• timoszenko/lasarenko Autor: ~kumaty [212.95.7.*]
    "Kapuche" w Panamie zabunkrowali,wyslannicy rzadu w drodze;ach ta batkiewszczyzna co nato powie Denis? /UNN/
  • Re: timoszenko/lasarenko Autor: ~mat [83.9.18.*]
    Hehe dobre .Ale umowę wszystko wskazuje na to , że ( CHYBA ) jednak podpiszą?
  • Re: timoszenko/lasarenko Autor: ~janek [83.20.154.*]
    Niestety umowy nie podpiszą.... Olek to potwierdzil....
  • Re: timoszenko/lasarenko Autor: ~mno [89.231.178.*]
    Pewnie, że nie podpiszą ale nie dlatego, że daleko im do Europy czy jak niektórzy piszą Rosja da więcej, zauważcie z czym jest problem, nie z gospodarką ale z prawem, prawem karnym czy z ordynacją wyborczą, a dlaczego??? Bo Janukowycz wie, że jak zmieni to prawo to Ukraina dojdzie do wmiarę cywilizowanego stanu i sam pójdzie siedzieć na 10 lat!
  • Re: timoszenko/lasarenko Autor: ~12345* [89.228.156.*]
    Dnia 2013-11-21 o godz. 21:24 ~mno napisał(a):
    > Pewnie, że nie podpiszą ale nie dlatego, że daleko im do
    > Europy czy jak niektórzy piszą Rosja da więcej, zauważcie z
    > czym jest problem, nie z gospodarką ale z prawem, prawem
    > karnym czy z ordynacją wyborczą, a dlaczego??? Bo
    > Janukowycz wie, że jak zmieni to prawo to Ukraina dojdzie
    > do wmiarę cywilizowanego stanu i sam pójdzie siedzieć na 10
    > lat!

.... przede wszystkim czynnik ekonomiczna... o 25% zmniejszono import towarów...
    ...Tymoszenko w części tez ale jak nie podpisze umowy to opozycja zarządza nowych wyborów, odwołania i skazania Janukowicza za zdradę narodową ....ponad 50% jest za przystąpieniem do UE.... najbliższe godziny wyjaśnią w co gra Janukowicz... tak czy siak narobił sobie bigosu
  • Re: timoszenko/lasarenko Autor: ~12345* [89.228.156.*]
    zaczyna się
    http://www.unn.com.ua/uk/news/1275127-na-maydan-priyshli-yuriy-lutsenko-i-nardepi-lyudey-vzhe-blizko-250
  • Re: timoszenko/lasarenko Autor: ~alonzo [109.95.206.*]
    Wg mnie, nic nie jest przesądzone do ostatniego dnia.
    Ruscy trzymają Janukowycza mocno za jaja, oni mają niezłe haki, pewnie na każdego ze świecznika na Ukrainie.
    Jeżeli jednak ulica wymoże w jakiś sposób kierunek zachodni, to różnie jeszcze może być.
  • Re: timoszenko/lasarenko Autor: ~12345 [89.228.156.*]
    ...nie poddają sie sprawa w Sadzie ....a według mojej wiedzy Westa na tych manewrach może zarobić, uwolnią handel z ruskimi..wschodnia Ukraina i w tym Dniepropietrowsk silnie powiązani są z Rosjanami i im raczej zwiazki z Unią są nie potrzebne...dziengi maja od azjatów i ru....

http://www.unn.com.ua/uk/news/1275193-rozporyadzhennya-ukrayinskogo-uryadu-pro-zupinennya-yevrointegratsiyi-oskarzhili-v-sudi
  • Re: timoszenko/lasarenko Autor: ~wojtek [109.243.155.*]
    wydaje mi się ,że niedługo jakieś ruchy na papierze będą,,spółdzielnia podobnie jak my oczekiwała podpisania umowy za tydzień, teraz będą mieli zagłostkę,,pod co zagrać tym razem,,kurs pilnowany od ponad roku i co dalej?!
  • Re: timoszenko/lasarenko Autor: ~karlsmen [95.40.163.*]
    pod wyniki
    mamy 29 XI za 3Q
  • Re: timoszenko/lasarenko Autor: ~wojtek [109.243.155.*]
    wiem kolego,,spodziewasz się przełomu? zadłużenie na pewno zmalało ,sprzedaż się poprawiła ale czy to wystarczy żeby wydobyć naszą westę wyżej niż jeden złoty,,,przyblokowali ostatnio wybycie na 0,78 mogło spokojnie iść dalej,,,,
  • Re: timoszenko/lasarenko Autor: ~karlsmen [95.40.163.*]
    opcji jest kilka dlaczego tak robią..............
    do tej pory( wybicie ponad 0.78) nie bylo nikomu na rękę poza drobnicą która od roku jest trzymana za mordę. (Tylko wytwali zarobią i spiją śmietankę)
    jeszcze troszkę wytrzymajcie!!!!!!!!!!!!!

dla mnie osobiście więcej daje nam dobry układ z Rosją i Chinami niż Europą

czy unia jest taka rewelacyjna zdania sa podzielone
    widzimy to u nas (trzeba się prosić i blagać żeby np.wesprzeć lot stocznie koleje itp. bo to niezgodne z UE konkurencją i takie pierdoły.) choć wiem że to studnie bez dna, ale Ukraina może nie zrozumieć po co........
    Westa już to pisano wielokrotnie ---to perełka Janukowicza, a Denis wódkę razem piją :)
    zachód wprowadzi swoje koncerny na ukrainę i tam wszystko padnie poprzejmują za śmieszne grosze wszystko.
    Rosja i Chiny zero wpieprzania się i potężne rynki zbytu. cła podatki eksportowe dla Ukrainy znikną
    ale Czy podpiszą - wydaje mi sie że TAK

te same ręce co trzymali aby kurs nie przebił 0,78zł teraz zaniżyć chcą do 0,55 ta sama mafia... jak jest w tym rola BDM czy tez innego gangu kreskowego?
  • Re: timoszenko/lasarenko Autor: ~obcy [83.6.231.*]
    Co im unia oferowała (biedronkę i lidla ) będo wyniki pozytywne
    ruszy kurs .
    ...ma honor Tymoszenko, chce dalej siedzieć.... tylko Ukraina niech wstąpi do UE..

http://www.unn.com.ua/uk/news/1275412-yaksho-rnbo-pidtrimaye-yevrointegratsiyu-ya-pogodzhusya-na-pidpisannya-ugodi-bez-virishennya-mogo-pitannya-yu-timoshenko
  • Re: timoszenko/lasarenko Autor: ~kumaty [212.95.7.*]
    W Szwajcarji konta joz znalezni ! Pytanie ile? Czas na Denysa. /unn/
  • Re: timoszenko/lasarenko Autor: ~alonzo [109.95.206.*]
    Masz jakieś związki z KGB ?. ;-)
    Wiem że nie odpowiesz twierdząco, ale wcale bym się nie zdziwił gdyby tak było.
    Kulczyk w sprawie dziwnych interesów, też kiedyś jeździł do Wiednia, więc rezydentów tej "zacnej organizacji o bogatych tradycjach" tam pewnie nie brakuje.
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.