• Wyniki za III kwartał Autor: ~Inwestor [78.30.109.*]
    Już 14 listopada wyniki kwartalne. Życzę wszystkim, żeby prezes pozytywnie nas zaskoczył i powrotu na 7-9gr - tam gdzie nasze miejsce!
  • Re: Wyniki za III kwartał Autor: ~investorek [83.4.166.*]
    Dnia 2013-11-11 o godz. 23:11 ~Inwestor napisał(a):
    > Już 14 listopada wyniki kwartalne. Życzę wszystkim, żeby
    > prezes pozytywnie nas zaskoczył i powrotu na 7-9gr - tam
    > gdzie nasze miejsce!

bolek pisał że bez żwirowni 12 gr jest gdzies na forum

jest

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-bolek-to-ile-jest-warta,11300124.html
  • Re: Wyniki za III kwartał Autor: ~Adi1 [83.29.48.*]
    Skromny ten raport czy nie powinien być od 3Q bardziej szczegółowy zgodnie z nowymi wymaganiami ?
  • Re: Wyniki za III kwartał Autor: ~siwy [83.4.164.*]
    Dnia 2013-11-25 o godz. 23:20 ~Adi1 napisał(a):
    > Skromny ten raport czy nie powinien być od 3Q bardziej
    > szczegółowy zgodnie z nowymi wymaganiami ?

Też mi sie wydaje że powinien ale to jest najskromniejszy raport na NC jaki czytałem

Krawce tez się bawili a 5 baniek dostali,,,
  • Re: Wyniki za III kwartał Autor: ~Sartan [89.171.250.*]
    Przecież te raporty są tworzone na zasadzie kopiuj -> wklej. Jak poczytacie wcześniejsze to wszystkie są tej samej treści, zmieniają się tylko liczby. Od 2-3 lat jest promocja na garnki, wydłużony okres płatności, zawieszona sytuacja ze żwirownią, i przychody z myjni wyższe o 20% od zakładanych w raporcie z marca 2013. Nic nowego prezes nie pisze w raporcie. Mam tylko nadzieję, że liczby w raportach faktycznie odzwierciedlają sytuację spółki artefe.
  • Od 1 czerwca warszawska giełda wprowadzi znaczące zmiany w funkcjonowani Autor: ~siwy [83.4.164.*]
    cytat
    <<
    Od 1 czerwca warszawska giełda wprowadzi znaczące zmiany w funkcjonowaniu alternatywnego rynku NewConnect.

"Nowe regulacje będą obowiązywać od 1 czerwca, z wyjątkiem zmian dotyczących zakresu raportu kwartalnego, które będą miały zastosowanie do raportów sporządzonych po 30 września br." - wskazała wiceprezes warszawskiego parkietu.

Jak powiedziała Jarosz, dotychczas spółki z NewConnect publikowały wybrane dane finansowe. "Pod względem informacyjnym spółki z NewConnect będą teraz musiały realizować politykę informacyjną podobną do tej prowadzonej przez spółki z głównego rynku GPW

>>>>

koniec cytatu

No znalazłem
  • Re: Od 1 czerwca warszawska giełda wprowadzi znaczące zmiany w funkcjono Autor: ~Inwestor [77.253.244.*]
    Co mają się dużo rozpisywać, kwartał był najprawdopodobniej najlepszy w histori. Przydałyby się konkrety - dywidenda lub skup akcji.
  • Re: Od 1 czerwca warszawska giełda wprowadzi znaczące zmiany w funkcjono Autor: ~dywidenda [78.8.174.*]
    Dywidenda to dobry pomysł. Przecież są niezłe zyski.
  • cierpliwosc Autor: ~pablo [178.252.50.*]
    cierpliwość to cnota.......
    moja wystawiona jest na ogromna probe...
    czekam juz ze 2 lata.....ze średnią 6 groszy....
    oby kolejne 2 wystarczyły by wyjść na zero....
[x]
ARTEFE -6,49% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.