firma nie podniesie sie
własciciele postawili na złego konia - kredyt u pana KM to był gwozdek do trumny.
w efekcie zostali bez siedziby. wszystko poszło na spłatę długów :-)
taniej by chyba było w profidencie.
pitolisz 3po3, to kto objął emisje w calosci jesli to trupek,
przypomnijcie co jest 13 grudnia bo pamietam rozprawe odnosnie sporu z castoramą ale nie wiem czy to ten termin
w całości ?
Zgodnie z informacją otrzymaną z KDPW, na akcje serii E w łącznej liczbie 8.640.000 sztuk, złożono 9 zapisów podstawowych na 1.692.019 akcje. Nie dokonano żadnego zapisu dodatkowego.
a po co emitować tu wiecej akcji....wiecej akcji to i więcej do podziału będzie a tak dostanie garstka;-) przypomnicie sobie moje słowa w odpowiednim czasie;-))
dokładnie:) wygląda to tak ,po wygranej nawet kiedy akcje byłyby wycofane już( choć to nie wiadome) to licza ,że po spłaceniu wszystkiego na akcje mogłoby być nawet i 8 groni ;):)mogę czekać nawet długo 100 % i tak mam ,tego żadna lokata nie daje :):) także nie dajcie się ogłupiać ;) Dlatego nawet po ewentualnym wycofaniu gdyby 8 groszy na jedną akcje było to za smieszne grosze jeśli sie ma tego więcej to nie warto oddawać :)w tym tkwi haczyk ;)
co ty gadasz za głupoty płacisz za akcje 8gr i nie wiem jak wyliczyles że dostaniesz 8gr i jeszcze widzisz100% zysku.płacisz 8 i dostajesz 8 gr więc gdzie tu ten super interes bo jakbynie liczyć wychodzisz na zero a nie100%
coś koleś wie ale 8gr to śmieszna kwota jeśliby wygrali i wszystko spłacili to zostaje spoooro wiecej niż 8gr na akcję;-)) ale to portwa i bardzo możliwe że już poza obrotem na giełdzie bo źle się stało że zmienili na likwidację no ale nie było wyjścia. Same sprawy też miały być szybciej poprowadzone ..takie Sądy mamy w naszym pięknym kraju
karkonosik :):)masz rację,pisałem ostrożnie 8 groszy ( nie dzielmy skóry na ..........) myślę,że przed zdjeciem społki do czerwca też się może jeszcze dziać!!!????? a zostać w razie czego z akcjami to zysk niekiepski ,tylko jak mówisz,nie wiadomo jak długo się to może ciągnąć, niemniej cierpliwość popłaci :):)
A ty dalej żyjesz marzeniami przykre niedawno o plamakers pisale a tam stoki jak stało 1gr uroslo to już miałeś podniete że odpal ubrales sie i nie wyjdziesz z tego już
czytaj co karkonosik napisał ,obi wan- oni wiedzą ty masz moze z 5 kilo to sprzedaj ja play kupiłem po 2 i 3 ,puściłem po 4 ,sprzedaj co masz i po problemie, pisałem do tych którzy wiedzą więcej ,jak ktoś ma setki kilo to sie interesuje :):)
Setki tys to tu trzeba % pokazać jak masz216 kilo więc o czym ty piszesz.tu nie ma takich co wiedzą więcej sami w spółce nie wiedzą co będzie ale smok dalej. O playmakers też krzyczales 2-3 tyg temu i co i nic stoii jak stało tak i tu będzie stoii od roku może spekula sie zabawi bo dd wart 200 tys to jedyna nadzieja
rok temu nie było pewne w kwestii odszkodowania ,ty i tak nie zczaisz;) piszę wyraźnie,że pisanie przez ciebie i dxdpodobnych mija sie z prawdą, na kazdą akcję dxd będzie jak pisaliśmy minimum 8 groszy ,bez wżzględu czy będa notowane akcje czy nie . To giełda i NC ,ale komu ja to piszę??? durakowi !!!! a spytac można czy sytuacja jak na focie byłaby możliwa? oczywiście nie ciebie pytałem tylko karkonosika i obi wana bo ty dalej swoje smęty będziesz walił .
Raczej ty snirt walisz rok temu nawet dwa było wiadomo o tych sprawach tylko wtedy jeszcze ubrany nie byłeś i nawet nie wiedzialrs że dd istnieje.jak wyliczyles 8gr na akcje bo widać nieasz pojęcia tu jak wygrają wszystko to będzie kilkadziesiąt groszy tylko 3mln długu trzeba spłacić
i jak tam idioto twoje playmakers gdzie tan odpal tu tez mialo byc nie wiadomo co a jest dupa ubrales sie po 10 gr i kwiczysz jak knur hahahhhahhh piach