• skladam wniosek do GPW Autor: ~TM [93.154.190.*]
    jestem akcjonariuszem 8Fromula i nie podoba mi sie to co sie dzieje, kurs jest sztucznie podciągany w górę, nie ma żadnego uzasadnienie aby kurs tak rósł , żądam zawieszenie kursu i wyjaśnienia wszystkich okoliczności tego procederu , sa inne jeszcze aspekty tego ale to juz do wiadomości GPW , jutro moze byc ostatnia sesją przed zawieszeniem jezeli GPW przychyli sie do mojego wniosku
  • Re: skladam wniosek do GPW Autor: ~kamiloss [89.67.17.*]
    Co Cię boli?
  • Re: skladam wniosek do GPW Autor: ~ded [78.8.156.*]
    jestem akcjonariuszem 8Fromula i nie podoba mi sie to co sie dzieje, kurs jest sztucznie podciągany

Kur....a skąd się biora TACY IDIOCI!!!!!!
  • Re: skladam wniosek do GPW Autor: ~kamiloss [89.67.17.*]
    Zazdrości że się nie załapał nawet na 10-20% zysk. Ale co tam, najważniejsze teraz aby w odpowiednim momencie sprzedać :)
  • Re: skladam wniosek do GPW Autor: ~monthy [193.200.47.*]
    Dnia 2013-11-05 o godz. 20:31 ~ded napisał(a):
    > jestem akcjonariuszem 8Fromula i nie podoba mi sie to co
    > sie dzieje, kurs jest sztucznie podciągany

Kur....a skąd
    > się biora TACY IDIOCI!!!!!!
    licz się ze słowami knypku,nie od dziś wiadomo ze GPW TO NIE GIEŁDA ---TO SZULERNIA
    WIRTUALNE ŁAJNO ZWANE GIEŁDĄ,
    P,S
    CHCĘ ZAROBIĆ 1 MLN( JESTEM DOŚĆ BLISKO ZREALIZOWANIA CELU)
    I SP Z ,,GIEŁDY,,
    BO CHCĘ STWORZYĆ MIEJSCA PRACY DLA NORMALNYCH LUDZI
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.223.201.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: skladam wniosek do GPW Autor: ~Wielebny [93.179.212.*]
    sperdawajcie kto moze bo was tak ubieraja jak nas ubrali na PMI
  • Re: skladam wniosek do GPW Autor: ~Kamil Szyposzyński [83.4.122.*]
    Dnia 2013-11-05 o godz. 20:18 ~TM napisał(a):
    > jestem akcjonariuszem 8Fromula i nie podoba mi sie to co
    > sie dzieje, kurs jest sztucznie podciągany w górę, nie ma
    > żadnego uzasadnienie aby kurs tak rósł , żądam zawieszenie
    > kursu i wyjaśnienia wszystkich okoliczności tego procederu
    > , sa inne jeszcze aspekty tego ale to juz do wiadomości GPW
    > , jutro moze byc ostatnia sesją przed zawieszeniem jezeli
    > GPW przychyli sie do mojego wniosku

