Witam, jako że na giełdzie nie gram zbyt długo chciałbym usłyszeć 1973 Twoja opinie na temat 01Cybatona. Siedzę na JHM od 26 gr, śledzę forum i nie trudno dostrzec, że masz bardzo trafne "typy", w związku z tym proszę właśnie, jako mniej doświadczona osoba, o opinie na temat ww spółki, czy warto w nią "wejść"?. Z góry bardzo dziękuję.
O O1Cybaton wymienialem opinie z kolegami z forum chyba jeszcze w sierpniu-musisz poszukac watek.W tej chwili przed spolka kluczowe infa z perspektywa na plus a zakladajac nadal niska baze w wycenie to szansa na spore zwroty z inwestycji ogromna.
Rynek chyba nastawia sie na dobry rozwoj spraw bo chetnych na oddawanie za bezcen coraz mniej-a roztrzygniecia coraz blizej.Co do ryzyka to ono jest zawsze ale to co przyciaga tam rowniez mnie-mozliwosc zysku liczona nawet w setkach procent od ceny aktualnej/jest to innego typu inwestycja niz Jhm/
Dodam ze jesli faktycznie interesuje cie rynek NC to ciekawa inwestycja powinna stac sie niebawem Polnocnieruchomosci/jedna ze spolek ktora obserwuje ostatnio i obstawiam wazne zmiany w najblizszych miesiacach taka srednioterminowa inwestycja a ryzyko w miare niskie.Pozdrawiam
A i jeszcze na potwierdzenie faktu, że ja zawsze mam rację cytuję moją wypowiedź z 5 sierpnia odnośnie kuru JHM. Prawda, że był proroczy? Sam możesz sprawdzić ile wynosił kurs tej spółki na koniec sierpnia.
Sprawa prosta
Autor | ~1973 [95.40.220.*] 2013-08-05 21:37
Czeka nas niebawem 100% test 60 gr a moze juz w tym miesiacu zachaczy o 70 gr/tu oczywiscie opcja powynikowa/
Tak naprawde to przy obecnej sytuacji technicznej i fundamentalnej to tylko osly wystawia zlecenia na s w strefie 50-55 gr
Dziękuję 1973 za odpowiedź. Właśnie tam na Cybatonie wszystko rozchodzi się o informacje jakie nadejdą. Chyba wejdę w to małą kwotą, jeszcze muszę się zastanowić. Co do jhm czekam na 1.2 wcześniej nie oddam:) Miłego weekendu...
Wszyscy wiemy nasz Adamie jaka z ciebie forumowa scierka.Pachniesz fekaliami nawet
Przez internet- a rzeczywistosc jest chyba jeszcze gorsza.Taka z ciebie poczwarka bez godnosci.Zostala tylko ludzka padlina w ubraniu-psychicznie nie istniejesz.
Twoje zachowanie na forum wzbudza podejrzenie o przemoc w domu/Czy jako dziecko ktos cie maltretowal? I co istotne sam pewnie maltretujesz domownikow kiedy tak 24 h stukasz w klawisze.Starcza ci jeszcze na energie skoro jestes bankrut ?
-1973 dałeś się ad-instalowi sprowadzić do poziomu szamba. Niczym się już od niego i tego m2 nie różnisz, używasz takich samych obraźliwych słów jak opryszek podwórkowy. Ceniłem ciebie wyżej a ty jak głupiec tańczysz tak jak ci ad-instal gra. stałeś się nie wiarygodny a wręcz żałosny. w świetle tego ostatnio piszesz to tekst ad-instala o tobie nabiera innego znaczenia.