• rajd mikołaja Autor: ~michał [78.88.186.*]
    będzie tu miał miejsce ?? czy juz pojdzie ta firma całkiem na dno>?
  • Re: rajd mikołaja Autor: ~Adi [46.205.80.*]
    Czy firma mająca przez 3 kwartały ponad 15mln przychodów, wypłacająca 1mln zł dywidendy jest dnem? Nie sądze.
  • Re: rajd mikołaja Autor: ~mivhal, [62.69.229.*]
    moim skromnym zdaniem mimo 15 mln przychodów i tak to jest za mała firma, żeby coś znaczyć i prędzej czy później widzę opcję, że zostanie przejęta przez kogoś znacznie większego, mam nadzieje, że będę miał wówczas te akcje.
  • Re: rajd mikołaja Autor: ~adam [78.88.186.*]
    a czemu jest tak duży spadek może ktoś wytłumaczyć?
  • Re: rajd mikołaja Autor: ~Adi [79.173.0.*]
    Przestańcie już pitolić o spadku, to jest giełda, jeżeli boicie sie spadków po co inwestujecie. Chyba normalną sytuacją są spadki i wzrosty, po to się portfel dywersyfikuje i analizuje każdą spółkę w którą się chce zainwestować by ryzyko straty zminimalizować, kto tego nie robi niech wrzuci siano na lokate lub bezpieczny fundusz zamiast zalewać forum bezmyślnymi pytaniami. Pozdro.
  • Re: rajd mikołaja Autor: ~mm [78.88.186.*]
    czekamy i czekamy a tu wzrostów nie widać
  • rajd jest Autor: ~wkurzony [78.88.186.*]
    tylk0 że nie w ta strone... przeklinam dzien w którym kupiłem te kuntum. A mówili inwestuj w duze firmy a nie jakies gówno
  • Re: rajd jest Autor: ~jutro [78.88.186.*]
    Jutro pewnie odrobi.... haha tylko ze tak nie bedzie.... porazka. Nie wiem co sie na tej polskiej giełdzie dzieje
  • Re: rajd jest Autor: ~Adi [5.60.227.*]
    ~wkurzony, nie pierdziel że duże spółki, straiłem w tym roku na KGHM 20% kapitału
    W trace na PGNIG, trace na AMBRA. Po prostu zachłysnęło sie GPW hossą i są korekty
  • Re: rajd jest Autor: ~wkurzony [78.88.186.*]
    współczuje Ci. Powiem Ci że juz nie wiem jak to ugryźć z tym quantum. Chyba sobie ustawie stoplimit na 4,35 i jak spadnie to zakoncze przygode. Bo zabardzo mnie to wk... co tu sie dzieje. Tak niedowartościowana firma że szok. Cena ksiegowa 8, a coś czuje że znowu sie zbliży do najwiekszej doliny jaka osiagneło na poziomie 4,2. Po za tym wkurza mnie ze sprzedaż takich małych pakietów tak znaczaco wpływa na kurs. Możesz mi wytłumaczyc czemu tak bardzo ten kurs tu sie wacha bo tego nie ogarniam?
  • Re: rajd jest Autor: ~Adi [79.173.0.*]
    Wiesz mała płynność spółki na giełdzie, małe zainteresowanie walorem, i przez to pakiecik nawet 200 akcji ma wpływ na kurs;) nie panikujcie poprostu komuś z góry nie zależy na wzrostach, bo po co jak mogą zbić do 4zł i zacząć skupować. Jak sprzedasz po 4.35 to sam od Ciebie odkupię;> może zamiast biadolić zacznijcie uśredniać, ja tu wszedłem przy 5.96 i zdążyłem już uśrednić do 5.05.
  • Re: rajd mikołaja Autor: ~mm [78.88.186.*]
    widze nikt nie chce sprzedawac za 4, 70... bo chciałem dokupic pare akcji
  • Re: rajd mikołaja Autor: ~rajd trwa [78.88.186.*]
    ale zyski
  • Re: rajd mikołaja Autor: ~adam [78.88.186.*]
    spokojnie jutro odbicie o 0,5 %
  • Re: rajd mikołaja Autor: ~Mario [83.10.121.*]
    To też ciekawie wygląda

http://gpwinwestycje.blogspot.com/2013/12/psa-capital-sa-ciekawie-to-wyglada.html
  • Re: rajd mikołaja Autor: ~mirek [78.88.186.*]
    ch... z capitalem liczy sie quantuim
[x]
QUANTUM 0,81% 25,00 2025-09-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.