowych w Stanach Zjednoczonych i Europie przez kilka całości spółek zależnych. Jej klientami są serwowane przez Stifel, Nicolaus & Company, Incorporated (Stifel Nicolaus) w Stanach Zjednoczonych, a handel detaliczny z pełnym zakresem usług i pośrednictwa instytucjonalnego i bankowości inwestycyjnej firmy, poprzez Stifel Nicolaus Canada Inc w Kanadzie i przez Stifel Nicolaus Europe Limited (SNEL ) w Wielkiej Brytanii i Europie. Inne jej jednostki zależne m.in. Thomas Weisel Partners LLC (TWP), Century Securities Associates, Inc (CSA), niezależny wykonawca broker-dealer firmy i Stifel Bank & Trust, detalicznego i komercyjnego banku . Stowarzyszone broker-dealer firmy zapewniają papierów pośrednictwa , handlu, bankowości inwestycyjnej , doradztwa inwestycyjnego i związanych z nimi usług finansowych dla inwestorów indywidualnych, profesjonalnych menedżerów pieniądze, firm i gmin. Stifel Bank & Trust pełną gamę rozwiązań kredytowych konsumenckich i handlowych. Stifel Trust Company, NA oferuje zaufanie i usług związanych.
Wiesz że jestem na papierze - chodzi o fakt że te spółki są w jakiś sposób powiązane - ta na końcu hicior. ja w weekend praca .. taka branża ..... co robić. więc poszukajcie jak najwięcej i piszcie na forum. dałem ,,znaki"
OK. tak na szybko. info z 27-07-2012 0 wspołpracy z firma o potwierdzonych zasobach....w dolarach
w praktyce znaczne zwiększenie wartosci 8fo i wprowadzenie na rynek akcji w ameryce? To chcesz nam przekazac?
Timberline Asset Management LLC jest własnością prywatną menedżer inwestycyjny. Firma świadczy swoje usługi przede wszystkim do osób o wysokich dochodach. Jest on przeznaczony do bankowości i używanymi rzeczami instytucji, firm inwestycyjnych, planów emerytalnych i udziały w zyskach, organizacji charytatywnych, korporacji i innych przedsiębiorstw i innych doradców inwestycyjnych. Firma zarządza osobny klient koncentruje portfela akcji dla swoich klientów. Wprowadza on również i zarządza kapitałowe fundusze inwestycyjne dla swoich klientów. Firma inwestuje na rynkach kapitałowych publicznej w Stanach Zjednoczonych. Inwestuje głównie w akcje wzrostu połowy kapelusza i małych firm kapitalizacji. Firma zatrudnia analizy fundamentalnej do swoich inwestycji. To benchm
chodzi mi o fakt czy te 3 podmioty są ze sobą powiązane bo na ich stronach internetowych wydaję mi się że tak - w jakiś sposób... żeby nie było że ,,naganiam" i takie tam inne bzdety. do zoba.... w poniedziałek
Wiem że chodzi ci o powiąznia a ja śięgam dalej o ich dzialalnośc i rynek na którym funkcjonują. Łącząc to z faktem dlaczego stany ? , daje mi takie możliwości. Jak to ty zaś interpretujesz?
sorki ale mam wuchtę pracy w weekend i na tym się skupiam bo bez tego nie ma biletów narodowego banku polskiego na gpw. w niedzielę poszukam może coś dalej i innego na ,,przemyslenia" pozdro