Ale? W miarę upływu dnia popyt się rozbudowuje, po 0.27 juz sporo pociągnięto - nie ukrywam, że również miałem w tym niewielki udział - czas się zabierać za 0.28 :D. Spółka z regularnymi zyskami, c/z coś koło 5-6 (nie liczyłem dokładnie) wydaje mi się, że powinna przynajmniej opór na 0.35 zaatakować.
Jeśli ktoś ma inne zdanie chętnie wysłucham :)
A na dobranoc znalazlem info z przed roku gdzie, padla informacja o planach zakupowych EPI (jantar, mks) mieli zatwierdzic nowa emisje w cenie 0.39 ;) i to taki moj nowy target ;)
Jeszcze takie info- https://www.bankier.pl/wiadomosc/EPIGON-Informacja-o-udzieleniu-odpowiedzi-akcjonariuszowi-na-pytania-dotyczace-Spolki-2988272.html
Oskarżeniom zawartym w liście mocno sprzeciwia się też Sławomir Stochniałek, prezes Morpol SA (oddział spółki w Ustce). - Z moich informacji wynika, że mamy najwyższe ceny na rynku polskim. Sprzedajemy w Polsce produkty w tych samych cenach, co na Zachodzie. Ktoś się bardzo myli, mówiąc o dumpingu - tłumaczy w rozmowie z serwisem portalspozywczy.pl prezes Morpol SA.
- Na rynku polskim Morpol jako Morpol jest praktycznie nieobecny. Handlujemy w Polsce tylko z siecią Biedronka. Na rynku polskim obecna natomiast jest firma Epigon, która kupuje część towarów od Morpolu i następnie nimi handluje - zauważa Stochniałek.