Kolega Lew zaakcjonowany na Gancie widzę. Ze wszystkich bankrutów z gpw Gant ma największe szanse wykkpić sie z tego. Obstawiam lepsze wyniki ,uklad ,zwiększenie zaangażowania przez większych,emisia i powrót do działalnosci. Na Weście obstawiam nie podpisanie umowy (przy tej ekipię) ,ostry zjazd ,zakupy po taniości i grę pod unie celną.A jak będzie zobaczymy .Każdy ma swój sposób myślenia i swoją strategię. Pozdrawiam i dobrego dnia życzę
mat jestem podobnego zdania, a nawet powiem śmiało czytasz mi w myślach.
Jeżeli chodzi o trakcje też obserwuję, ale wybrałem CDRED i wchodzę w niego stopniowo z myślą dłuższej inwestycji.
Westa niech czeka na konkretne zmiany, na razie obserwuje pilnie.
mat jak zauważyłeś wcześniej przy kijowym raporcie nie było komu sypać bo drobni nie mają dużo akcji,ojciec ma 75 procent ,więc tylko on może tu spowodować armagedon,,,nie wiem jak dla Ciebie ,ale dla mnie wsio jedno czy westa jest teraz po 067 czy po 0,40 groszy,mnie intersuje zmiana kierunku trendu na tym papierze,,czy nastąpi to po podpisaniu umowy stowarz,czy też po tym o czym napisałeś,,przy obydwu upatruje zmiany na lepsze,,,pozdr
Jeśli cwaniaki (ukraińcy) grają pod zmianę trendu to tutaj będzie GRUBO ,ale jeśli pod wezwanie ??? Ryzyko ,jak to na giełdzie. Grunt to nie trzymać kasy w jednej spółce
A trzy informacje, jak prosto obliczyć -150%, itd. :-)
Widzę, że z wyczuwaniem ironii w narodzie jeszcze gorzej, niż z poziomem pisania na forach.
Mój wpis, miał być na poziomie większości "merytorycznych" złotych myśli z bankiera, ale jak widać, wielu bierze zbyt dosłownie to, co ktoś wysmaruje na forum.
Na dzisiejszy dzień przy wezwaniu to większość niema szans nawet wyjść na zero a co dopiero coś zarobić. Średnia pewnie wyjdzie z 0,6 plus na górkę 50% to i tak zeta niedojdzie. Ogólna kaszana, chyba że cud na Dnieprem:)
Każdy wie że te - 100 to żart i ironia hehe. Lwie tym z nad dniepru cud nie potrzebny hehe ,lepiej niech będzie nad wisłą hehe. Popatrzcie co ludziom na Barlinku wywinęli (złodzieje)
mieszkałem kiedyś w Barlinku, całą młodość tam spędziłem,,piękne miasteczko otoczone czystymi jeziorami,rybki ,kajaki i jachty,,,no cóż giełda to giełda,wszystko jest możliwe,,,Karkosik ,Solorz ,malinowy wiedzą najlepiej jak dymać ludzi z kasy