Sypnijcie trochę akcjami na lewo, korekta jest zdrowa ;) - szczególnie jak ktoś kupił za 90gr.
Niewiele spółek ma tak dobre wskaźniki i niezłe perspektywy. W jednym ze sprawozdań czytałem, że najlepsze kwartały pod względem zysków to III i IV.
PS. Dla ludzi poszukujących spółek z dobrymi wskaźnikami polecam Artefe (c/z 7,5 już po 3 kwartałach)
Spółką interesuje się od wczoraj. Często przeglądam wątki, których tematy sugerują dobre wyniki spółek, tak jak ten. Muszę przyznać, że wskaźniki zaskoczyły mnie bardzo pozytywnie. Żałuję, że nie widziałem Twojego pierwszego wpisu z 15 listopada.
Branża perspektywiczna, bo kto nie chce oszczędzać na ogrzewaniu w dzisiejszych czasach. Szczególne, że inwestycja na kredyt. Na brak zleceń nie narzekają i IV kwartał przeważnie jest na dużym plusie (za wyjątkiem tego kiedy wchodzili na NC i w związku z tym ponieśli duże koszty)
Jak myślisz po 1,60- 1,70 dam radę kupić czy będzie już tylko wyżej? Dzisiaj większość brana z prawej...
też myślałem że dziś mała korekta ale chyba nic z tego , jedziemy na poziomy z marca 4,5-5,2 zł. ; na twoim miejscu kupiłbym niewielki pakiecik jak spadnie dokupisz.
coś tam skubnąłem dzisiaj, bo zakupami nie mogę tego nazwać ;)
PS. Po lewej od wczoraj nic mi nie wpadło- chyba za nisko obstawiam... a korekty jak nie było tak nie ma.
Jeśli termoexpert ma super wyniki, to jak skomentować np. GMK ? Dawna nazwa Grupa mennice Krajowe, obecnie Mennica Skarbowa. I kw mały zysk, II kw 200 tys zł, III kw ponad 200 tys zł, spółka poniosla trochę kosztów w I kw , a teraz profity powoli, po IV kw będzie ponad 600 tys zł zysku, a po I kw 2014 już 800 tys zł rok do roku. Co ważne akcji jest 1 mln i calkiem mały FF. Na koniec roku bedzie 60 gr zysku na akcję, po I kw 80 gr. Jaka powinna być cena po I kw? Dzić cena to 3,5 zł. :)
Jeszcze promocja.