• i co o tym myslicie??? Autor: ~korsarz [31.174.217.*]
    Dębica na tle sektora jakos mega d... nie urywa :)

http://www.finweb.pl/gielda/analityk-radzi/11009-spolka-znana-polskim-kierowcom

no, ale.. wiadomo jak to bywa:)
  • Re: i co o tym myslicie??? Autor: ~Piotr [89.73.81.*]
    nyslę że odpowiedżź miałyby dla ciebie Zarzad Debicy i GT oraz PZU
    (w kwestiach fundamentalnych oraz kursu)
  • Re: i co o tym myslicie??? Autor: ~waldi [83.28.227.*]
    pęknie 120zł do końca roku a później może Goodyear kupi 5-10% od PZU. oj pachnie mi tu teraz mocno wzrostami haha. ja to mam węch do wszystkiego haha. III kwartał należy do nas, zysk powyżej 30mil.zł
  • Re: i co o tym myslicie??? Autor: ~joljol [62.87.254.*]
    Dupy może i nie urywa, ale zauważ że to nie jest konkurencja dla dębicy. Każda z tych firm robi inny produkt, nawet stomil sanok, który jest super firmą, nastawia się jak dobrze wspomnieli na uszczelki, odbojniki itp. Klienci typu VW, Honda, Toyota. Natomiast klientami dla debicy, nawet jeśli nie są koncerny motoryzacyjne (chociaż trzeba pamiętać że dębica to nie tylko opony klasy ekonomicznej, ale także premium Good Year) to są to przeciętni użytkownicy dróg. I powiem ci że już z tyloma mechanikiami i wulkanizatorami rozmawiałem i wszyscy polecają debice, więc o czymś to świadczy.
  • Re: i co o tym myslicie??? Autor: ~hjhfs [95.49.149.*]
    nie rozśmieszaj mnie. Polecają Dębicę?!!! a jak myślisz dlaczego? dlatego bo mają na tych oponach sporą przebitkę tzn marżę czyli zysk. Firma sprzedaje im oponki w ok 100zł letnie a oni dają je leszczom po ok 180-200zł za oponę. Tylko i dlatego, oczywiście w ramach "promocji Dębicy" czasami w cenie trafi się im kilkadziesiąt sztuk trefnych opon, co by za darmo nikt normalny nie wziął ale co tam, sprzeda się frajerom po 140zł za sztukę, niech się bujają.
    Tak to się odbywa, więc niech nikt mi nie ściemnia jak jest, a jak jest ro ja wiem, bo w tej firmie pracuję. Dla kierowników stref nie liczy się jakość ale ilość, a to przekłada się na kiepską jakość opon.
  • Re: i co o tym myslicie??? Autor: ~waldi [83.28.229.*]
    Świetne wyniki Dębicy za III kwartał45 mil.zł.. Jedziemy na 180zł do marca 2014 r.. Oj pachnie mi tu wzrostami haha. Trzeba pamiętać ,ze IV kwartał zysku jest dla goodyeara.
  • Re: i co o tym myslicie??? Autor: ~br [79.185.197.*]
    waldi nie pisz tak bo prokurator się w końcu tym na serio zainteresuje ;)
  • Re: i co o tym myslicie??? Autor: ~piotr [188.146.110.*]
    ciekawa rozgrywka
    ciekawe tylko czy oszust nie wyrolowal oszusta:-)
    ps tom oh oh lynx czy nadal czekacie na swoje 35lub 55:-)
    szczegolnie lubilem wyceny ryzyka oh oha ktore kazdy czytelnik moze odkryc we wczesniejszych post wraz z kalkulacja premii za ryzyko
    w podobnym stylu wypowiadal sie o gospodarce slawomir nowak hahahahahah
[x]
DEBICA -0,12% 83,40 2026-03-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.