jak sie tak temu przyjrzeć, to tu się nic nie trzyma kupy, kupili akcje za 1.06 zł, a teraz opłaca im się sprzedawać po 13 gr, nie realizują straty podatkowej, bo spółki maja na cyprze, nie wiem czy przerzucają do siebie czy zbierają, nie zależy im na wzrostach, więc jedna myśl, PRALNIA pieniędzy z hazardu, narkotyków i nielegalnego handlu fajkami ...????no bo co innego ??????
oooo czyli ustawianie kursu i pralnia, no chyba to nielegalne, czy nie, a może ktoś naskrobie jakiś donosik, tylko do prokuratury, bo knf nałoży 20 tyś zł kary albo i tego nie .....
kurs nie spadł tylko go uwaliliście, i skąd te obroty, skoro, wcześniej nikt sie mewą nie interesował, więc pralnia,...... no nie po to żeby zbierać akcje, skoro zbierać można na wzrostach, a tak wpłynęła nielegalna kasa za akcje po 1,06, która to kasa została pożyczona, a akcje mielę się na rynku czyli pralnia ....!!!!
Czy wy na prawdę tacy głupi tu wszyscy jesteście, czy tylko udajecie.
Sypia w rynek 57 mln darmowych akcji. Zgarną z tego z 10 mln zł od głupich jeleni. Za jakiś czas powtórzą ten numer z nowa emisja i będą sypać do 1 gr. Przerabiają patent z Biotonu i Petrola. A osły siedzą na forum i się głowią co jest grane.
...to co napisałem wyżej to hipoteza, nie wniosek, a co tu jest grane, no na pewno aż czarno na forum tu i na mostostalu od naganiaczy Patrowicza, to jest grane ....
to żadne darmowe Akcje są o nominale 1 .06 ,spółka się rozrasta ,widać starania i będą nowe inwestycje jest kapitał ta spółka po tylu potach wypłynie na głębokie wody uważam żeby urosło to musi spaść ,a te darmowe akcje to kłamstwo kosztują jedna 1.06 zł i nic taniej i nic drożej tyle kosztuje jedna akcja ,gdybym miał postawić to tylko na porażkę Mewy dobrze że nie kupiłem ,bo wtopa na maxa -tutaj poleje się krew ,zjazd będzie bolesny 0.00 ,jutro będą sypać ciśnieniowcy ,może kupie choć to bardzo wątpliwe
..pranie skończone?????? .......zabetonowana sprzedaż, zasypane kupno., tylko po co ????, no i czy na pewno, już nie raz widzieliśmy, że 1 mln sztuk to zabawnie mała ilość ...