w kasie mają ponad 1.7 mln zł gotówki a w poprzednim kwartale niewiele ponad 1 mln zł i to jest kierunek w jakim podąża ARI a to jest b dobra wiadomość i nie ma się co dziwić , że ..doda.. wspomniała o pokaznych wzrostach.. kiedy ruszamy ?? moje kreski pokazują , że już w poniedziałek ))
wystrzeli ? wyszczeli ? kurfa no? czy pójdzie,pujdzie w górę,na pólnoc ? czy pierdyknie na 16 groni,bo się pogubiłem? trzymam ,(czymam) akcje (papier) i nie wiem ? moim zdaniem 1 pln na Św.Mikołaja;):) jak sądzicie?
W dniu 14.11.2013r. podczas trwania Polsko-Niemiecko-Czeskiego Forum Kooperacji Firm w Jeleniej Górze, została uroczyście podpisana umowa o utworzeniu Klastra Sudecka Sieć Innowacji, którego jednym z członków założycieli jest Agencja Rozwoju Innowacji SA. Celem Klastra jest integracja współpracy pomiędzy uczelniami wyższymi, instytucjami naukowymi oraz podmiotami gospodarczymi na rzecz działań innowacyjnych pozytywnie wpływających na rozwój Sudetów.
Pozostali członkowie - założyciele to:
Agencja Rozwoju Regionalnego AGROREG SA.
Karkonoska Agencja Rozwoju Regionalnego SA.
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu.
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Sudecka Izba Przemysłowo-Handlowa.
Sudecki Związek Pracodawców.
CMS Consulting InGosTur – Instytut Gospodarki Turystycznej.
w tym tygodniu przekonamy się czy ostatnie dobre infa są już w cenie czy jednak rynek nie spodziewał się aż tak dobrych wyników i dalej popchnie mocno już rozgrzany papier wyżej.
Nieśmiało śmiem twierdzić ,że ostatnie informacje płynące ze spółki dają nadzieję ,że jednak kurs będzie podążał dalej kreśląc coraz wyższe poziomy ku uciesze tych ,którzy nie skusili się realizować zysku na obecnych poziomach ,i że doczekają się wyższych - zdecydowanie wyższych poziomów.
doda(m) ,że zbliżający się okres świąteczny może mieć spory wpływ na nastroje graczy i rozegra się tzw RAJD ŚW. MIKOŁAJA :)
daruj sobie takie teksty
moim zdaniem będzie teraz bujanie 40-60 gr
za dużo leszczyny się najadło papieru i czeka na 200% w tydzień
kara musi być, karą będzie boczniak
Dnia 2013-11-19 o godz. 20:24 ~omega & alfa napisał(a):
> daruj sobie takie teksty
moim zdaniem będzie teraz bujanie
> 40-60 gr
za dużo leszczyny się najadło papieru i czeka na
> 200% w tydzień
kara musi być, karą będzie boczniak
tak , dlaczego większość jest w gorącej wodzie kąpana?
być może odpowiedź tkwi w niewielkiej sumie jaką dysponują tutejsi "inwestorzy":)
z małej kasy chcą uzyskać w kilka sesji krocie.
ja nie należę do elity finansowej ale życie nauczyło mnie cierpliwości , zwłaszcza jeżeli chodzi o GPW więc nie narzekam i miło mi patrzeć jak z tygodnia na tydzień stan portfela staje się coraz większy:)
stoję twardo w przekonaniu ,że do świąt dojdziemy na tyle wysoko ,że co niektórzy będą bardzo zadowoleni.
Mi to lata
Podobnie jak ty siedzę tu od dawna i od poziomu ca. 20 gr
Dobrze obaj wiemy że tamte poziomy już nie wrócą a leszcza przypadkowego trochę dużo się tu zgromadziło więc trzeba ubić tę 50 grosików
porządek.. omega poszpieguj trochę to się dowiesz kto tu jest.. uważam , że na tą chwilę obecna tu jest nie tylko jedna spekuła a to , że ktoś pisze tak czy tak..nawet ja..to nie ma żadnego wpływu na kurs i tak zrobią po swojemu..
ktoś tu pewnie jest, to widać nie od dziś, ale raczej nie jakiś gigant, za mała płynność na większą spekułę, ona spekuluje na spółkach gdzie ff jest co najmniej naście milionów a tu jest ile raptem? nie ma miliona
tak czy siak życzę mu żeby rozbujał papier wysoko
nie wiem czy dobry...
dziś będziemy mieli zjazd w okolice 40gr więc nie ma co mówić 'dzień dobry'.
jak byś chciał wiedzieć skąd wiem to powiem ci ,że doda mi tak powiedziała:)
Dnia 2013-11-20 o godz. 07:54 ~qwert napisał(a):
> nie wiem czy dobry...
dziś będziemy mieli zjazd w okolice
> 40gr więc nie ma co mówić 'dzień dobry'.
> jak byś chciał wiedzieć skąd wiem to powiem ci ,że doda mi
> tak powiedziała:)