moim zdaniem kiedy przyjdzie info tam dotrzemy , bedzi ekolejna wymiana akcjonariatu i po zakupie nieruchomsci z konkretnymi przychodami dalszy kierunek na północ
Dnia 2013-11-06 o godz. 11:19 ~aahah napisał(a):
> pod co podbitka
popatrz na arkusz - tak od 2 tygodni
tak nie kupują leszcze - 40-200k jednym łykiem i nie o podbijanie im chodzi
albo wchodzi ktoś duży albo kupuje fund
a opory 0,5xx trwale przebite - następny psychologiczny opór na 1 zł
pozdro dla myślących!
Można kupować, ale jak będzie w okolicach 60 gr, wtedy bedzie to sygnał, że papier jest silniejszy niż przez ostatni rok i wyskoczy tymsamym z trędu bocznego.
mi sie tez wydaje ze moze byc atak , zmiana taktyki , dołowanie kursu i wyrzucanie do swojego worka po 50tys papiera juz nie pomagało wiec musieli podciagnac
a wszystko gały robiło ze po 50 tys naraz wyrzucaja , tak tylko gdzie to poszło ???? z wora do wora
sena - kupiłeś wreszcie czy dalej czekasz
to czekaj:)
aha zapomniałem - nagoniłeś na spadek co he he?
i po co było męczyć klawiaturę? opór na 0,5 pokonany leciutko, następny opór 1 zeta - padnie ( bo to tylko opór psychologiczny)
sami zobaczycie!!!
i powiedz mi aldek po kiego chu... komentujesz tego barana ? jak jemu o nic innego nie chodzi jak sobie " popisac" grypa panuje mama napisała mu zwolnienie to siedzi w domu na forum. dajcie spokoj z komentowaniem tego błazna. nie karmcie trolla !!!!!!!!!!!!!!
koniec komentowania błazna , ale złapałem dziada na kłamstwie a teraz głupiego udaje , najpierw chwali sie ze to jego batonik a potem pisze ze sam go sciagnał jednym zleceniem, głupek i troll