Napewno bedzie okazja na wyjscie co nie znaczy, ze nie mozna tu wrocic i zagrac na krotko, w obecnej chwili tyllko to sie opłaca na gpw, długoterminowo lipa. Byłem na spacerze nakarmiłe pitbulla i jade do spa. Miłego weekendu leszcze
Dnia 2013-11-16 o godz. 15:35 ~pex napisał(a):
> Napewno bedzie okazja na wyjscie co nie znaczy, ze nie
> mozna tu wrocic i zagrac na krotko, w obecnej chwili tyllko
> to sie opłaca na gpw, długoterminowo lipa. Byłem na
> spacerze nakarmiłe pitbulla i jade do spa. Miłego weekendu
> leszcze
haha no tak pitbul ,dresy,białe skarpetki i koniecznie bmw rocznik 99 co za burak
gdyby w piątek w trakcie sesji podali, to wkońcu by ruszyło kursem ostro w góre i co najważniejsze wzrosły by obroty, bo to co jest od jakiegoś czasu, to jakiś marazm. W poniedziałek dalej by grali piątkiem.
więc w poniedziałek wzrost będzie bardziej ambitny, ale najważniejsze są obroty, których nie ma. Oby większość czekała na wyniki i w poniedziałek rzucą się z sieciami na naszego smoka :)
Dnia 2013-11-17 o godz. 09:26 ~jawiem napisał(a):
> jak macie w swoich portfelach spolke coal energy to lepiej
> to sprzedajcie , raport kwartalny juz niebawem i bedzie
> jeszcze nizej !!!
i tak juz jest totalne dno i strasznie
> nisko ,ale trend spadkowy caly czas i bedzie tylko nizej
> wiec lepiej sprzedac i ratowac swoje pieniądze !!!!
Ja miałam kupiłam po 3 zeta sprzedane po 2.80 i kupiony gant po 0.73.Ale dzięki za ostrzeżenie.Wywalać choćby ze stratą.
Bmw tak ale 2009, a jakie to napisze ze wymiana kocków hamulcowych (przód) i tarcze zaplaciłem 3300 netto, opona 1150 zł a jakie to to zadzwon do serwisu koncze splacac w maju i bardzo podoba mi się panamera.
Bedzie mala podbitka i to tyle, pozniej spadek ponizej 20zł nikogo nie interesuje ten papier oprócz kilku leszczy liczacych na cud, lepiej zagrajcie w lotto, ja spisałem papier na straty to tak jak karty w kasynie. Jutro pkc pozniej bedzie placz