Spółki grupy JHM DEVELOPMENT osiągnęły dobre wyniki, pomimo słabej koniunktury panującej w polskiej gospodarce.
W tym okresie nie można było jeszcze zaobserwować wyraźnego przełożenia obniżek stóp procentowych dokonanych przez Narodowy Bank Polski od listopada 2012r na dostępność kredytów dla klientów Spółki i zwiększony popyt na lokale znajdujące się w ofercie JHM DEVELOPMENT S.A.. Trend wzrostowy zauważalny w większych miastach nie zaznaczył się jeszcze w miastach mniejszych i średniej wielkości, w których Spółka realizuje swoje inwestycje. Daje się natomiast obecnie zaobserwować zwiększone zainteresowanie ze strony potencjalnych klientów, które powinno się przełożyć na wyniki Spółki w ostatnim kwartale br. W perspektywie kolejnych kwartałów Spółka liczy na pozytywny efekt wdrożenia w życie rządowego programu wspierającego rozwój rynku mieszkaniowego.
Nowe przedsięwzięcia
Doceniając dotychczasowe duże zainteresowanie wynajmem luksusowych apartamentów w Helu, JHM DEVELOPMENT S.A. zwiększa do 52 ilość apartamentów przystosowanych do potrzeb wynajmu.
Spółka kontynuując realizację strategii dywersyfikacji działalności w zakresie budowy i wynajmu obiektów komercyjnych dla potrzeb sieci handlowych, przygotowuje inwestycję budowy mini-galerii handlowej w Rumii, której budowa ruszy na początku 2014r. Oddanie do użytkowania planowane jest na IV kwartał 2014r.
JHM DEVELOPMENT S.A. jako wiodąca spółka Grupy, kontynuuje również działania w swoim podstawowym obszarze inwestycji deweloperskich. Obecnie realizowane są nowe inwestycje mieszkaniowe w Koninie i Żyrardowie. Wzbogacają one ofertę gotowych mieszkań Spółki w roku bieżącym oraz przyszłym i przyczyniają się do kontynuacji wzrostu obrotów, dobrych wyników i dalszego rozwoju Grupy JHM DEVELOPMENT.
Brakuje jeszcze deklaracji Pani Prezes kiedy Grupa Mirbud odda bezprawnie zabrane pieniądze podwykonawcom i to w czasie gdy Szanowna Pani była Prezesem Mirbudu.
Zapewniam Panią Pani Prezes, że w taki sposób "...dalszego rozwoju Grupy JHM DEVELOPMENT..." Pani nie zapewni.
Najpierw należy rozliczyć się z przeszłością. Czekają Panią i Pani syna bardzo głośne i kłopotliwe procesy. Chwały ani pieniędzy to wam nie przyniesie. Stracicie dużo więcej niż ukradliście a i tak oddacie to co bezprawnie zawłaszczyliście.
Niestety Adamie masz tak zawilżałe kapiszony że każdy pomyśli ze to myszka polna bąka puściła - /fakt że 2 lata procesujesz się tu na forum całkowicie już zatracił znamiona jakiejkolwiek wiarygodności/
Tym większe będzie twoje zdziwienie.
Tak w gwoli precyzji to do dwóch lat brakuje jeszcze pół roku.
To nie moja wina, że tyle trwają ekspertyzy i inne czynności.
Oszuście 1,5 roku temu opowiadałeś jak to miesiąc nie będzie jhm i mirbudu a ty wszystko spłacisz, ty oszuście juz nas niczym nie zdziwisz
ekspertyzy mozesz robić swoich oszukańczych zaginionych 4 wnioskow z 2012 oraz tego ile twoja jarzyna powietrza jeszcze zmarnuje:)
Tak oto rzekł Mirbud piórem swojego najbardziej zagorzałego zwolennika i pracownika.
Obrażanie ludzi i życzenie śmierci starszej schorowanej osobie która nie może się obronić, to są metody na miarę giełdowej spółki.
Czy jak już wyżyłeś się na mojej chorej matce to teraz jest ci lepiej?
Czy uważasz, że pokazałeś swój honor i odwagę? Na pewno wsze niewiasty aż orgazmu dostają na myśl o tobie i odwadze jaką się wykazałeś.
Ja pracownikiem? Buhaha błaźnie ty nie wiesz z kim piszesz.
dalej zagłębiaj sie w nowe teorię oszuście i baw mnie, bądź z każdym dniem coraz bardziej żałosny i bezradny:)
jarzynie to ja będę życzył takiego losu jak ty życzyłeś ponad rok temu mirbudowi oszuście
i wiedz ze nie ja jeden tego życzę jej
To tylko źle świadczy o tobie i tych "innych".
Życzyć to ty możesz co chcesz. Tak zachowują się ludzie bez honoru i rozumu.
Równie dobrze mógłbym tak życzyć twojej matce ale honor mi nie pozwala.
Tak właśnie jak ty postępowali bolszewicy, kradli ludziom majątki a potem prześladowali ich rodziny. Niczym się od nich nie różnicie.
Oj Adam o tobie tez różnie mówią a ty po wszystkich forach prawie 2 lata aferą straszysz a konkretu jak nie było tak nie ma. Takie emocje to tylko w programach Pani Jaworowicz.
Pomimo to życzę ci spędzania więcej czasu z rodziną (którą w postach bronisz) a nie przed komputerem.
Tylko teraz Kolego umieść sprostowanie bo ta firma nie jest moja. Nazwa firmy i imię właściciela nawet się zgadza ale tylko tyle się się zgadza.
Fakt, długo to trwało ale powoli zbliżamy się do finału. Wszystko się kiedyś kończy.
Zapewniam Cię, że nie było by tu tylu emocji i błota gdyby nie ten wasz koleżka, którego tak dzielnie tu wspieracie, teraz obecnie nazywający się m2.
ty za to teraz obecnie jestes ad instal?
zapomniałeś oszuście juz resztę swoich nickow
adas tobie sie wydaje ze masz lub chociaż wiesz co to honor i rozum oszuście?
buhaha
jarzynie takie głodne kawałki sprzedaj
jestes ogólnopolskim pośmiewiskiem