W mojej ocenie jest to "perełka" na giełdzie...spółka osiąga bardzo dobre wyniki finansowe z kwartału na kwartał coraz leprze...ma ciekawe perspektywy dalszego rozwoju...jest w trendzie wzrostowym.. posiada jeszcze duży potencjał wzrostowy... pod względem fundamentalnym i technicznym wygląda również dobrze...o przyszłe wzrosty jestem spokojny dlatego w miarę możliwości wciąż dokupuje akcje i liczę że " w rajdzie św.Mikołaja" będzie spółka wiodła prym.
Zgadzam się z przedmówcą, także i ja mam tą spółkę w swoim portfelu. Od roku tendencja wzrostowa na tym walorze. Nowa umowa daje perspektywy kolejnych zysków.
Technicznie jak spojrzymy na wykres MACD także wygląda dobrze.
A co po "rajdzie świętego mikołaja"? Nie wiem , czy to nie ryzyko myśleć ,że na" rajdzie" się nie wiadomo ile zarobi i to nie tylko na tej spółce. Z tyłu głowy trzeba mieć ograniczenie świeżego pieniądza w Stanach. Tą informację mogą już zapodać w styczniu. Myślę, że to doprowadzi do tąpnięcia na giełdach.
A co po "rajdzie świętego mikołaja"? Nie wiem , czy to nie ryzyko myśleć ,że na" rajdzie" się nie wiadomo ile zarobi i to nie tylko na tej spółce. Z tyłu głowy trzeba mieć ograniczenie świeżego pieniądza w Stanach. Tą informację mogą już zapodać w styczniu. Myślę, że to doprowadzi do tąpnięcia na giełdach.
O ile kojarzę to dzisiaj publikują raport półroczny czyli to ostatni moment kupić tak tanio bo od jutro pewnie winda do góry. Ja w miarę możliwości już się zapakowałam.