Zarząd MGM Systems S.A. przekazuje do publicznej wiadomości informacje o zawarciu znaczącej umowy z jedną z krajowych firm zajmujących się przetwórstwem drewna, której przedmiotem jest dostawa sprzętu serwerowego oraz specjalistycznego oprogramowania związanego z tworzonym systemem B2B. Wartość podpisanej umowy to 2.277.420,00 zł netto, Termin zakończenia projektu 31 marzec 2014 r. Przedmiotowa umowa została uznana za znaczącą z uwagi na fakt, że jej wartość przekracza 20% wysokości kapitałów własnych Emitenta. Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 2 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu
jest dobrze, troche zaluje ze kurs nie zatrzymal sie dzisiaj powyzej oporu na poziomie 1,74 zl, czekany na nastepne pozytywne info, czyli przyznanie dotacji, pozdr. wszytskich akcjonariuszy, bardzo mnie cieszy fakt ze mamy tutaj forumowiczow na poziomie, jak wejdziesz na sasiednie fora to poziom jest przerazliwie niski...
P.S. Pirad co powiesz o Fluidzie dzisiaj?
Dużo wyjaśni się po 4 albo wóz albo przewóz.Co biega z ty stawianiem po 50 ?To wasza robota?
Dzisiaj jak skubnąłem 3 razy szybko po 50 to dostał migotania.Szkoda że nie byłem na zamknięciu to 1,74 by było.
chłopaki, mysle ze mgm wroci do szczytów jak to uczynił fluid :-). Gruby, co do fluida to nie mam watpliwosci co do inwestycji, a wahania kursu nie robia na mnie duzego wrazenia. Podstawa to nie dac sie zmanipulowac.
probowalem w PARP sie dowiedziec kiedy rozstrzygniecie Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, działania 6.1. „Paszport do eksportu” w ktorym MGM braala udzial ale jak to w urzedach nic sie nie dowiesz:(
w mojej 3 miesiecznej przygodzie z MGM takiego ruchu na tym forum nie widzialem:) Apel do wszystkich nowych, nagona tak ,ale prosze z klasa, na poziomie i pewna nutka merytoryki!:) Dziekuje
kontrakt piękny ale co z tego skoro spółka zapomniana,na forum są ci co mają papier od wieków,gdyby rozprowadzający był mądrzejszy to papier smigalby już dawno tam gdzie powinien-5-6zł a tak to ...szkoda słów
i znowu te durne zlecenia:(25-50)
why!!!:(
wg. mnie papier nabiera rozpedu, tutaj ff jest bardzo male wiec nie czekuj ze bada lataly pakiety po 500-1000, do tych paieciow 25-50 trzeba sie przywyczaic to jest wlasnie MGM:)