Wszystko fajnie ale IV kwartał nie będzie taki dobry bo całą kasę zabierze sobie Goodyear..
Pomimo tego to i tak czuję zapach wzrostów haha bo w tym roku po raz pierwszy w historii zysk przekroczy 100 mil.zł ale nie przekroczy 110 mil. zł
Panowie... badzmy bardziej cywilizowani. W takim USA czy UK to byśmy raczej dążyli do tego żeby wspólnie wypić ''bro'' za Dębicę niż kłócić się i obrażać lub posądzać o złe intencje.
jestem bardzo ciekawy czy przy tej cenie łysy sku...nek nie wystąpi do KNF-u o zbadanie nieuzasadnionego wzrostu kursu debicy, i tak jak to było swego czasu z ofe polsat nie dostanie kary. Ja nie śledze czy zlecenia idą z rachunku funduszu czy z prywatnego ale wy to możecie zrobić.
nie wierzę,ze tak można wyprać komuś mózg. jak można karać firmę za nieuzasadniony wzrost kursu dębicy,jak kurs jest zaniżony od 6lat i za to powinna byc nałożona kara KNF. przy tych zyskach i perspektywach firmy kurs akcji dębicy na dzień dzisiejszy ,powtarzam powinien być 160-200zł.
w tym kraju wszystko da się zrobić, tylko porządne bombardowanie mózgu, ze 100zł można wmówić ,ze to jest 1zł a z 1zł można zrobic 100zł. o jeszcze potrzeba czasu do normalności.
przecież ja czuję tu zapach ogromnych wzrostów haha takie rzeczy powinieneś rozpoznawać na etapie zapachu haha. a rozum włączasz dopiero jak jest wyższa konieczność.
waldi skup się i nie pisz o pierdołach o których piszesz od kilku lat, jak wiesz polsat dostał karę i łysy jest na tyle mocny (lub już nie) że to załatwił w knfie, nie dyskutuje o kursie który wiadomo że jest stosunkowo niski w tej chwili. Pytanie (skup się) czy zlecenia idą z kont funduszy czy z prywatnych?
ja pisze zawsze prawdę bo jestem wolny. pisałem Ci ,ze to mafia żydo-masono-czerwono haha., rządzi nami od 6 lat,teraz masz czarno na białym. diagnozę jaką 6 lat temu postawiłem sprawdziła się.mamy demokracje a komuna juz nie wróci,więc zaglądanie komuś do kieszeni nie jest wskazane i nie interesuje mnie z jakiego konta idą zlecenia kupna. u mnie liczy się tylko ostateczny produkt finalny w tym przypadku cena akcji Dębicy.
takie rzeczy powinieneś wyłapywać w biegu bo one są widoczne jak na dłoni i do tego nie potrzeba stosować czucia zapachu hahaha bo to jest tak oczywiste.
co to znaczy człowiek prawidłowo wykształcony,wie kiedy poznać po zapachu wzrosty haha
jedziemy do końca roku w górę 130-140zł za jedną akcję Dębicy a do końca I kwartału 2014r. 180 zł za jedną akcje. rajd sw. Mikołaja rozpoczęty
widzę ,ze nic nie myślisz ,żyjesz tylko chwilą. gdybys myślał na poziomie to byś tak nie pisał.
nie moze być rajdu sw. Mikołaja bo OFE przesunęły wzrosty na I lub II kwartał 2014 r. dlatego bo ustawa wchodzi o OFE 1 kwietnia 2014 r a czas namysłu potencjalnych ofiar co mają wybrac, wydłuża się jeszcze o 4 miesiące czyli do konca lipca. zeby zatrzymać te ofiary, OFE będzie musiało wykazać wysoką stopę zwrotu za ostatni kwartał czyli I kwartał 2014 r . kazda potencjalna ofiara dostanie na początku kwietnia od OFE pismo o pozostaniu w OFE a w nim stopa wzrostu za ostatni kwartał ,czyli I kwartał 2014r. wniosek-stopa zwrotu musi byś wysoka za ten kwartał aby jak najwięcej osób przekonac do pozostania w OFE-proste. ten spadek na GPW , był zrobiony waszymi pieniędzmi z emerytur, mało kto tu wie o tym.
wszystko dokładnie jest policzone ilu jest baranów nie myślących w kraju, dlatego wszystko przechodzi.