HA
ALE WAS WYTRZYMALI
INFO PUSZCZONE O 16 50 Z SEKUNDAMI
,,Proces aranżacji finansowania projektu wkroczył w finalną fazę co wymagało intensywnego zaangażowania Zarządu Spółki tak we współdziałanie z aranżerem, jak i wzmożenie intensywności publikowania komunikatów bieżących. Znaczące prace zostały wykonane w kwestiach związanych z prawną oprawą aranżacji finansowania, a w szczególności z analizą opinii prawnych na temat dokumentacji kredytowej. Wymagało to znacznego zaangażowania Zarządu, lecz czynności te zostały pomyślnie zakończone.
TU BĘDZIE DZIDA JESZCZE RAZY DWA
Dnia 2013-11-14 o godz. 17:27 ~sena9 napisał(a):
> ja to czytałem na stronie >cztery i pół radomski
> cfel kropka pe el !!!
oooo człowieku musisz się leczyć i to szybko coś jest nie tak z tobą
...co do raportu to potwierdza on raporty miesięczne, czekamy tylko na info o harmonogramie wypłat kredytu o ile zostanie ono w ogóle opublikowane w listopadzie ( bo niestety może być podane dopiero w grudniu w raporcie za listopada, a to nie będzie korzystne dla kursu akcji), czekam jeszcze 7 dni
wlasnie jestem po lakturce RAPORTU i ciarki przechodzą co bedzie jak kasy nie bedzie...
Spółka obecnie przekłada z pustego w puste.
Najlepszy punkt 8 raportu ...
8. Osoby zatrudnione w spółce
Spółka nie zatrudnia etatowych pracowników
....bo i po co ...wszyscy znawcy od nieruchomosci siedza w zarzadzie ...;]
Czy ktos w zarzadzie spolki ma jakies doswiadczenie w obrocie nieruchomosci ?
szczerze nie podoba mi sie cos po tym info. Mieli podac konkrety o juz kredycie. ze linia uruchomiona. a tu dalej ze rozmowy pomyslnie trwaja. Cos mi tu smierdzi. Jutro wysprzedaje sie. mam nadzieje na jakiejs tam podbitce
Dnia 2013-11-14 o godz. 20:23 ~wariat napisał(a):
> szczerze nie podoba mi sie cos po tym info. Mieli podac
> konkrety o juz kredycie. ze linia uruchomiona. a tu dalej
> ze rozmowy pomyslnie trwaja. Cos mi tu smierdzi. Jutro
> wysprzedaje sie. mam nadzieje na jakiejs tam podbitce
buahaahahhahahaahahaaahahahahahah.........ty smierdzisz z daleka hahahah..widze ze falszywy wariat....a pozatym sprzedawaj sprzedawa buahahaahahahah
3. Wdrożenie zweryfikowanych umów PLANOWANE jest wstępnie na 5 listopada 2013 r. Warunkiem jest otrzymanie do tej daty zwrotnych potwierdzeń od banków korespondentów. 4. Sporządzenie Harmonogramu Wypłat SPODZIEWANE jest w terminie 3 dni bankowych od realizacji punktu 3 powyżej.
Widzicie tam słowa PLANOWANE i SPODZIEWANE? Pewnie jest jakaś kilkudniowa obsuwa, a tu już widzę zaczynacie od jutra sprzedawać akcje na które przez tyle czasu naganialiście. Już nie wierzycie w 3 albo 5 złotych?To sprzedawajcie, dokupię sobie jeszcze.
zbudowanie portfolio nieruchomości
planowanych do zakupu. Czynności te były wykonywane i będą wykonywane nadal tak, by
zbudować portfolio o prognozowanych najlepszych wynikach ekonomicznych. Proces
aranżacji finansowania projektu wkroczył w finalną fazę co wymagało intensywnego
zaangażowania Zarządu Spółki tak we współdziałanie z aranżerem, jak i wzmożenie
intensywności publikowania komunikatów bieżących. Znaczące prace zostały wykonane w
kwestiach związanych z prawną oprawą aranżacji finansowania, a w szczególności z analizą
opinii prawnych na temat dokumentacji kredytowej. Wymagało to znacznego zaangażowania
Zarządu, lecz czynności te zostały pomyślnie zakończone
spekulus a co to komentowac, przeciez nic nowego nie napisali. ubrali w ladne slowka a tekst ten sam co zawsze. po takim raporcie pewnie jutro beda sprzedawac na wyscigi. mial byc harmonogram do 5 listopada a mamy 15 i jest dupa oraz sciema. i co gorsza coraz bardziej przeciagaja.
potwierdzam spekulant ,a tym najmądrzejszym przypominam że raport dotyczy III kw. a my jesteśmy w połowie IV kw. i wiadomości z tego kw. będą podawane gdy nadejdzie ich czas, ale nie wszyscy go doczekają i myślę że ci najmądrzejsi będą już bez akcji.