wczoraj wykorzystałem swoje znajomości i dotarłem do osoby która zna temat mewy,z rozmowy jaką z nim przeprowadziłem wynika że wiele dzieje się w tej spółce raczej w dobrym kierunku ale do póki nie zamkną wszystkich spraw komunikatu nie będzie.Wszystko ma się wyjaśnić do końca miesiąca i dla tego zaplanowano na12 grudnia walne aby zatwierdzić wszystkie zmiany.Bankructwa na pewno nie będzie.A więc myślę żeby kupić akcję tylko nie wiem czy teraz czy jeszcze trochę niżej gdy wszyscy się będą ich pozbywać ze strachu.Dziś ustawię kupno na poziomie 0,08gr.Pozdrawiam.
takie bajki to już tu były tu nikt tego już powoli nie kupie i nikt już nie sprzedaje po za sternikami i taka prawda ,ludzie zaczęli się bać że to bankrut bo tak przynajmniej wygląda po notowaniach leci już 3 tydzień na łeb z tego chleba ,spółki po 5 6 7 8 9 10 groszy to żaden rarytas
takie zagrywki to już widziałem dlatego zjada do 5 groszy podciągną do 7 spadną na 2 później produkcja na maxa druk za drukiem potem resplit i wartość akcji minus 50% ten repertuar jest znany naprawdę atlantis ,itd. tutaj dobrze nie będzie non stop wtopa
nie mówię że Mewa to dno ,ale wygląda na to że będzie wielka produkcja papiera którego wartość wyniesie minus 200% od pułapu 0,0 groszy tak to wygląda ,nakarmia wszystkich ,ludzie stracili wszystkie oszczędność na tego typu spółkach i te spółki nigdy nie odbiły sam wtopiłem z 30 000 to nie dwa złote tutaj też po płynąłem ale lepszy ryc niż nic
nie wiem czy będzie emisja ale jeśli jest tak dobrze to dlaczego jest tak żle , wiesz takiego kursu nigdy wcześniej nie było a tu dalej zjazd to wygląda na emisje itd. nigdy nie kupie już żadnej emisji ponieważ wtopiłem , nie warto
moim zdaniem emisja na tą chwilę nie wchodzi w grę, zabiłaby tą spółkę i pogrążyła osoby w to "zamieszane". Jestem tylko ciekaw po co to całe mielenie akcji i betonowanie kursu?
...fajna chłopaki dyskusja o emisji, super, ...jak emisja to najmniej po 1,06 zł, no i musi być po coś, ale właściciel już jest i mają ok 87 milionów zł gotówki więc po co ???......a wycena 8 mln !!!!!! a betonowanie kursu i zwałka, to zagadka !!!!
żebym ja to wiedział ,tylko msx i mewa to bardzo podobny repertuar ,tam podali info ale wywalali tutaj po infio wywalali ,nos stop zasypują i trochę tych akcji poszło ,
to jest gra ,i można zarobić jak i wtopic ,uważam że tutaj można spodziewać się totalnego zjazdu jak i mega odbicia tak to wygląda ,patrząc i analizując to jeśli tyle akcji poszło w rynek po cenie średnio 0.13 bo sprzedaż zaczęła się od 0.20 , to zależy kto nabył papier to można przewidywać wzrosty i to poważne ,lub tez było to wyzbycie się nic nie wartego papieru gdybym był szefem to zapewne bym wiedział ale tak nie jest ,no i ważne czy spółka chce dalej istnieć i budować markę
...no fajna dyskusja, fajna, wywalali wywalają, w rynek do tego ....w ciągu ostatnich 30-kilku dni przewalone ponad 70 mln akcji czyli prawie 100 % wszystkich, no to gdzie komunikaty o wywaleniu co ???, więc nie wywalają, tylko przewalają ......!!!
Spółka to jest PZU albo Orlen
To jest wydmucha do przewalania leszczy przez grupę cwaniaków
Czy wy tego nie widzicie?
Czym toto sie zajmuje żeby w to zainwestować.?
No chyba ze w nowej strategii podadzą ze jesteśmy spółka do robienia naiwniaków w chjua
To wtedy można kupic
hybyryby nie ty jedyny chciałbyś żeby spółka urosła ale jak na razie jest jak jest ,tylko spółka mediatel urosła w 3 dni 200% dlatego też taki repertuar tez jest możliwy jeśli urośnie to bardzo szybko w 2 dni max 3
wiadome że ci co kupują najtaniej to tez dużo ryzykują ale repertuar trendowy czyli ,jak 3 dni kurs o 300 albo o 400 % zmieni trend i takich kupujących jest najwięcej i kupi po kursie o większym 300% no to jak zjadą z kursem to można wiele stracić czyli tak zle i tak nie dobrze ,uważam że 3 dni Mewa zmieni swoje oblicze tak uważam a jak będzie to się okaże albo wtopa albo zysk