Dnia 2013-11-19 o godz. 15:34 ~JJJ napisał(a):
> czyli kolejny raz obrót akcjami ,a gdzie właściwa
> działolność ? budowlank ,,,,,,,,,
hmm to dziwne ale ja bym teraz kupil pgnig przebilo krotko term. linie trendu spadkowego ale to tylko moje przemyslenia a budowlanka wolno sie podnosi z kolan ale ruszy z kopyta w 2014, prezes kosiore trzyma ale co chce z nia zrobic nie wiadomo, obserwujcie spolki budowlane bedzie sie dzialo ja kupuje wlasnie most.waw polecam na maxa warto miec oko ruszy tak mysle
A czym wy się tak podniecacie ..... ważne że coś się dzieje jak wam się nie podoba to bankrutów macie do wyboru do koloru . możecie iść do innego ogródka.
WUJ , JEDNAK PREZIO MIAŁ RACJE ABY SPRZEDAĆ BO OD TEGO CZASU SPADŁ ZE KILKANAŚCIE PROCENT... I JAK BYŚ KUPIŁ TO WTOPA - PREZIO NIE JEST TAKI ZŁY W TE KLOCKI...
Dnia 2013-12-10 o godz. 21:37 ~login napisał(a):
> WUJ , JEDNAK PREZIO MIAŁ RACJE ABY SPRZEDAĆ BO OD TEGO
> CZASU SPADŁ ZE KILKANAŚCIE PROCENT... I JAK BYŚ KUPIŁ TO
> WTOPA - PREZIO NIE JEST TAKI ZŁY W TE KLOCKI...
ano mial farta albo dobrych doradcow, szacun bo o korekcie wszyscy wiedzieli tylko nie wiedzieli kiedy nastapi a teraz nie wiadomo kiedy sie skonczy trzeba byc czujnym aby nie przespac konca korekty pozdr.
korekta prawie skonczona, na wig20 obstawiam minimum na 2395 na pge typuje 16,46 pln jako minimum na pgnig 4,98-5,13 pln na, msw ktory kupuje 4,01-4,14 pln a na maximus? kto to wie? prezes daj znac :-)czy mozna kupowac, kupuje tu co prawda po 1k od czasu do czasu uzbieralem niewiele bo nie mam przekonania czy to zmiana trendu na max czy tylko korekta spadkow byla
Wij ja tam nie wróżę z fusów bo to przynosi kiepskie efekty.. ale obstawiam zejście poniżej 2400 , a pgng docelowo do 4,5-4 a pge zejście dopuszczalne w okolice 15 .. a maximus kto wie co będzie dalej.... czas pokaże
ogólnie obstawiam dalszy ciąg hossy z przerwami a w realnej gospodarce 3 kw przyszłego roku będzie widać ożywienie...
Witaj wuj jak tam twoje handle bo prognozy miałeś zbyt optymistyczne jak czas pokazał. Myślę , że powili bedziemy się zbierali do góry bo już długo u nas męczą .. Ale nie obstawiam szczytów bo to jak na razie wróżenie z fusów. A Maximus coś słabiutki i się kisi do dołu... ktos wiecznie straszy pakietem i znika... , aż pewnego dnia się pewnie żdziwi....