Info negatywne i szulerskie. Żadna gotówka się nie pojawiła, potrącenie wzajemne. Cena też nie ma znaczenia. Pieniądze pojawią się z nowej emisji i wtedy nastąpi rozliczenie między stronami. Czy Wy pierwszy dzień jesteście na giełdzie? :)
A Emmerson o podobnej kapitalizacji, co PSA...cóż, więcej nie trzeba dodawać :/
Kapitalizacja Emmersona to w porywach 3 mln PLN.
A zerknij, jakie mają straty w raportach :)))
Emisja jest naturalną konsekwencją takich potrąceniowych bYznesów, patrz Petrolinvest i cała masa innych. Chleb powszedni.
a PSA już właścicielem nie jest, także próżno czekać na wieści. Chyba, że hiobowe ;)
A najbardziej cuchnące jest to, że w akcjonariacie ta sama ferajna...Astoria, która dopiero co pruła 5 mln papieru w rynek i DM WDM, czyli spółka mata Astorii :)
Ale zaklinajcie rzeczywistość, że jest świetnie :)
Inwestory :)
Jakie potracenia? Jakie emisje? Po cholere siejesz defetyzm? Masz wyraznie napisane w raporcie , ze nastapilo przeniesienie wlasnosci z vainavi na grupe emmerson. To nie psa sprzedawala swoje akcje tylko glowny akcjonariusz. Kase tez wisialo vainavi. Taka nagonka i mataczenie utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze to bedzie dobra inwestycja
WDM to nieporozumienie:) WDM też w rynek walił akcjami po 1zł jak był w EKO EKSPORT a dziś eko chodzi po 50zł:) Tyle można o nich powiedzieć... Kwestia czasu jak wyrwie kurs do przodu i nie zatrzyma się szybko...
Jaka ukryta sprzedaz? Jak nie ma zadnych transakcji kupna to na podstawie czego stwierdzasz, ze jest cos sprzedawane z ukrytego? Wiesz jak dziala sprzedaz z WUJ?? Zdaje mi sie, ze nie...
NAJNORMALNIEJSZA W ŚWIECIE UKRYTA SPRZEDAŻ I JUŻ BAŃKA POSZŁA PO 4 GR. !
a eMMERSON I eMMERSON -WSZĘDZIE WDM. Ale fakt grupa Emmerson, spólka matka, ale też z NC.
Robią kołowrotek, to też fakt :)))
Sonny kogo Ci przypomina ta pisanina jana?:) Pewnie się domyślasz. Podpowiem, to ten człowiek który ma problemy z osobowością, i pisze co jakiś czas pod innymi nickami, na dodatek tutaj się ośmieszył jeszcze bardziej, a myślałem że już bardziej nie może.:)
A to czemu nie bierzecie, jak taki towar przedni? Starczy dla wszystkich :)))
Inaczej to sobie wyobrażałem, wyszło jeszcze inaczej. Cały czas w tym samym kotle i nawet mieszający się nie zmienili. Tyl w temacie.