standard to co sie dzieje na kursie.....niecierpliwi wywalaja....inni kupuja i jak bedzie znowu malo konkretne info to ruszy do gory na chwilke i znowu ci co kupuja teraz nie pozwola na ruch powyzej 60 gr...wiec mam nadzieje ze info bedzie juz konkretne i pozwoli cenie przebic 60 gr
Po raz piewrszy udalo mi sie dodzwonic do spolki i otrzymalem konkretna odpowiedz, ze w tej chwili czekamy tylko i wylacznie na ostateczne info o harmonogramie, ktore moze przyjsc w kazdej chwili. Ten ktory niecierpliwie pozbywa sie akcji moze tego zalowac ale to gielda i kazdy podejmuje decyzje we wlasnym zakresie. Dowiedzialem sie rowniez, ze Prometheus zostal powiernikiem wszystkich spolek z konsorcjum. Ma o co walczyc, bo nawet jak 1% za posrednictwo przykisi bedzie tego kilkadziesiat mln USD. Czekajcie cierpliwie a jak macie kase dobierzcie sobie od tych co wywalaja. Nie bedziecie zalowac swojej decyzji.
fakt ze dzis ktos chciał tym rzuceniem na 47 wywołac panike , z tym ze jakos mu sie nie udało i jedyne co to stracił akcje a przy okazji mozna było jeszcze cos dobrac
po 15 nic nie bedzie , takie gadanie jakby ktos wiedział co bedzie , nic nie bedzie , wyrzucanie nadal i straszenie na fixie jak zwykle
Znaczące prace zostały wykonane w
kwestiach związanych z prawną oprawą aranżacji finansowania, a w szczególności z analizą
opinii prawnych na temat dokumentacji kredytowej. Wymagało to znacznego zaangażowania
Zarządu, lecz czynności te zostały pomyślnie zakończone.
my rozumiemy, dlatego tu jeszcze jestesmy ale obawiam sie, ze ani prezes ani nowi czlonkowie RN nie zrozumieli tych slow skoro jeszcze nie powiadomili nas o zaopatrzeniu sie w akcje. A skoro tak to albo nie kupili akcji (hmmm dziwne w tej sytuacji) albo obkupili sie na slupy i nie informuja (a to nie w porzadku w stosunku do drobnych takich jak ja).
> To co dependziak wysprzedałeś się
...wręcz przeciwnie dobralem lekko po 48gr ...czekam nizej 46 mzoe 40 a kto wie ..moze za tydzien i 36gr doczekam ....nawet moge ci powiedziec skad wychdozi 36gr ..
raz to z kresek ..spadajaca linia ktora przebilismy w góre .....oraz ostatni wystrzal mial podobny zakres korekty ktory wypada na 36gr dno ...;]
tyle mówi AT ...czy sie tego chce czy nie chce ....jesli bys to widzial to nie wykorzystasz tego ....? nie odnowisz sie po 36gr .bo ja sie odnowie ...w końcu po to tu jestesmy na Gieldzie by wykorzystywac nadarzajace sie okazje ...nieprawdaz?
a Czy spadek na 36gr to wbrew oczekiwaniom wielu tu piszacych osób .TAK wbrew ...ale co zrobic ...kurs niedawno zjechal na 20r i sie nikogo nie pytal o pozwolenie ani czy to sprawiedliwe ....ani sluszne ...rynek nie zna litosci