Kurczę, jakoś nie zauważyłem tego nagłego przypływu gotówki związanego z byciem 'opłaconym' przez Zarząd. Może zły numer konta podałem...
Dnia 2013-11-06 o godz. 13:00 ~Heros napisał(a):
> I Gerg
Maciek został już Oplacony przez zarząd jedzie
> tylko po mydlic oczy
Prawda wyjdzie już za chwilę a
> prokurator bedzie miał co robić
Tak maćku , dobrymi intencjami jest piekło wybrukowane.Nie ważne ile byś zrobił to i tak ciebie zmasakrują na forum . Każdy tu stracił sporo kasy , ale dlaczego szukają winnych u ciebie . Każdy kto robił zlecenie , musiał mieć trochę nadziei ,że się uda zarobić.To ,że nas oszukano to fakt, ale czas działać by oszuści ponieśli odpowiedzialność.
maciek , dla swojego dobra lepiej zrezygnuj z tej rady , oszukują cie tak samo jak nas kiedyś .zajrzałem na forum 2 dni temu od kilku miesięcy i się okazuje ze ciagle zyjecie nadzieja.
tu się szykuje cofka z gpw i tez zacznie się szukanie winnych , procedury gpw sa jakie każdy wie , jak będzie się topic to zarząd ciebie pierwszego utopi , wredne ludzie
Moje pytanie brzmiało kto jedzie na Walne a nie nagle wszyscy zaczeliście się czepiać Maćka mógł na forum nic nie pisać a jednak mimo krytyki nadal pisze więc odwalcie się od niego i przyczepcie się Zarządu .