• Czy ECOTECH to drugi FLUID ? Autor: ~Chinczyk [79.97.137.*]
    Smiem postawic taka teze. Wyglada to nawet lepiej. Ecotech podpisal nawet umowe Joint Venture z Chinczykami. A prezes lata na daleki wschod co 'tydzien'.

Zobaczymy co z tego wyjdzie. Warto miec pare akcji w potrfelu. Bo jak wystrzeli to zatrzyma sie dopiero na 2 zl.

ECOTECH jest spolka globalna. Jak zaczna sprzedawac swoja technologie to juz na calym swiecie. Lawina zamowien.
  • Re: Czy ECOTECH to drugi FLUID ? Autor: ~inwestor [80.53.156.*]
    zgadzam się z toba - tak będzie!
    jak widać pomału ktoś wziął się za skupowanie???
  • Re: Czy ECOTECH to drugi FLUID ? Autor: ~Chinczyk [147.252.213.*]
    Moze Chinczycy ? ;-) Ci pewnie odkupia pakiet od prezesa, ktory siedzi na 12 mil akcji.

jakby tak miało być jak piszesz to widzę w przyszłości kurs min. 5 zł
  • Re: Czy ECOTECH to drugi FLUID ? Autor: ~ta [83.19.102.*]
    tysiąc od razu syf
    pomału zacznają ruszać - zaczyna wyglądać dobrze a może już wystrzał w tym tygodniu
  • Re: Czy ECOTECH to drugi FLUID ? Autor: ~Chinczyk [147.252.213.*]
    Pozyjemy, zobaczymy. List intencyjny z Chinczykami podpisali dwa lata temu, a spolke zawiazali dopiero teraz. Jesli wejda na rynek chinski to akcje beda chodzic po 10 zl.

Powoli, ale za to do przodu. Malymi krokami. Musze jeszcze zebrac tego troche, wiec lepiej nie zwolywac leszczy, bo od razu podbija.

Kupuj plotki, sprzedawaj fakty.

• Re: Czy ECOTECH to drugi FLUID ? Autor: sir_dominic [94.11.126.*]
    chinczyk i inwestor, przestancie sami siebie naganiac. Tak ecotech to drugi fluid, obie spolki maja unikatowe technologie ktore od pewnego juz czasu staraja sie skomercjalizowac , i obie poki co nie wykazaly zadnych finansowych benefitow. Obie sa bardzo podobne skala i innowacyjnym produktem to athona ktorego technoologia byla unikatowa na skale swiatowa, mieli dziesiatki umow o wspolpracy , nawet licencje jakies sprzedali tu i tam a na dzien dzisiejszy sa na skraju bankructwa.

Nie zrozumcie mnie zle, sam mam kilka akcjii wiec na spadkach mi nie zalezy, przestancie jednak roztaczac piekne perspektywy. Zgadadzam sie- kupuj plotki sprzedawaj fakty, poki co jednak obie spolki ecotech i fluid sa inwestycjami bardzo wysokiego ryzyka. Zwlaszcza fluid ostatnio stal sie zabawka spekulantow. Mam nadzieje ze ecotech taka spolka sie nie stanie.
  • Re: Czy ECOTECH to drugi FLUID ? Autor: sir_dominic [94.11.126.*]
    Ponownie na ostudzenie glow polecam wizyte na stronie ecootechu i poczytanie na temat umow i testow w jakie byla spolka zaangazowana w 2011. Mamy 2014 prawie i wszystkie te dzialania nie przyniosly zadnych konretnych umow ani tym bardziej finansowego przychodu.

Na dodatek fiirma zatrzymala sie z miejscu z uaktualnianiem strony internetowej rowniez w okolicach 2011, nie bardzo to wszystko profesjonalne.
  • Re: Czy ECOTECH to drugi FLUID ? Autor: ~Chinczyk [136.206.1.*]
    Zagadzam sie. To spolka jednego czlowieka - Dominika Wojewodki. Nie ma czasu, albo umiejetnosci w uaktualnianiu strony WWW.

Ja kurs zejdzie ponizej 50 gr to znowu dokupie. Tu moze byc wystrzal w jeden dzien.
    Mozna nie zdazyc. Jesli zarejestruja spolke z Chinczykami i dostana 1 kontrakt to akcje szybko poszybuja w gore. FF to niecale 10%

OK. Nie naganiamy. Spokojnie czekamy, az znudzoni oddadza to co maja.
    I na tym polegają inwestycje -cierpliwość i tylko cierpliwość a kto nie ma cierpliwoci to i nie ma kasy! a skakanie ze spółki na spółke tylko czyści portfel.Ja mam i nie oddam -poczekam
[x]
ECOTECH 0,00% 0,22 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.