sam prezio przyznaje ze niestety cash flowa nie ma i daje odczuc ze jest mu przykro doczytales to nieuku czy naganiasz? tez siedze w tym czyms ale przynajmniej czytam ze zrozumieniem i nie naganiam
"...zadaniem zarządu pozostaje zapewnienie odpowiedniego do prowadzenia działalności cash flow.." o to zdanie mnie chodziło w poprzednim wpisie. to zdanie dla mnie przynajmniej mowi sporo
Raport bardzo dobry.
Kasa w 4-tym kwartale, m.in. z Certusa (ponad 1,4 mln).
Zobaczymy, co chłopaki zrobią z kursem. Teoretycznie tu 10 groszy powinno być w dwa dni. Baza dobra jest. Jak ruszą, można się podłączyć.
nie ma się co denerwować, uważam że jest bdobrze, jeszcze jest zdanie że zysk wyrażony jest gotówkowo, ja rozumuje to zdanie że liśćmi z drzew nie obracają, ale każdy sobie...
Chłodno oceniam. Raport bardzo dobry. Obiektywnie.
Teraz jeszcze potrzebne info, kto tym tak przewraca i mieli od kilku tygodni >zmiana w akcjonariacie i ktoś wchodzi (?)
Niemniej kurs powinien ostro polecieć do góry. Także w blokach i jak odpali, można na doczepkę ;) Ale tylko wtedy.
Pozostanę jedynie obserwatorem :) Nie lubię popychaczy pod widełkami (prawie 3 mn na K po 3 gr) i ukrytych zleceń na S. A ten schemat niestety się powiela dalej. Widocznie to jeszcze nie ten czas.