• Po licho tu siedzieć popatrzcie na to Autor: ~GALENDOR [78.8.62.*]
    http://www.stockwatch.pl/gpw/abmsolid,analiza-techniczna,wskazniki.aspx
  • Re: Po licho tu siedzieć popatrzcie na to Autor: ~Georg [83.29.125.*]
    Rzeczywiście, nie źle to wygląda, tylko te II fixy...
  • Re: Po licho tu siedzieć popatrzcie na to Autor: ~gdyniak [37.109.5.*]
    ... ok... wszystko fajnie... ilość akcji podobna jak Reinhold, bardzo atrakcyjny FF - garstka papieru w obiegu... pole do popisu dla spekuły i nie wykluczone, że kurs poszybuje... ale ta wartość księgowa??? :( ...podpisane kontrakty nijak się mają do poziomu zadłużenia... może nie starczyć środków na działalność operacyjną przed końcem realizacji projektu... sam jestem właścicielem firmy budowlanej (dużo mniejszej - kilkunastoosobowej ale z podwykonawcami robiłem już spore inwestycje), bywam też w Olsztynie i wiem dokładnie co jest przedmiotem umowy... termin 1 roku wydaje mi się mało realny nawet dla kwitnącej firmy budowlanej... tryb umowy "projekt + wykonnie" to śliski temat - uwierz mi... kosztorys to wróżenie z fusów...

... a po licho siedzieć na Reinholdzie?? Pamiętam Twój wpis z początku października, gdzie teoretyzowałeś odnośnie potencjalnej sprzedaży czterech nieruchomości... jedną właśnie w pewnym sensie RHD "sprzedał" bankowi i ja tak "czytam" komunikat o układzie z WBK... ;)

...kilka postów wcześniej poszedłem za tokiem Twoich rozważań i całkiem realne jest wyjście z WK na plus...

... siedzę więc tutaj cierpliwie... może ktoś powie, że brednie wypisuję, ale obstawiam, że otrzemy się o poziom 3 zł w perspektywie kwartału, co nie znaczy że nie spadniemy jeszcze troszkę ;)
  • Re: Po licho tu siedzieć popatrzcie na to Autor: ~slawek001 [89.74.76.*]
    Lubie takie coś jak ta spółka :) pułapka założona na 0.35 gra na akcjach, wybicie osiągnięty szczyt 0,61 no i spadek do 0,35 .... a tak bym chciał się pomylić ;)
    coś za bardzo się rozpisałem i mój wpis na temat "Czarnej dziury" ( czerwiec - wrzesień ) nie ukazał się na forum ..... skoro ma być " Czarna dziura " informacji to niech będzie .... zabawa dalej trwa ;)
  • Re: Po licho tu siedzieć popatrzcie na to Autor: ~info [89.229.33.*]
    bedą informacje z sądu i od administratora grzecznościoewgo dla potrzeb komunikatów.
  • Re: Po licho tu siedzieć popatrzcie na to Autor: ~gdyniak [37.109.117.*]
    ... kto to taki ten administrator grzecznosciowy????

Na chwile obecna Reinhold Polska AB ma dyrektora zarzadzajacego a RPP4 Sp. z o.o. prezesa...

... co do komunikatu dot. decyzji SR to zgoda - czekam....
  • Re: Po licho tu siedzieć popatrzcie na to Autor: ~info [89.229.14.*]
    administrator grzecznościowy to Padraic Coll .
  • Re: Po licho tu siedzieć popatrzcie na to Autor: ~gdyniak [37.109.117.*]
    ...nie! od 04.10 dyrektorem zarzadzajacym jest Tarchalski!!!!!
    http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,13516959,Nowy_projekt__Co_zamiast_wiezowcow_na_Polu_Mokotowskim_.html
    więc w skrócie:

- Kończymy z nierealnymi wieżowcami. Obok stadionu Skry zbudujemy biura i hale sportowe, zgodne z planem zagospodarowania - zapowiada Padraic Coll. Przekonuje, że hala, w której znajdą się m.in. wielofunkcyjne boisko, dwa baseny oraz sale do squasha, może być dochodowa. - Na Ochocie mieszka wielu zamożnych ludzi, którzy chętnie z takiej oferty korzystali - mówi. Według niego projekt biurowca i hali może być gotowy pod koniec roku, a pozwolenie na budowę mogłoby zostać wydane w pierwszej połowie 2014 r.

Ale nie wiadomo, czy Irlandczycy wciąż będą mieć wtedy jeszcze prawo do dysponowania 12-hektarowym terenem. Nie są właścicielem gruntu, przejęli jedynie prawo użytkowania wieczystego, które kończy się właśnie w 2014 r. Ratusz nie chce go przedłużyć. Powód: wpisano w nm, że użytkownik terenu ma obowiązek utrzymywać znajdujące się na nim obiekty sportowe, a stadion Skry jest w katastrofalnym stanie. Sprawa trafiła do wojewódzkiego sądu administracyjnego. - Wyrok nie zapadł, sprawa jest w toku - mówi Marcin Bajko, dyrektor miejskiego biura gospodarowania nieruchomościami. IGI powołuje się na własne ekspertyzy, z których wynika, że użytkowanie wieczyste powinno być przedłużone automatycznie.
[x]
REINHOLD 0,00% 0,07 2025-11-12 11:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.