• Depend... Autor: ~Kamil [164.127.149.*]
    dokad pognasz byku niebawem? witam.Mam akcje tej spolki kupione w fajnej cenie i czekam cierpliwie na wiadomosci ze spolki ktore nadejda niedlugo. Nie wiem czym sie kieruja sprzedajacy akcje np dzis po 48 gr ale wiem tylko ze część transakcji to przerzucanie z wora do wora. W kazdym badz razie do zobaczenia niebawem na poziomach złotowych. A swoja droga ciezko sie czyta to forum przy tylu kretynow piszacych.
  • Re: Depend... Autor: ~Marek [95.49.68.*]
    ja też na forum sie nie udzielam. debilizm taki ze szok. jestem pewien ze w momencie podania konkretów dotyczących wypłaty pieniędzy a może to i być w styczniu ponieważ do 5 listopada maja przesłać wszystkie papiery a do 3 dni roboczych dopiero harmonogram wyppła wiec do 8 listopada moga ustalic ze kase przesla np w styczniu to jestem pewien ze bedzie tutaj 2-4 zł !!!!!!!!!!
  • Re: Depend... Autor: ~sena9 [83.29.124.*]
    4-5 zł? I kto tutaj wypisuje debilizmy?
  • Re: Depend... Autor: ~sena9 [89.228.16.*]
    jak jurek bge ?
  • Re: Depend... Autor: ~ronia [79.191.51.*]
    o jurka prosze nie obrazac mi pisal kupuj i po 10,12 groszy kupilem a 2 sprzedalem teraz pisali ze na 10 ggr idzie dep ja swoim rozumem kierowalem sie i po21 toszke wpadlo a ze siedzialem w pmi to ktos zebral do 30 gr 200tysi pogratulowac
  • Re: Depend... Autor: ~sena9 [46.186.3.*]
    trzeba być DEBILEM żeby całą dobę na forum TROLLOWAĆ i PODSZYWAĆ SIĘ POD KOGOŚ !!!
  • Re: Depend... Autor: ~ronia [79.191.51.*]
    ja tego nie robilemi nie robie a ze napisalem to widac ze ma 3,4 posty na tydzien
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.