• kiedy kupie po 7 gr? Dzis czy jutro? Autor: ~zen [109.196.49.*]
    jw
  • Re: kiedy kupie po 7 gr? Dzis czy jutro? Autor: ~zen [109.196.49.*]
    a moze wogole sie wstrzymac do ogl strategii? I wziac po 3 gr?
  • Re: kiedy kupie po 7 gr? Dzis czy jutro? Autor: ~wyżelowany knur [164.127.49.*]
    Powiem szczerze i uczciwie- choć to dziwne na tym forum. W obecnej sytuacji nie kupowałbym tych akcji. 0,07 zł może być jutro. Sam nie wiem czy mam ratować kapitał czy może nie dać się wyleszczyć. Jestem w kropce i nie wiem co robić. Strata już b. duża, ale może być większa. Dziś podejmuję decyzje co z tym gniotem dalej robić.
  • Re: kiedy kupie po 7 gr? Dzis czy jutro? Autor: ~Hybybyby [5.60.66.*]
    o widzę, że jeszcze siedzimy , no to albo będzie kolejne wywalenie, albo zebranie, ..no ja juz podjąłem i wywaliłem śmiecia, nic nie wart ....60 mln z obligacji i 15 mln za zakład , kapitalizacja 8 mln po prostu łeeee
  • Re: kiedy kupie po 7 gr? Dzis czy jutro? Autor: ~Srybydyby [83.238.166.*]
    Kto ma tego śmiecia w portfelu ten powinien zbankrutować i tak będzie
    Normalny ba nawet w miarę normalny inwestor nie dotknął by tego gowna
  • Re: kiedy kupie po 7 gr? Dzis czy jutro? Autor: ~Hybybyy [5.60.66.*]
    racja !!!!!! zapomniałem jeszcze dodac gównianych odsetek od obligacji , marne 2,4 mln zł ....
  • Re: kiedy kupie po 7 gr? Dzis czy jutro? Autor: ~Womuk [77.92.39.*]
    PRĘDZEJ SIE ZESRASZ NAGANIACZU NIŻ CI ODDAM PO 0,07 ...ZAPOMNIJ I TRZEP KONIA DALEJ.................
  • Re: kiedy kupie po 7 gr? Dzis czy jutro? Autor: ~wyżelowany knur [164.127.49.*]
    Tak kolego jeszcze siedzę, ale w obecnej sytuacji bym nie kupił. Choć być może błędem byłoby dziś sprzedać, ale o tym się dowiem jak przypuszczam za kilka(naście) sesji. Gdybym miał dużo zbędnej gotówki i dla sportu to wchodziłbym nawet dzisiaj z pełną świadomością , że możemy skończyć nawet na 0,01zł. Gdy wchodziłem nie założyłem takiego scenariusza, że będzie to równia pochyła i to był błąd.
    ...no dziwnie mi na odpowiadać, tym bardziej, że wiem z kim pisze, ale nikt spoza osób poinformowanych nie może zakładać tego jak będzie sie poruszał kurs, te rzeczy biorą pod uwagę spekulanci dzienni, ale tu o takich nie ma co mówić, ja zakładam sobie że podane wcześniej informacje i moje przypuszczenia sie ziszczą, mozna oczywiście założyć sobie drugi scenariusz, że wszyscy na spółce i dookoła niej ( cypr itd ), to oszuści i chcą wyprowadzić kasę, ale no cóz , to giełda, niemniej jednak tego nie biorę pod uwagę, zbyt grubymi nićmi szyte, zbyt ordynarnie zdołowane, no i niemożliwe co do przypuszczalnych osób które tu weszły więc pozostaje czekac ....
  • Re: kiedy kupie po 7 gr? Dzis czy jutro? Autor: ~srybydyby [83.238.166.*]
    ty widzisz co piszesz?
    psychiatra jak nic dla ciebie
    ...ja widzę co pisze, dziekuję za psychiatrę, radzę sobie doskonale,..... jeśli pisanie wprost lub sarkazm są dla ciebie trudne do odróżnienia, to wyjaśniam, ....mewa ma otrzymać 60 mln zł zwrotu z obligacji, 15 mln zł za zakład, 2,4 mln zł za odsetki od obligacji ( co daje 1 zł na akcję ), a jej kapitalizacja wynosi obecnie 8 mln zł do tego jestem pewien kto ją przejmuje i co tu jest wyprawiane, a wy naganiacie na spadki i deprecjonujecie to co pisze, a poza tym ( mniej więcej ) wiem kto jest kto na forach , to człowiekowi czasami sie odechciewa gadać normalnie ....i skoro założyłem sobie to co złożyłem, to naprawdę nie ma to znaczenia czy zamkniecie na 10 gr, 7, gr czy 30 gr ...naprawdę .....czasami lubię coś poczytać z sensem, czasami trzeba kogoś do tego sprowokować i to zarówno w pozytywnym świetle jak i negującym moje czy innych założenia ..... tak więc psychiatra , póki co, nie jest mi potrzebny
  • Re: kiedy kupie po 7 gr? Dzis czy jutro? Autor: ~Hybybybb [5.60.66.*]
    ....a czemu ty tak te wpisy podbijasz, napisz coś ciekawego ...!!!!
    Tak jest psychiatra nie jest ci potrzebny
    On już tu nic nie poradzi sadzać po twoich postach
    A tak w ogóle to zapytam jak sprzedadzą mewa fashion to co im zostanie.?
    Słupy na cyprze
  • Re: kiedy kupie po 7 gr? Dzis czy jutro? Autor: ~kk [83.29.207.*]
    Wywaliłem to gówno ze stratą.

Tu na razie to walą w dół.
    Na mostostalu , to wywalanka szła na wyścigi .

Niech im k.... ziemia lekką będzie

kk
    ..widzę, że walenie głową w mur, ...co im zostanie,,,,,,15 mln zł za zakład, 60 mln za obligacje i 2,4 mln za odsetki z obligacji, ok 80 mln gotówki ( marność dla co poniektórych ) czyli 1 zł na akcje ,,.....ale wiem, że to nic, i marność, no ...Patrowicz mając kasę i akcje z nowej emisji może ustawić kurs mewy jak chce, ,...sam tego nie robi , po to wasza obecność, ....ciekaw jestem jak sie dzielicie ......akcje były w rękach spółek z cypru , pewnie mało co było zebrane wcześniej, potem przerzut na słupy, którzy mogli wywaalić do poziomu 5% i tu mogłi naganiacze i pomniejsze słupy nakupować sobie tak by to wszystko mogło się rozłożyć, a teraz przerzucanie do woli, ...nie wiesz z kim tańczysz cypryjczyk ......hehe...
    No chory człowiek
    Dajcie spokój ...........
  • Re: kiedy kupie po 7 gr? Dzis czy jutro? Autor: ~xxx [91.60.193.*]
    ty heberebe coś tam coś tam skończ z giełdą bo ty zwariujesz ładnie wtopiłeś i z Górą nie wygrasz bo to oni rozdają karty także daj sobie na luz
    oooo, te xxx, z górą no no będziesz miał premię, czy cie boss poczochra po czuprynce, a te cypryjczyk, dobrze , że ty jesteś zdrowy, ale napisz COŚ, no tak tylko to potrafisz, a jak już się wszystko wyjaśni to co powiesz , tyle co teraz czyli wielkie G...., ale tak to jest z ostatnią ligą podrzędnych naganiaczy .....pozdro....czekamy na ujawnienie Patrowicza, ciekawe co to za kopalnia, czy tylko na papierze, jak teraz na intakusie spółka quazi komunalna, ...????
  • Re: kiedy kupie po 7 gr? Dzis czy jutro? Autor: ~xxx [91.60.193.*]
    kurde ty jesteś niepoważny normalnie szok o czym ty w ogóle rozmawiasz uważaj do okien naganiacze zaglądają naganiacze ,zamuruj okna ,takim gadaniem to ty ameryki nie zbudujesz , ja tam sprzedałem i luz a to że spada az tak tego się nikt nie spodziewał zwłaszcza że infa nie współgrają z notowaniami
[x]
POLYMETAL 0,00% 0,06 2016-06-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.