popieram !
  • Re: skladam wniosek do GPW Autor: ~nabuchodonozor [87.207.166.*]
    a pod postem najwięksi krzykacze z PMI;-)
    prawdziwi wujkowie dobra rada...cyrk
  • Re: skladam wniosek do GPW Autor: ~zoo [109.241.97.*]
    Nie cycyr nie cyrk
    zaraz będzieta se stryczeka zakładali na szyje z rozpaczy
  • ja ci odpowiem ,to na poziomie gimnazjum sa te pytania Autor: ~8formóła [5.173.239.*]
    sa chętni na kupno ,pojawia się popyt -cena rośnie, przewaga sprzedajacych nad kupującymi -kurs spada. Nikt ci rano nie powie żebyś kupował :) apotem żebyś sprzedawał ;) poniał;) gielda wiąże się z ryzykiem ,rozumiem ,że po 5 było dla ciebie za drogo,więc się złościsz ,żeś nie kupił,kurs moze zjechać teraz na 1 zeta ,a może tez pojechac na 10 lub 20 zeta skoro znajdą się chetni żeby to kupować .Wchodzi nowy inwestot,mogą przejąć jakieś ciekawe złoża także obstawiam ,że kurs podskoczy ,do ilu tego ci nikt nie powie ;):):jak ktoś z KNFu przeczyta twoje bzdury ,to pomyślą -czubek-a odpiszą -kup pan sobie obligacje to AŻŻŻ 3 % W skali roku :):):):):):):):):):) liczymy tutaj i na ponad 20 zeta,mały wolumen jest a i perspektywy zaj....e ;):)liczę ,tak ja obstawiam ,że na rajd ŚW.Mikołaja to i 15 może być ;)
  • ja pierdziele :) Autor: ~zgrywus [89.229.188.*]
    "przejąć jakieś ciekawe złoża" - tak przejmą Microsoft bo mają wykupioną licencje OEM na Offica :) Tyle samo mogą tu i tu.
    Ale rośnie ładnie. Tylko już nie wymyślaj głupot.
  • Re: ja pierdziele :) Autor: ramzes1978 [84.197.53.*]
    Wiele spółek na NC obiecywało złote góry, możliwe że to jest kolejna. Możliwe też że nie. Kto się nią interesował od dłóższego czasu wie jaką prowadziła polityke informacyjna, niezdecydowali się na dodruk itp.itd
    Przypomne tylko po raz kolejny. Niech jej skapnie 10% ,podzielcie to na akcje. Niemusi tak być a jeśli będzie??? NC to ryzyko ale każdy kto tu siedzi to wie ze i b.duże wzrosty i po to tu jest.
    Źródło: EBI (raporty spółek)

8FORMULA: Zawarcie istotnej umowy

Zarząd Formuła8 S.A. informuje, że w dniu 27 lipca br. otrzymał potwierdzenie podpisania umowy z partnerem zagranicznym. Z podpisanej przez Emitenta umowy wynika, że dotyczy ona nieujawniania informacji dotyczących uczestników porozumienia, w szczególności tożsamości, stanowisk, miejsca pobytu, numerów kontaktowych, dokumentów oraz innych mających znaczenie informacji dotyczących mocodawców (zleceniodawców) oraz innych uczestników poszczególnych transakcji.
    Emitent informuje, że celem negocjacji z partnerem zagranicznym, jest udział we wspólnej kooperacji joint venture , którego finałem byłoby pozyskiwanie znaczących aktywów dla spółki Formuła8 S.A. pozwalających dynamicznie realizować podstawowy plan rozwoju spółki, który został przedstawiony w Dokumencie Informacyjnym.
    Z przedłożonego dokumentu wynika, że partner zagraniczny dysponuje potwierdzonymi złożami kopalin, których minimalna wartość wg cen rynkowych na dzień podania informacji wynosi 360 mln USD.
    Obecnie Emitent przeprowadzi due diligence przedłożonego projektu.

§ 3 ust. 2 pkt 2 Załącznika Nr 3 do Regulaminu ASO - \"Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect\".

Osoby reprezentujące spółkę:
    •Dariusz Wiśniewski - Prezes Zarządu
    To tylko moja opinia.Kazdy decyduje sam o własnej kasie.
    Pozdrawiam
  • Re: ja pierdziele :) Autor: ~dd [193.34.223.*]
    myslisz ze pod to info rosnie ?
    To jest mozliwe ,jakos mnie przekonali. Pamiętam jednocześnie SmokeShop,Rajdy,Resbud i wiele innych, one powoduja że trzeba mieć ręke na pulsie.
  • ktoś zbiera i tak to widzę Autor: ~8formóła [31.175.60.*]
    30 paź. ktoś z rady nadzorczej sprzedał 10 kilo ,to prawie połowa wolumenu na tej sesji a kurs dalej w górę ponieważ to nie było " wywalenie w ulicę bo cena dobra " ,ktoś ładnie odebrał. Dzisiaj straszak na ponad 2 kilo ,zreszta był duży wzrost,trwała realizacja niemałych zysków. myślę ,że to normalny przystanek , dalej w góre lecimy i tak ja to widze.Pozdrawiam mających akcje ;)
[x]
8FORMULA 2,22% 0,46 2016-03-22 12:01:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.