To pewnie ten sam pajac :P
Gdyby spolka byla w zlej sytuacji nie dostala by dotacji z eu.Przez rok ich sprawdzali.
Wiec takie pierdy to dzieciom na dzielni mozesz mowic.
Choc paru glupkow sie znajdzie :)
Można zauważyć że wysypują leszcze co skusili się tuz po raporcie i po nagonce na kilku innych wątkach. Może jeszcze spaść do około 1,2 później może odbić w okolice 2 zł. No chyba że NC znów wpadnie w totalną niełaskę
Pamietam kiedys,nie pamietam czy na tej spolce,tez nagle pojawil sie ktos kto straszyl ludzi komornimiem w spolce.Oczywiscie panika,zjazd a po kilku dniach spory wzrost :D im wiecej strachow na wroble tym blizej marsz w gore :)
spółka ma ponad 8 mln w kasie , papier jest maksymalnie odleszczony , na NC index koniec korekty , teraz pozostało tylko ruszać na północ co niebawem nastąpi.. ))
Nie spadnie. Problemy finansowe to jakas bzdura - gdyby byli spolka z problemami finansowymi, mieli problemy z wyplacalnoscia etc to NIE DOSTALI BY ZADNYCH PIENIEDZY Z UNII.
Za wprowadzanie w błąd można zostać pociągnietym do odpowiedzialnosci karnej, stad "podobno". Gdyby autor posta nie napisal "podobno" juz by zbieral grosiki na grzywne.
Marazm jest tutaj rzecza normalna, spolka jest malo plynna (niestety), fundamentalnie jest rewelacyjna, technicznie niestety wieje z boku... trend horyzontalny moze sie jeszcze utrzymac.
Bardzo duza szansa na wybicie w kierunku polnocnym, jesli dostane potwierdzenie to odkupie jeszcze kilka batonow.
Czyź te umowy o dofinansowanie nie mają byc podpisane do końca 2013 r. ? Tak chyba wynika z kalendarza i zasad dotacji. Może ktoś jest lepiej zorientowany ?
O to, że inwestorzy zaangażowani w tę spółkę zainwestowali w nią nie do końca znając specyfikę NC (mała płynność).
To może rodzić wątpliwości w inwestorach, którzy swoją decyzję opierali nie na własnych umiejętnościach lecz na przesłankach/plotkach znajdujących się na przykład na tym forum. Inwestorzy, którzy podjęli decyzję sami dla siebie zdają sobie sprawę z tego, że rzeczywisty kurs będzie przeżywał fluktuacje ale porusza się na północ, osoby z wątpliwościami będą się starały pozbyć się akcji, które zakupiły wcześniej bo obawiają się, że stracą - sytuacja taka jest niepokojąca ponieważ takie działania hamują nieuniknione wzrosty i dają zarobić innym (zakładam, że sprzedają pod wpływem silnych emocji tj. strach czyli mogą być kilka % na minusie).
Osobiście uważam, że papier jest bardzo dobry i rentowny dlatego będę go trzymał i w miarę możliwości powiększał swoją pozycję nie przekraczając ilości 10k akcji (1/8 mojego portfela)
Zgadzam się także ze słowami przedmówcy - gdyby spółka była w złej kondycji nie dostałaby żadnej dotacji, a o planach ekspansji nie byłoby mowy...
Nie dajcie się spłoszyć młodzi inwestorzy, zarabiajcie i ufajcie swoim ocenom.
Ja te akcje kupowalem jak sie po 60 gr czolgaly,wiec wiem o co chodzi :)
Jestem w szoku jaka strachliwa mamy mlodziez.Wystarczy jakis post i juz wywalaja kto szybciej :D