• GDZIE? Autor: ~JJJ [83.5.46.*]
    czyli kolejny raz obrót akcjami ,a gdzie właściwa działolność ? budowlank ,,,,,,,,,
  • Re: GDZIE? Autor: ~wuj [82.145.221.*]
    Dnia 2013-11-19 o godz. 15:34 ~JJJ napisał(a):
    > czyli kolejny raz obrót akcjami ,a gdzie właściwa
    > działolność ? budowlank ,,,,,,,,,
    hmm to dziwne ale ja bym teraz kupil pgnig przebilo krotko term. linie trendu spadkowego ale to tylko moje przemyslenia a budowlanka wolno sie podnosi z kolan ale ruszy z kopyta w 2014, prezes kosiore trzyma ale co chce z nia zrobic nie wiadomo, obserwujcie spolki budowlane bedzie sie dzialo ja kupuje wlasnie most.waw polecam na maxa warto miec oko ruszy tak mysle
  • Re: GDZIE? Autor: ~login [31.175.89.*]
    A czym wy się tak podniecacie ..... ważne że coś się dzieje jak wam się nie podoba to bankrutów macie do wyboru do koloru . możecie iść do innego ogródka.
  • Re: GDZIE? Autor: ~login [31.174.32.*]
    WUJ , JEDNAK PREZIO MIAŁ RACJE ABY SPRZEDAĆ BO OD TEGO CZASU SPADŁ ZE KILKANAŚCIE PROCENT... I JAK BYŚ KUPIŁ TO WTOPA - PREZIO NIE JEST TAKI ZŁY W TE KLOCKI...
  • Re: GDZIE? Autor: ~wuj [82.145.222.*]
    Dnia 2013-12-10 o godz. 21:37 ~login napisał(a):
    > WUJ , JEDNAK PREZIO MIAŁ RACJE ABY SPRZEDAĆ BO OD TEGO
    > CZASU SPADŁ ZE KILKANAŚCIE PROCENT... I JAK BYŚ KUPIŁ TO
    > WTOPA - PREZIO NIE JEST TAKI ZŁY W TE KLOCKI...

ano mial farta albo dobrych doradcow, szacun bo o korekcie wszyscy wiedzieli tylko nie wiedzieli kiedy nastapi a teraz nie wiadomo kiedy sie skonczy trzeba byc czujnym aby nie przespac konca korekty pozdr.
  • Re: GDZIE? Autor: ~wuj [82.145.222.*]
    korekta prawie skonczona, na wig20 obstawiam minimum na 2395 na pge typuje 16,46 pln jako minimum na pgnig 4,98-5,13 pln na, msw ktory kupuje 4,01-4,14 pln a na maximus? kto to wie? prezes daj znac :-)czy mozna kupowac, kupuje tu co prawda po 1k od czasu do czasu uzbieralem niewiele bo nie mam przekonania czy to zmiana trendu na max czy tylko korekta spadkow byla
  • Re: GDZIE? Autor: ~login [188.33.203.*]
    Wij ja tam nie wróżę z fusów bo to przynosi kiepskie efekty.. ale obstawiam zejście poniżej 2400 , a pgng docelowo do 4,5-4 a pge zejście dopuszczalne w okolice 15 .. a maximus kto wie co będzie dalej.... czas pokaże

ogólnie obstawiam dalszy ciąg hossy z przerwami a w realnej gospodarce 3 kw przyszłego roku będzie widać ożywienie...
  • Re: GDZIE? Autor: ~adam [83.29.15.*]
    Polecam

http://gpwinwestycje.blogspot.com/2013/12/investcon-group-sa.html
  • Re: GDZIE? Autor: ~login [164.126.57.*]
    Witaj wuj jak tam twoje handle bo prognozy miałeś zbyt optymistyczne jak czas pokazał. Myślę , że powili bedziemy się zbierali do góry bo już długo u nas męczą .. Ale nie obstawiam szczytów bo to jak na razie wróżenie z fusów. A Maximus coś słabiutki i się kisi do dołu... ktos wiecznie straszy pakietem i znika... , aż pewnego dnia się pewnie żdziwi....
[x]
HONEYPAY -4,58% 2,38 2024-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.