• Widzieli Raport kwartalny SA-Q f kwartał 3/2013 Autor: ~Opona [83.5.118.*]
    Radzę sie zaznajomić :)))
    Jutro przebijamy psychologiczny poziom 100 zyla :)
  • Re: Widzieli Raport kwartalny SA-Q f kwartał 3/2013 Autor: ~waldi [83.28.229.*]
    Wszystko fajnie ale IV kwartał nie będzie taki dobry bo całą kasę zabierze sobie Goodyear..
    Pomimo tego to i tak czuję zapach wzrostów haha bo w tym roku po raz pierwszy w historii zysk przekroczy 100 mil.zł ale nie przekroczy 110 mil. zł
  • Re: Widzieli Raport kwartalny SA-Q f kwartał 3/2013 Autor: ~Walery [37.190.191.*]
    ...nawet jakby przkroczył 200 ml, to frajerzy i tak napiszą ,że nie przkroczył 300 ml z tym debilnym usmieszkiem hahahaha
  • Re: Widzieli Raport kwartalny SA-Q f kwartał 3/2013 Autor: ~waldi [83.6.210.*]
    Z uśmiechem ludzie mi się kojarzą pewni siebie,nigdy z siebie nie dadzą zrobić oszołoma,są na topie i używają perfum Azzaro haha
  • Re: Widzieli Raport kwartalny SA-Q f kwartał 3/2013 Autor: ~Walery [85.89.171.*]
    ...to tłumaczy dlaczego w każdej twojej wypowiedzi czuć zapach spalonej sierści, kocie. Pewniaczku pamiętaj, że na pewno to się musisz zesr..
  • Re: Widzieli Raport kwartalny SA-Q f kwartał 3/2013 Autor: ~Wawa [93.154.164.*]
    Panowie... badzmy bardziej cywilizowani. W takim USA czy UK to byśmy raczej dążyli do tego żeby wspólnie wypić ''bro'' za Dębicę niż kłócić się i obrażać lub posądzać o złe intencje.
  • Re: Widzieli Raport kwartalny SA-Q f kwartał 3/2013 Autor: ~br [79.185.197.*]
    jestem bardzo ciekawy czy przy tej cenie łysy sku...nek nie wystąpi do KNF-u o zbadanie nieuzasadnionego wzrostu kursu debicy, i tak jak to było swego czasu z ofe polsat nie dostanie kary. Ja nie śledze czy zlecenia idą z rachunku funduszu czy z prywatnego ale wy to możecie zrobić.
  • Re: Widzieli Raport kwartalny SA-Q f kwartał 3/2013 Autor: ~waldi [83.28.51.*]
    nie wierzę,ze tak można wyprać komuś mózg. jak można karać firmę za nieuzasadniony wzrost kursu dębicy,jak kurs jest zaniżony od 6lat i za to powinna byc nałożona kara KNF. przy tych zyskach i perspektywach firmy kurs akcji dębicy na dzień dzisiejszy ,powtarzam powinien być 160-200zł.
    w tym kraju wszystko da się zrobić, tylko porządne bombardowanie mózgu, ze 100zł można wmówić ,ze to jest 1zł a z 1zł można zrobic 100zł. o jeszcze potrzeba czasu do normalności.

przecież ja czuję tu zapach ogromnych wzrostów haha takie rzeczy powinieneś rozpoznawać na etapie zapachu haha. a rozum włączasz dopiero jak jest wyższa konieczność.
  • Re: Widzieli Raport kwartalny SA-Q f kwartał 3/2013 Autor: ~br [83.28.240.*]
    waldi skup się i nie pisz o pierdołach o których piszesz od kilku lat, jak wiesz polsat dostał karę i łysy jest na tyle mocny (lub już nie) że to załatwił w knfie, nie dyskutuje o kursie który wiadomo że jest stosunkowo niski w tej chwili. Pytanie (skup się) czy zlecenia idą z kont funduszy czy z prywatnych?
  • Re: Widzieli Raport kwartalny SA-Q f kwartał 3/2013 Autor: ~waldi [95.49.48.*]
    ja pisze zawsze prawdę bo jestem wolny. pisałem Ci ,ze to mafia żydo-masono-czerwono haha., rządzi nami od 6 lat,teraz masz czarno na białym. diagnozę jaką 6 lat temu postawiłem sprawdziła się.mamy demokracje a komuna juz nie wróci,więc zaglądanie komuś do kieszeni nie jest wskazane i nie interesuje mnie z jakiego konta idą zlecenia kupna. u mnie liczy się tylko ostateczny produkt finalny w tym przypadku cena akcji Dębicy.
    takie rzeczy powinieneś wyłapywać w biegu bo one są widoczne jak na dłoni i do tego nie potrzeba stosować czucia zapachu hahaha bo to jest tak oczywiste.
  • Re: Widzieli Raport kwartalny SA-Q f kwartał 3/2013 Autor: ~waldi [83.28.4.*]
    co to znaczy człowiek prawidłowo wykształcony,wie kiedy poznać po zapachu wzrosty haha
    jedziemy do końca roku w górę 130-140zł za jedną akcję Dębicy a do końca I kwartału 2014r. 180 zł za jedną akcje. rajd sw. Mikołaja rozpoczęty
  • Re: Widzieli Raport kwartalny SA-Q f kwartał 3/2013 Autor: ~ad [91.189.219.*]
    150 mln w gotówce na kontach
    90 mln niewykorzystanej ulgi podatkowej

Muszą pokazywać wyższe zyski by jak najszybciej ściągnąć te 90 baniek
  • Re: Widzieli Raport kwartalny SA-Q f kwartał 3/2013 Autor: ~Adam [89.69.228.*]
    I macie św. Mikołaja na całym szerokim czerwony staruch zawiódł
  • Re: Widzieli Raport kwartalny SA-Q f kwartał 3/2013 Autor: ~waldi [95.49.44.*]
    widzę ,ze nic nie myślisz ,żyjesz tylko chwilą. gdybys myślał na poziomie to byś tak nie pisał.
    nie moze być rajdu sw. Mikołaja bo OFE przesunęły wzrosty na I lub II kwartał 2014 r. dlatego bo ustawa wchodzi o OFE 1 kwietnia 2014 r a czas namysłu potencjalnych ofiar co mają wybrac, wydłuża się jeszcze o 4 miesiące czyli do konca lipca. zeby zatrzymać te ofiary, OFE będzie musiało wykazać wysoką stopę zwrotu za ostatni kwartał czyli I kwartał 2014 r . kazda potencjalna ofiara dostanie na początku kwietnia od OFE pismo o pozostaniu w OFE a w nim stopa wzrostu za ostatni kwartał ,czyli I kwartał 2014r. wniosek-stopa zwrotu musi byś wysoka za ten kwartał aby jak najwięcej osób przekonac do pozostania w OFE-proste. ten spadek na GPW , był zrobiony waszymi pieniędzmi z emerytur, mało kto tu wie o tym.
    wszystko dokładnie jest policzone ilu jest baranów nie myślących w kraju, dlatego wszystko przechodzi.
[x]
DEBICA -0,86% 81,10 2025-11-20 13:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.