• WYKRES Autor: ~omega & alfa [62.141.210.*]
    wykres się trochę popsuł ale wsparcie trzyma, myślę że dość gwałtowna korekta dobiega końca, teraz powoli, nawet bardzo, na niskich obrotach wspinanie się do góry
    tak to widzę
    raport już wisi na EBI, dość przyzwoity żeby nie powiedzieć dobry ale nie ma się sensu chyba rozpisywać, dla gracza który dziś postawił na kupnie 300.000 szt akcji nie ma on chyba większego znaczenia
    z ciekawostek to np że średnia miesięczna płaca w III kwartale wyniosła 810 zł hmmm panie Prezesie gdzie pan znalazł taką tanią siłę roboczą, chętnie od pana ją przejmę, daje pana ludziom na dzień dobry 50% podwyżki :)
  • Re: WYKRES Autor: ~Marian [188.122.4.*]
    Nie jest taki zły piękna linia wsparcia , jak w modelu
  • Re: WYKRES Autor: ~MATJAS [89.171.146.*]
    Systematycznie do góry i bez ulicy he he. Na Paku było to samo walor sie oczyścił i leci na północ bez opamiętania.
  • Re: WYKRES Autor: ~Michałstara kr [37.31.54.*]
    ..faktycznie .. coś w temacie bo starych nicków jak na lekarstwo.. stara krew wypita czas na nowe..
  • Re: WYKRES Autor: ~Michał [37.31.54.*]
    mnie się też w nicku coś pozajączkowało ..he he
  • Re: WYKRES Autor: ~nergal [89.66.44.*]
    Oczyszczenie w każdym papierze jest bardzo ważne dla dalszych wzrostów.
    Tu mam nadzieję , ze papier już oczyszczony i następne zawirowanie będzie dopiero w okolicy 0,90
  • Re: WYKRES Autor: ~omega & alfa [62.141.198.*]
    Mamy dode, mamy nergala
    Co z tego wyniknie?
    Możecie mi wierzyć że ulica ma dużo mniej niż milion akcji
    Kolega który tu pogrywa ma olbrzymie problemy żeby zebrać pakiet dający mu pewność w swoich dalszych poczynaniach na kursie
    Oby się nie wycofał
    A może nie jest sam :)
    Na razie utknęliśmy w okolicy wsparcia, liczę że uda się odjechać w górne rejony kanału trendowego
  • Re: WYKRES Autor: ~MATJAS [31.61.129.*]
    My tu gadu gadu a ARI dopina następne tematy he he

W dniu 14.11.2013r. podczas trwania Polsko-Niemiecko-Czeskiego Forum Kooperacji Firm w Jeleniej Górze, została uroczyście podpisana umowa o utworzeniu Klastra Sudecka Sieć Innowacji, którego jednym z członków założycieli jest Agencja Rozwoju Innowacji SA. Celem Klastra jest integracja współpracy pomiędzy uczelniami wyższymi, instytucjami naukowymi oraz podmiotami gospodarczymi na rzecz działań innowacyjnych pozytywnie wpływających na rozwój Sudetów.

Pozostali członkowie - założyciele to:
    Agencja Rozwoju Regionalnego AGROREG SA.
    Karkonoska Agencja Rozwoju Regionalnego SA.
    Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu.
    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
    Sudecka Izba Przemysłowo-Handlowa.
    Sudecki Związek Pracodawców.
    CMS Consulting InGosTur – Instytut Gospodarki Turystycznej.
[x]
ARI -0,93% 0,42 2025-10-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.