• wyniki 25 gr. na akcje Autor: ~Abli [66.206.236.*]
    Bez komentarza.25 gr na akcje
  • Re: wyniki 25 gr. na akcje Autor: ~Exciter [149.226.255.*]
    Myślę że IV kw może dać kolejne 20gr. Dobry raport.
  • Re: wyniki 25 gr. na akcje Autor: ~b-b [213.158.216.*]
    TO JEST BARDZO DOBRY RAPORT !!!
    W IV KWARTALE DOPIERO BEDZIE ODPAŁ!!
    PAMIETAJCIE ZE KASE ROBIA NIE TYLKO NA SMARTFONACH ALE NA LEDACH I E-PAPIEROSACH itd.!!!!
  • Re: wyniki 25 gr. na akcje Autor: ~emmo [89.73.83.*]
    Spodziewałem się gorszego raportu i jestem mile zaskoczony (a może nawet bardzo mile), że już Q3 pokazuje moc. To dobry start przed Q4, które rozwali pozytywnie.
  • Re: wyniki 25 gr. na akcje Autor: ~d. [31.174.133.*]
    no to lipa :/ a już wrózyli wszyscy nie wiadomo co. echh dałemsie im nabrac
  • Re: wyniki 25 gr. na akcje Autor: ~Exciter [149.226.255.*]
    No netto nie powala ale trzeba pamiętać że dolar w tym okresie był dużo drorzszy niż teraz.
    Zakładając, że kupują produkty za tyle samo dolców i sprzedają w podobnych cenach w PLN to netto za IVkw powinno być sowite. Mam tylko jedną obawę i to od długiego czasu, że pan główny ma podstawione firemki które to netto spijają. Obym się mylił.
    To co piszesz Exciter to jest niestety pewne.
    pondto da sie obserwowac na poziomie zysku operacyjnego super wysokie "usługi obce" co w 99% przyadkow oznacza jedno... najmniej bolesne (tylko raz płaci sie podatek) wychodzenie kaski z firmy. bo dywidenda z zsyku netto sie nie oplaca - najpierw spolka placi CIT i potem akcjonariusz PIT placic, a tak... jako usluga-fakturki raz zainteresowany paci podatek i mnie to z kolei też bardzo niepokoi. Dla pozostalych akcjonariuszy juz nic nie zostaje bo wsystko wyzej w rachunku wynkiow "rdzenni właściciele" wyjmują.
    No ale skoro głosem ludu dalem sie w to nabrac teraz trzeba stąd jakos sie wymknąć
  • Re: wyniki 25 gr. na akcje Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    czyli co, wymiksowujesz się z interesu?
    dobrze to nazwałeś "interesu", na razie niestety na tym interesu nie zrobiłem ://
    kupowałem trochę po 3,20 i więcej po 3,42 i 3,49 jak wszyscy krzyczeli "kupować".
    troche moja wina, bo złamałem żelazną zasadę: jak wszyscy wolaja kupuj to należy sprzedawać + nie zrobilem wiekszej analizy danych i info bieżacych. Jakos już po fakcie poświeciełm troche wicej czasu i... echh Mądry Polak...
    Trochę udało mi się już sprzedać i teraz liczę, że ktoś się jeszcze znajdzie kto kupi jeszcze na lekko wyższym poziomie, a z pozostałą cześcia potem będzie mi już wszystko jedno.
    Bede oczywiście starał sie z "interesu" wyjśc chociaż bezstratnie, albo na lekkim plusie.. aczkolwiek jak bedzie stratnie to w sumie nauczka na przyszłość...
    Czujki mam poustawiane, żeby nei spoźnić sie w kolejce jak będzie sygnał
  • Re: wyniki 25 gr. na akcje Autor: ~ja [89.66.63.*]
    bardzo mnie bawia tacy inwestorzy jak ~d ktorzy sa zapakowani chca wyjsc jak najszybciej zeby nie uwalic a ujadaja na forum na spadki. Gdzie tu logika? A moze ktos wlasnie chce sie zapakowac jak najtaniej przed najlepszym 4 kwartalem? Zostawie Panstwu do oceny

~Exciter firma wprowadza nowe produkty w roznych dzialkach (smarfony, tablety, Led, e papiersoy itd) w dosyc szybkim tempie. Ktos musi opracowywac specyfikacje techniczne, przygotowywac sprawy prawno adminisistracyjne do wejscia w rynek, robic badania rynku itd. Kupe specjalistycznej pracy. Moga miec albo sztab ludzi wlasnych co nie mialo by sensu bo w takim szerokim zakresie dzialalnosci bo musieli by miec armie specjalistow i duze stale koszty lub zlecac na zewnatrz zamieniajac je na koszty zmienne. To moje przypuszczenie ale mysle ze jestem blisko racji
  • Re: wyniki 25 gr. na akcje Autor: ~Bli [66.206.236.*]
    Jestesmy za slabi finansowo i emocjonalnie zeby sie w to bawic.
  • Re: wyniki 25 gr. na akcje Autor: ~timo maestro [93.179.254.*]
    teraz jeszcze powinni się pojawić tfonowi d-traderzy
    :)))))))))))))))))))))))
    Ale ubaw
  • Re: wyniki 25 gr. na akcje Autor: ~two [66.206.236.*]
    Papier trzeba zostawic w spokoju kilka miesiecy i zobaczymy co bedzie
    A tyle waszego ze sobie pogadacie
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe