• Perełka na giełdzie okazja na dobry zarobek ... Autor: ~BYK.. [83.8.167.*]
    W mojej ocenie jest to "perełka" na giełdzie...spółka osiąga bardzo dobre wyniki finansowe z kwartału na kwartał coraz leprze...ma ciekawe perspektywy dalszego rozwoju...jest w trendzie wzrostowym.. posiada jeszcze duży potencjał wzrostowy... pod względem fundamentalnym i technicznym wygląda również dobrze...o przyszłe wzrosty jestem spokojny dlatego w miarę możliwości wciąż dokupuje akcje i liczę że " w rajdzie św.Mikołaja" będzie spółka wiodła prym.
  • Re: Perełka na giełdzie okazja na dobry zarobek ... Autor: vinvest [89.228.22.*]
    Zgadzam się z przedmówcą, także i ja mam tą spółkę w swoim portfelu. Od roku tendencja wzrostowa na tym walorze. Nowa umowa daje perspektywy kolejnych zysków.
    Technicznie jak spojrzymy na wykres MACD także wygląda dobrze.
  • Re: Perełka na giełdzie okazja na dobry zarobek ... Autor: ~Obsrwator [87.99.109.*]
    A co po "rajdzie świętego mikołaja"? Nie wiem , czy to nie ryzyko myśleć ,że na" rajdzie" się nie wiadomo ile zarobi i to nie tylko na tej spółce. Z tyłu głowy trzeba mieć ograniczenie świeżego pieniądza w Stanach. Tą informację mogą już zapodać w styczniu. Myślę, że to doprowadzi do tąpnięcia na giełdach.
  • Re: Perełka na giełdzie okazja na dobry zarobek ... Autor: ~Obserwator [87.99.109.*]
    A co po "rajdzie świętego mikołaja"? Nie wiem , czy to nie ryzyko myśleć ,że na" rajdzie" się nie wiadomo ile zarobi i to nie tylko na tej spółce. Z tyłu głowy trzeba mieć ograniczenie świeżego pieniądza w Stanach. Tą informację mogą już zapodać w styczniu. Myślę, że to doprowadzi do tąpnięcia na giełdach.
  • Re: Perełka na giełdzie okazja na dobry zarobek ... Autor: ~zarobiona [37.7.76.*]
    O ile kojarzę to dzisiaj publikują raport półroczny czyli to ostatni moment kupić tak tanio bo od jutro pewnie winda do góry. Ja w miarę możliwości już się zapakowałam.
  • Re: Perełka na giełdzie okazja na dobry zarobek ... Autor: vinvest [89.228.10.*]
    Po dzisiejszym wolumenie widać że coś się zaczyna ożywiać.
    Papier ma jeszcze spory potencjał wzrostowy, pozdrowienia dla zapakowanych.
[x]
KREDYTIN 1,76% 17,35 2025-03-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.