gdyby chcieli wysypać stworzyli by dużo wyższe obroty na poziomie 2 pln a przebicie 2 pln było pieczęcią do wskazania trendu teraz straszą i sieją panikę jak odbijemy się od niższego poziomu przebijając 2 pln to zasieg nie będzie 3 a 5 pln więc to jest zagrywka celowa mądrzy na takich korektach kupują
Sprzedaż aktywów - akcji spółki
Zarząd Spółki Centurion Finance S.A. ("Emitent") z siedzibą w Krakowie, niniejszym informuje, iż w dniu 28 i 29 listopada 2013 roku sprzedał w transakcjach sesyjnych na rynku NewConnect łącznie 102 225 sztuk akcji spółki WEEDO S.A. za łączną kwotę 45 695,67 (słownie: czterdzieści pięć tysięcy sześćset dziewięćdziesiąt pięć złotych i sześćdziesiąt siedem groszy), dającego 102 225 głosów na walnym zgromadzeniu Spółki.
Jednocześnie Emitent sprzedał 29.11.2013r. w oparciu o umowę kupna - sprzedaży z Twinlight Finance Limited 100 000 sztuk akcji spółki Weedo S.A. za łączną kwotę 120 000 zł (słownie sto dwadzieścia tysięcy złotych).
Po transakcji Centurion Finance S.A. posiada 2 861 akcji spółki Weedo S.A.
Wiadomo kto spychał i kto brał:)))
Jak tak sobie przeliczyć to średnia wychodzi około 0,82 pln!!!
W takim razie trzymam i czekam na swoje małe co nieco:)))))))))))
co to jest pare akcji na te wolumeny co były ok 500tyś na dzień, nie mógł sypać po 2 zł tylko po 45 groni uwalił kurs z wora do innego wora zbierając wasze akcje
to doczytaj jest napisane kto kupił a jak poszperasz w necie to nawet nazwisko Ci wyjdzie zreszta tu całe towarzystwo w akcjonariacie zna się jak łyse konie...Na moje to taniej jak w piatek na zamknięciu już nie będzie
Cholera!!!
Zamiast kupić za całość to zostawiłem na poniedziałek połowe kasy .
Mam nadzieję ,że znajdzie się jeszcze paru ,którzy wywalą swoje akcyjki i dokupię za resztę w tej cenie.
W sumie i tak nie mam co narzekać bo już się wszystko wyjaśniło i teraz patrzeć jak w poniedziałek się zazieleni:)))
Po takim spadku stawiam do środy 80 gr
Dnia 2013-11-30 o godz. 15:23 ~yy napisał(a):
> ciekawe dlaczego się pozbyli akcji.??
około bańki na tym
> stracili.
Różnicę płaci się pod stołem:)))
Ważne ,że akcje przeszły w nowe silne ręce , które będą chciały dużo zarobić na swojej inwestycji a łapiąc się na tym poziomie możemy mówć ,że poszczęściło nam się jak ślepej kurze ziarno )))
Chłopy jaka bańka straty ledwo 20k a do tego akcje dostali z odroczonym terminem płatności ti tak jakby brali zwykły kredyt a mieli za zadanie zrobić tylko krycia robotę :-)
dlaczego wymiana akcji nie byla przeprowadzona poza rynkiem , ale chociaz wiemy ze sypacz juz skonczyl bo wiecej akcji nie posiada , chyba ze jeden skonczyl wywalac a drugi zacznie zobazymy jutro , jedno jest pewne 2zl poziomy sa juz nieosiagalne moze korekcyjnie dojsc do 0,70 ale to tez watpliwe
od kiedy grasz na giełdzie że takie coś wypisujesz? Najważniejszy jest popyt i podaż i to one decydują o cenie i ile papier będzie koszował może myć 10gr a równie dobrze 10zł
dokładnie o to mi chodziło i dlatego dziwię się że kolega powyżej mówił o konkretnych cenach 2 zł, 70 gr. wszystko zależy jak ukształtuje się sytuacja i nie można tu mówić o konkretnych poziomach
i tu się zgodzę, że nie można mówić o konkretnych poziomach. Żadna analiza techniczna w przypadku weedo nie ma zwyczajnie sensu. To znaczy ma ale w innej perspektywie czasowej i z poprawką na to, że to weedo :) Nie gorączkujmy się, nie podgrzewajmy atmosfery. Jak na razie jest informacja, że to nie bankructwo tylko "ktoś sprzedał - ktoś kupił".