Nie do konca to sie zgadza z tego co wyczytalem to "za" UE jest 50% za ruskimi 45% a po za tym Janukowicz to ma niezly problem z Julia, bo jak podpisze z EU to musi ja wypuscic a wtedy ona, jak dojdzie do wladzy w 2015 (a jej poparcie na to wskazuje) dobierze mu sie do dupy, z drugiej strony ma Putina ktory go wydylam na gaz I dymac bedzie caly czas wiec ma chlopak przerabane.. Sam jestem ciekaw jak to sie skonczy..
Na tej spółce bardzo mocno bruździ
spółdzielnia z Fluida . Chyba że są dwa konkurencyjne ścierwa.
Dopóki oni się nie obkupią po taniości tak też i będzie.
Jedno tylko ich wstrzymuje mała podaż na ich
zagrania ,nikt przy zdrowych zmysłach nie sprzeda im,
dużo akcji nawet poprzez ciągłe uwalanie kursu.
Nie dawać się złapać na lep ,że spółka wydmucha itp,itd,et cetera .
Sami widzicie że ciągle próbują zagrywek typu ,dwa cztery gr w górę ,
następnie powrót i kiszenie .
Mamy ustawiać zlecenia sprzedaży coraz niżej żeby mogli
jednym strzałem zgarnąć wszystko .A
może się mylę .
,,,tu nie ma pomyłek to nie zus!! dzisiaj głosowanie na ukrainie w sprawie julii,,pieprza się z nią jak z jajkiem,,przekrętów narobiła a teraz bidula leczyć się chce,,,na łagry na dożywotke ją wysłać albo do kamieniołomów ,,,
,,zlecenia masz robione codziennie te same ,1,7 ,690,3300 czy jakoś tak, czasami ktoś im się wysypie bo nie trzyma ciśnienia reszta trzyma, ze stałej gwardi na papierze nie ma frajerów na oddanie choćby jednej akcji,,sami widzą ,że to już nie przynosi większego skutku, ,więc pozostaje nam czekać ,aż się obkupią w ilość ,którą założyli...knf by było tatwo udowodnić tą manipulacje na kursie,bo nawet nie zmieniają cyfr ,,,ale co tu mówić jak knf nie pofatygowała się by nam odpowiedzieć,,,
Przestanta pitolic o spekulacji ! Kto przy zdrowych zmyslach posiadajacych na rachunku conajmiej 500 k zlotych na rachunku kupi papiery westy - spolka w raporcie za 2012 wycenia swoj majatek na ok. 145 mile$ (bodajze strona 54) i jednoczesnie podaje zadluzenie.ok.200 mile$ a wiec zachodzi pytanie kto przekrecil 0k.45 mile dalej nie wiadomo czy jest tu uwzglednionae 40 mile i IPO?