No tak a poki co jakies gamonie sprzedaja i czerwono.
Nie przesadzalbym z tymi dwucyfrowymi liczbami :), bo patrzac na wzrosty po super wynikach innych spolek, ta sa raczej marne.
Ale czekamy, ja mam jeszcze po 20.50 :) wiec i tak niezly plusik, ale czemu nie mozna by wiecej. Pozdrawiam
wyniki są już w cenie, w przeciwnym razie już byłaby gra pod wyniki od początku tygodnia. Jutro będzie dobry moment na wyrzucenie akcji, przed emisją w przyszłym roku. Spółka ewidentnie wpakowana na warszawską gpw aby zebrać kasę od ludzi, w przeciwnym razie notowana by była w Szanghaju
kupiłem kilka dni temu po 25 i mam nadzieję że będzie okazja wyrzucić gniota z małym zyskiem. nawet 5 % będzie ok. to już nie te czasy, że kilka dni przed wynikami były podbitkiu o 40%. Ludzie mądrzejsi i giełda to teraz maszynka do wyciągania kasy za pomocą emisji nowych akcji np. bioton idm, petrol, ciech,( ciech to sp skarb państwa) ale wiele innych
HEHE ten spadek ze zleceniem 1119 przed sesją to moja zasługa tak dla ciekawości chciałem zobaczyć ;) ale sam mam nadzieję ze dziś będą wzrosty powodzonka
Czy nie przesadzasz troche??? To czy akcje MOGA pojsc w gore lub tez w dol, zgodnie z czyimis przewidywaniami lub tez poparte przeprowadzonymi analizami ( AT, Fundamenty i inne) uwazam, ze jest godne wypisywania tutaj. Ale to czy ktos je sprzeda czy tez nie to juz kazdego indywidualna sprawa i uzywanie wobec innych, badz co badz, inwestorow, watpliwej jakosci jezyka polskiego nie jest tu mile widziane ani przeze mnie ani przez innych. Wiec jesli juz tak bardzo odczuwasz potrzebe pisania tu czego kolwiek to z sensem prosze i grzeczniej, a jesli nie to poprostu milcz. Pozdrawiam
P.S. Ilu inwestorow, tyle analiz, to jedna z waznych regul tradera.
Weekend sie zaczal wiec idz sie przespaceruj moze Ci przejdzie.