• czy? Autor: ~ciekawy [83.7.127.*]
    jestem wlascicielem akcji serenity ,,,,,,,, czy oni się rozliczyli ? ,czy jeszcze coś maja ? zwykła ciekawość ,,,,,,
  • Re: czy? Autor: ~Lolo [81.190.73.*]
    Na początku roku spółka dała info o pozbyciu się akcji za 100 tys zł. Strata była sroga bo wartośc księgowa wynosiła chyba koło 8 mln zł ...
  • Re: czy? Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    a nie maja oni "przypadkiem" udzialow w tej spolce nordstone na cyprze ...
    ?

pomyslcie troche i niby gdzie w raportach ta wysoka strata ... hihihi
  • Re: czy? Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    tzn sorki, ofcors strata zaksiegowana jest
    w 1 kwartale

chodzilo mi tylko o jej "rzetelnosc"
  • Re: czy? Autor: ~Lolo [81.190.73.*]
    Tu jest info jak to wyglądało
    http://www.parkiet.com/artykul/32,1175567-Czy-handel-powietrzem-rozkwita--i-jak-zareaguja-gielda-oraz-KNF-.html

Nie wiem czemu aż tak dali ciała ... myślę, że zwyczajnie chcieli zarobić. Trochę to dziwne bo to długo działająca już stabilna firma, którą wszyscy w Trójmieście właściwie kojarzą.
    Nie mam pojęcia po co był im ten numer z Serenity. Mści się to teraz zdołowanym kursem i nawet dobre wyniki nie pomagają za bardzo. Trzeba będzie popracować jakiś czas jeszcze nad wiarygodnością. Z drugiej strony błędy można popełniać a ważne aby z nich potem wyciągać wnioski.
  • Re: czy? Autor: ~Tom [83.9.102.*]
    Jedyny ruch jaki powinien być wykonany ze strony spółki to zakup akcji przez prezesa!!! Nie na słupa jak to się odbyło przy 67 gr. Nich w końcu się zrewanżuje drobnym, przynajmniej tym którzy jeszcze zostali z akcjami. Tutaj raporty nic nie pomagają (nawet gdyby wykazali 10 milionów zysku).

P.s. Ogólnie na NC padaka straszna, bez dobrego animatory 0 płynność na wielu spółkach
[x]
BALTICON -3,85% 20,00 2025-09-22 11:53:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.