• Jutro Autor: ~wig20 [83.23.74.*]
    Tak więc moi mili, dziś kierownik pociągu dojechał do ostatniej stacji metra, co prawda jest jeszcze jedna stacja, ale ...

No właśnie, jutro się okaże co zamierza dalej. Dziś powiem tak, 70% stawiam na odbicie i to solidne, ale to giełda nie ma nic pewnego i 30% zostawiam sobie dla spadków.
  • Re: Jutro Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    wig20,,, no i jednak dobrze slyszalem dzis o 15 :D

niedzwiedzie idą !!!
    tfuu o 13 :D
  • Re: Jutro Autor: ~wig20 [83.23.69.*]
    No to ja już poznałem odpowiedź ... do zobaczenia za tydzień.
  • Re: Jutro Autor: ~kt [213.199.193.*]
    wig20 napisz jaka to odpowiedź, zawsze po czasie łatwo napisać, że wiedziałem i tym podobne, jaki scenariusz się wykreował twoim zdaniem?
    odpowiedz jest taka, ze korekty koniec!
    szykuje sie spacerek na polnoc i dwujeczka z przodu

Dzis RSI odbilo sie od dolnej linii trendu, jest co prawda jeszcze szansa ze odbije sie tez od linii spadkowej do ktorej teraz zmierza ale,,, raczej tak sie nie stanie.
    Na dzis pieknie odbijamy sie od linii dolnej trendu wzrostowego, RSI tez odbija w gore, teraz tylko czekac na sygnal na MACD i przeciecie jeszczxe jednej lini przez RSI i zapierdzielamy na 2zł.

ja dzis sie zaladowalem prawie na full, zostawilem odrobine na ewentualny cien we wtorek, jednak wieszcze wzrosty!
  • Re: Jutro Autor: ~wig20 [83.23.82.*]
    Sorry KT, ze po sesji, ale do końca dnia kupowałem.
    Ostatnie zakupy razem z o0o, włącznie z fix.
    Pod uwagę poddaję temat LZMO ..niecałe 9 mln akcji, a raporty zaczynają przypominać te z DUO, z końca roku 2012.
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.