Dnia 2013-11-13 o godz. 00:04 ~swój napisał(a):
> Widzę norge że dużo Cię ta wewnętrzna walka kosztuje:))
> http://kamil664348222.wrzuta.pl/obraz/6FhEkuJc2uc/zmeczony
Co masz na myśli klasyfikując kogoś nieudacznikiem ?.
Może to tacy, którzy nie potrafią iść po trupach i zarabiać pieniędzy okradając innych ?.
Niestety w tych czasach, dla większości lemingów, miarą sukcesu jest dochód, niezależnie od tego, w jaki sposób jest osiągany.
W swoich ciasnych główkach nie mieści się im, że są ludzie, którzy nad zarabianie pieniędzy stawiają sobie trochę wyższe wymagania.
Wielu lemingów, jak zostanie przeżutych przez system i wyplutych, dochodzi do pewnych wniosków, ale wówczas najczęściej jest już za późno i pozostają tylko plwocinami, największych szumowin kręcących tym cyrkiem.
swój to bez serca gość ,depta słabszych a leżacych po głowie kopie,to taki wytwór gier internetowych ,zero czucia,jedynie kiedy mamonę czuje -to jakieś uczucia się w nim pojawiają
Autor | obi wan [95.40.46.*] 2013-12-15 22:17 Zobacz wątki dotyczące FLUID
Zobacz profil FLUID
FLUID
1.99 0.00%
Wykres FLUID 2013-12-13 16:45:11
[X]
2013-11-27
19:12 FLUID: Zawarcie aneksu nr 1 do umowy o dofinansowanie w ramach działania 4.4 Now...
2013-11-14
18:02 FLUID: Raport kwartalny za III kwartał 2013 roku Fluid S.A.
2013-11-06
21:51 FLUID: Zawarcie umowy o dofinansowanie w ramach działania 4.4. Nowe Inwestycje o...
więcej..
Dnia 2013-12-15 o godz. 21:46 ~pomidor napisał(a):
> mam rozumieć że te wszystkie wpisy dzisiaj to zastraszenie
> jokera czy całej sekty ? :))))))))
nas się nie da zastraszyć - co najwyżej rozśmieszyć:)
to nieudolna próba nagonienia na spadki przez osobę która chce taniej kupić akcje
połączona z frustracją tej samej osoby która trzy razy wystraszyła się spadków i oddała
co powoduje że chce się odrobić
przy okazji ten sam pacjent naruszył wielokrotnie regulamin z forum robiąc papke w nadzieji że ktośze złości lub strachu sprzeda mu taniej
i tyle he he!!!!
o bo już się stęskniłem - dobrze ze jesteś przyjacielu
wiesz co masz robić
weź za przykład adolfa
a dzięki tobie mam trochęwięcej kilo
zwłaszcza te dwa batony 23k i 50 k były pyszne!!!
proszę jutro o jeszcze - i pamiętaj - nie możemy dopuścić żeby rosło
ma spadać!!!!!
więc napier....laj bo z wypłaty nici!!!!
czekam od 10-tej!!!:)
NIEMNIEJ JA OSOBIŚCIE MAM WRAZENIE ,ŻE SPARTANIE VEL GARNASIE SIĘ WYPRZEDAJĄ? CZYŻBY NOWA EMISJA? COS MOGĄ WIEDZIEĆ co najmniej jedna z tych osób pracuje w Sędziszewie
jeśli "coś wiedzą" to powinni brać zprawej aż furczy!!! kasy braklo??? kupcowi brakło naśmiewał się z leszcza kiedy "niby kupował" po 1,70,że tak tanio oddajemy