• i jak ? Autor: ~abcd [77.223.197.*]
    Podziekujcie po raz kolejny konjowi, ze oddawaliscie 20% nizej :) Gratuluje wszystkim, ktorzy sluchaja tej niedojdy...
    Co do kolegi, ktory pytal mnie kiedys o rekomendacje ( ktorej Ci nie podalem ) nie ulegaj naciskom zadnej ze stron, ani tym od popytu, ani od podazy. Na gieldzie nalezy myslec samemu i byc samemu odpowiedzialnym za wlasne decyzje.
    Oszolomow pelno z jednej jak i z drugiej strony !

Nara
  • Re: i jak ? Autor: ~tak [37.209.151.*]
    Sam chciałbym żeby to tak sie skończyło, niestety abcd nie tutaj, jeszcze dzis sprowadzą was na ziemię (spółdzielnia) a za 2-3 dni po tym zrywie bedzie tylko wspomnienie. Przez tyle lat nic tu sie nie zmienia, ktos w kółko robi ten sam manewr i zarabia. Brak tu ludzi z jajami i duża kasą zeby sie postawić.
  • Re: i jak ? Autor: ~pytający [89.68.199.*]
    Witam
    Ciekawe który z Was będzie miał rację?Ja niestety stawiam na osobę o pseudonimie "tak"a jak inni obstawiaja?abcd bez urazy
  • Re: i jak ? Autor: ~abcd [77.223.197.*]
    Zbierac nisko, oddawac wyzej. Macie wszystko jak na dloni. Nie wiem skad sie to marudzenie bierze. Przy 35 pisalem oficjalnie zeby ladowac do wora ( akurat gdy konjo i ten drugi oszolom z forum nawolywali do sprzedazy i twierdzili, ze to koniec spolki ). Mozna bylo wyciagnac 100%. Kto posluchal ? Chyba nikt... Kilka dni temu to samo spadlo mozna bylo dobrac i dzis pogonic po 57. Na razie jest jak jest i trzeba tak grac. Jak sie cos zmieni to i strategie gry trzeba zmienic.
    Tyle na temat i nie udzielam sie do konca tygodnia, bo musze odpoczac.

Nara
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2017-03-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.