Jeśli w takiej sytuacji potrafią wypracować dodatni wynik, to jestem spokojny co będzie po poukładaniu się z bankiem...do zobaczenia na poziomach 0,2x złotego
okaże się co będzie, niech pan: cyt."nie zaklina rzeczywistości", na chwilę obecną długodystansowi inwestorzy oraz Ci którzy analizowali spółkę przed wejściem są raczej zadowoleni.
poczekamy na oficjalne pismo w ktorym ustosunkuje sie do pisma z banku, nie znajda inwestora - problem, znajda - w gore. Maja asy w rekawie obie strony a karty wciaz w grze.
Zamiast czekać tu miesiącami na jakiś ruch lepiej przerzucić się na ARI.
Papier zaliczył lokalną korektę i został oczyszczony z drobnicy . Po ogłoszeniu bardzo dobrych wyników papier ma szanse na poziom co najmniej 0,90 .
Nie namawiam i nikogo nie zmuszam ale sami spójrzcie na wykres i raport.
ari też mam,MTC da zyski i to duze,to moja opinia ,w obecnej chwili to spółka dla cierpliwych ,na nic ujadanie , nikt do kupowania MTC nikogo nie zmusza ,też cierpliwie czekam,ryzyko jest-a gdzie go nie ma ? ale % kuszą,pozdrawiam ;)
aby spolka dalej funkcjonowala potrzebuje inwestora, moze ktoras z wspopracujacych firm zostanie akcjonariuszem? Walcza o spolke dosc mocno aby teraz odpuscic, juz sporo kasy wlozyli.