• do ~ja p Autor: ~Ted [62.29.136.*]
    po "dobrych wynikach" akcje powinny gwałtownie tracić na wartości? -tak jak dzisiaj
  • Re: do ~ja p Autor: ~egon [89.77.94.*]
    powinny żeby leszcze które nie umieją czytać raportu sprzedały , gdzie ten piesek nigdy wiecej erga jeszcze lata po śmietnikach ? niech coś zaszczeka :)
  • Re: do ~ja p Autor: ~olo [109.241.3.*]
    Spolka ma podwojne dno. Wyraznie ktos w liczbie 1 osoby ja celowo steruje. Mozna by przyznac Oscara za rezyserke w kategorii paranomal activity.
  • Re: do ~ja p Autor: ~pinokio [178.36.182.*]
    nie widziałeś jak akcje upychał od jakiegoś czasu teraz zwala zeby dokupic po ,40 i sprzedać za pół roku po 0,6 albo i wyzej - w końcu o to tu chodzi zeby kase robic straty nie pokazali wiec dlaczego taki zjazd?
  • Re: do ~ja p Autor: ~Ted [62.29.136.*]
    dobre wyniki hehehe
    dla przeciętnej firmy ROE powinno wynosić co najmniej 10%
    na ERG wskaźnik ROE jest mniejszy niż 1%
    o robieniu zwały żeby dokupić słysze od poziomu 1,5
    mi tam kurs pasuje , zawsze można dokupić a do tygodnia wróci na poziomy powyżej 50 gr
  • Re: do ~ja p Autor: ~ja p [31.174.80.*]
    Mam nadzieję, że dziś wywaliłeś minimum 1/4 tego co miałeś. Jestem uradowny bo dziś dokupiłem prawie 100tys sztuk. Dziękuje wszystkim, mam jeszcze dużo pieniażków by stać się znacżącym akcjionariuszem, ale pomalutku zgodnie ze strategią
    i tak trzymać i jebać psa nigdy więcej erga bo to wyjątkowy kutas:))
  • Re: do ~ja p Autor: ~ja p [31.174.80.*]
    To zwykły naganiacz na spadki tak samo Ted, tylko temu zalezy by jak najtaniej odkupić, ale ma pecha bo inny tez na lokalnych dołkach dokupują
[x]
ERG 0,00% 44,00 2025-09-29 16:28:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.