• no to co, ja juz stoję z koszem ;))) Autor: ~wig20 [83.23.78.*]
    ... a Wy?
  • Re: no to co, ja juz stoję z koszem ;))) Autor: ~bufon [77.252.241.*]
    dalej czekasz z koszykiem?
    hehe
  • Re: no to co, ja juz stoję z koszem ;))) Autor: ~wig20 [83.23.83.*]
    @bufon, podstawa leży od 0.87. A reszta to już jak pakiet drogówki, oOo potwierdzić może. ;)
    Choc teraz mamy różnicę zdań z oOo, on twierdzi że dupon urośnie, a ja że spadnie. Ciekawe kto będzie mial rację. Jak nie dostanę dupona, to sie mi krzywda nie stanie, mam kilka na oku, które powoli są juz gotowe.
  • Re: no to co, ja juz stoję z koszem ;))) Autor: ~wig20 [83.23.83.*]
    .... aaaaa bym zapomniał, niech Was nie zwiodą te batony po lewej, które niby tak czekają na zakupy.
  • Re: no to co, ja juz stoję z koszem ;))) Autor: ~bufon [77.252.241.*]
    za to po prawej batony schodzą jak świeże bułeczki:)
    spoko raz się uda raz nie i reasumując na to samo wychodzi:)
    pozdro
  • Re: no to co, ja juz stoję z koszem ;))) Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    ano wlasnie,,, wig20 obstawia duza korekte na dniach, a ja jeszcze jeden atak, ale nie koniecznie odrazu na dniach, mysle ze po 1,7 czy 1,68 jeszcze raz sie dostanie ;) i mozliwa konsolidacja przez jakis tydzien, pozniej atak.

Kto ma racje,,, czas pokaze ;)

jeden wskaznik ciagle mi sie nie do końca podoba na AT, a jaki zachowam dla siebie ;)

jesli spelnia sie wrozby wig20,,, to bedzie maly armagedon ;) i wtedy wisze mu zajebisty obiad w zajebistej restauracji :D wiec niech sie gadzina myli!
  • Re: no to co, ja juz stoję z koszem ;))) Autor: ~mars [87.99.28.*]
    to jak juz sie bawicie w loterie to ja obstawiam, ze pojdziemy bokiem .
  • Re: no to co, ja juz stoję z koszem ;))) Autor: ~bufecik [78.8.221.*]

Wykresowcy znają ceny wszystkich papierów ,ale nie znają wartości żadnej firmy .

Wykresowców interesują linie oporu,wsparcia,świece,wskaźniki ,fale elliota itp. bzdury ,

ale czy firma jest tania czy droga nie mają pojęcia ,a nawet gó..o ich to obchodzi.

spekulacja=wykresologia=astronologia=wróżbologia niczym rajdowcy św.Mikołaja i fajerwerkowcy efektowcy styczniowi ,a i przezorni majówkowcy
  • Re: no to co, ja juz stoję z koszem ;))) Autor: ~wig20 [83.23.41.*]
    @bufecik a jakbyś połączył te dwie metody?
    Czyli analizę techniczną i fundamentalną?
  • Re: no to co, ja juz stoję z koszem ;))) Autor: ~O0o [83.13.215.*]
    Pierdzielisz jak polamany bufecik

AF to podstawa AT to dodatek ! Bardzo wazny dodatek.
    At jest do bani?
    Pisalem ze bedzie korekta tuaj i co? Byla! Posalem jak kurs byl po 1,8 i wyzej dwa dni pozniej dotknelosy 1,63 :))))
    Kto szanuje AT i ta wiedze wykorzystal sprzedal CZESC posiadanych akcji jak ja czy wig20 w okolicach 1,9 i odkupil pomiedzy 1,63 a 1,7 zwiekszajac bez wkladania nowych pieniedzy ilosc akcji nawet o kilkanascie procent!

Wiec nie pierdziel mi tutaj o sw mikolaju i wrozkach, bo jesli kTos ma wiedze o AT i czas na zabawe wskaznikami moze sobie pieknie zwiekszac ilosc posiadanych akcji nie wchodzac dodatkowa gotowka!
    Poczawszy od marca do dzis mam w portwelu dzieki szanowaniu AT i skracaniun pozycji gdy wskazniki pokazuja mozliwosc korekty, wierz mi lub nie, kilkanascie tysiecy akcji wiecej na duonie niz jak bym siedzial na dupie bez zadnych ruchow pod AT wiec pierdzilel sobie dalej o wrozkach :))))))) i sw mikolaju

Nie chcesz nie uzywaj AT i siedz w bezruchu na akcjach, ale nie obsrywaj AT i tych ktorzy potrafia tym narzedziem sie poslugiwac :-p
  • Re: no to co, ja juz stoję z koszem ;))) Autor: ~mars [87.99.28.*]
    TYLko jesli bedziecie uczciwi przed samym soba to przyznacie , ze udaje wam sie 50/50 albo i zadziej ocenic na odstawie AT gdzie kurs zmierza. jesli bym sluchal waszych analiz technicznych prawdoodobnie mialbym polowe akcji mniej a nie wieccej. Jak ktos ma duzo kasy owszem mozna robowac robic mala czescia kapitalu obrot ale jesli posluchaja was mali gracze to wiecej wydadza na prowizje! pozdrawiam
  • Re: no to co, ja juz stoję z koszem ;))) Autor: ~wig20 [83.23.76.*]
    Mars- to nie tak, czasami też nie do końca tutaj piszę co chcę zrobić, czasami dla funu troszkę przegnę, by wkurzyć bufeta ;-), w gruncie rzeczy lubię takich jak on.

A z ostatnich, na podstawie AT strzałów (oOo może potwierdzić):

ZWG - K -6.88 / S - 10,21 do 10.25
    LZMO - K - 4.68 / S - 6.15
    LST - 1.48 / S - 1.76

Tylko AT, zero fundamentów, minimalizowane ryzyko (prócz ZWG), 2 tygodnie, grane za 70k.
  • Re: no to co, ja juz stoję z koszem ;))) Autor: ~gosciu [83.26.163.*]
    buhaha same zarobasy na tym forum,
    a moze podawaj te liczby przed faktem a nie po leszczu
  • Re: no to co, ja juz stoję z koszem ;))) Autor: ~wig20 [83.23.87.*]
    Mam ci wyciąg na mail wysłać?
    Zwisa mi czy wierzysz czy nie, piszę to dlatego by pokazać, że AT też działa.
  • Re: no to co, ja juz stoję z koszem ;))) Autor: ~xxx [193.109.127.*]
    od lat toczy się dyskusja która metoda jest lepsza AF czy AT i nie ma poprawnej odpowiedzi, faktem jest, że jeśli godzi o giełdę i akcje to zdecydowana większość drobnych graczy gra po d AT natomiast gracze duzi grają pod AF i na dłuższe terminy

osobiście uważam, że każda metoda jest dobra, nawet wróżenie z gwiazd czy fusów, jak się sprawdza i można za jej pomocą zarobić :-)
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.