NIKT poważny nie kupi tej makulatury !!! , a takie manipulacje kursem na nic się zdadzą, to już nie działa ... tutaj w/g mnie przez kolejne kilka lat nic się nie wydarzy (chyba że wyleci z notowań)...wierzcie mi..nie bądżcie naiwni, minęło tyle lat - efekt jest widoczny.
Sztuczne manipulację na nic się zdały :)))), nikt już nie wierzy w ten "wielki popyt"
proponuję preziu samemu zebrać do 10 gr, przecież taka atrakcyjna cena !! - 1 groll
Naiwne to Twoje naganianie :) Cierpliwość jest cnotą, pamiętaj :) Daj lokatę na 1, 2 lata, weź z 5% minus podatek i nie marudź :) Tu nie piekarnia, a sukces rodzi się w bólach :)
Ja tam spokojnie czekam na grosika, może jeszcze wpadnie :)
Spekuła tu siedzi po same uszy, bo papier był płynny i swego czasu kręcił prawie najwyższe obroty na NC. I dobrze wiesz, że jak ruszy, to laćki z nóg pourywa :) Kwestia czasu :)
Popieram, ta spółka ma efekt wahadła. Obecnie tylko ruch w górę. Na jej profilu ktoś mądry może zbudować wizerunek, jak żaden. W najbliższej fazie spokojnie na 22 grosze i to bez przystanku. Potrzebny moment zapalny, a zarząd w spólce zapewne nie śpi i coś na tygodniach powinno się pojawić :) kto wątpi niech pyta Prezesa.