• do góry Autor: ~robertjas1 [31.182.65.*]
    Witam!
    jedziemy z vedią do góry czy Wam się nie chce lub czaicie się ???
    Wystarczy, że każdy weźnie po 1000 sztuk i górka ładna.
    Ja już wziąłem dziś po 0,6
  • Re: do góry Autor: ~pozytyv [77.255.42.*]
    musi kurna do góry, bo raport jutro, a zarząd informował, że:

Zarząd Vedia S.A. informuje, iż szacunkowa wartość skonsolidowanych przychodów ze sprzedaży zrealizowanych przez Grupę Kapitałową Vedia III kwartale 2013 r. wyniosła ok.

7 500 000 USD i była o ok. 74% wyższa w porównaniu do osiągniętych w tym samym okresie roku poprzedniego.

W ujęciu narastającym, za 9 miesięcy 2013 r., sprzedaż Grupy Kapitałowej Vedia wyniosła 15 900 000 USD i była o 12% wyższa w ujęciu r/r.

Powyższe wyniki są skutkiem zwiększenia skali działalności oraz rozszerzania asortymentu produktów oferowanych przez Grupę Kapitałową Vedia. Intencją Zarządu Emitenta jest wcześniejsze przekazanie do wiadomości inwestorów informacji o szacunkowej wysokości osiągniętych przychodów ze sprzedaży przed terminem publikacji raportu za III kwartał. Jednakże Emitent zastrzega, iż przedstawione powyższej dane o wynikach sprzedaży za III kwartał 2013 r. i ujęciu narastającym za 9 miesięcy 2013 r. mają wyłącznie charakter szacunkowy i mogą ulec zmianie. Ostateczne wyniki finansowe zostaną opublikowane w raporcie za III kwartał 2013 r.

ogólnie rzecz biorąc, nie licząc jakiś drobnych korekt, kierunek jest jeden W GÓRĘ!!!!!
  • Re: do góry Autor: ~HE,HE [31.61.129.*]
    NO PROSZE,TEN 1 JEST DO ROSJI

http://new-dragon.manufacturer.globalsources.com/si/6008842793500/Showroom/3000000205531/32268/3G-4G-tablet-PC.htm
  • Re: do góry Autor: ~robertjas1 [31.182.65.*]
    Nie chcecie mi pomóc, trudno sam po malutku będę zbierał. Dzisiejszy obrót 5200, a 4200 moje pozdrawiam i czekam cierpliwie na dużo wyższe poziomy ja mam dużo czasu. Powyżej 0,6 nie będę brał ale poniżej czemu nie mam już 247528 akcji, a pamiętam jak vedia chodziła po 1,3x i chodziły pakiety po naście tysięcy, a wtedy moim zdaniem była znacznie słabszą spółką.
    Pozdrawiam!!!
  • Re: do góry Autor: ~robertjas1 [31.182.65.*]
    AAA zapomniałem i w miarę możliwości będę dbał o kurs w końcówce.
  • Re: do góry Autor: ~pozytyv [77.255.42.*]
    BRAWO! ... kolejne zamówienie od kontrahenta z Polski, który oferuje produkty pod własną marką. Przedmiotem zamówienia jest dostarczenie przez NDEL czytników książek z podświetleniem ekranu. Łączna wartość zamówienia wynosi 722 000 USD. Zamówienie jest w trakcie realizacji. Klient wpłacił depozyt.

co za głupki (cwaniaki) uwalają tu kurs, już dawno powinno być 1zeta, czekamy jeszcze na sto% fabryki chińskiej w rękach Vedii i hopsa na 2 zeta :)
    a potem hopsa na główny parkiet :)
    i ...

więcej dobrych transakcji i więcej informacji zarządzie, trzymam kciuki...
  • Re: do góry Autor: ~bedzie w górę [83.144.117.*]
    pewno że pójdzie w górę, teraz można tanio jeszcze kupić bo niepewność w narodzie, ale faktycznie jak będzie cały dragon w Vedii wyskoczymy w górę jak wysoko się okaże
  • Re: do góry Autor: ~vediowiec [31.61.129.*]
    Dnia 2013-11-22 o godz. 11:38 ~bedzie w górę napisał(a):
    > pewno że pójdzie w górę, teraz można tanio jeszcze kupić bo
    > niepewność w narodzie, ale faktycznie jak będzie cały
    > dragon w Vedii wyskoczymy w górę jak wysoko się okaże
    jak kwiatek nie wywinie jakiegoś numeru to perspektywy wzrostu są bardzo wysokie....
  • Re: do góry Autor: ~pozytyv [87.205.172.*]
    ech... a jak chłopaki z zarządu ogarną tę całą chińską fabrykę Dragon w 100% to będą sie ynwestory zabijać o ten papier :) taniocha na potęgę
  • Re: do góry Autor: ~swój [193.239.37.*]
    Dnia 2013-12-04 o godz. 17:37 ~pozytyv napisał(a):
    > ech... a jak chłopaki z zarządu ogarną tę całą chińską
    > fabrykę Dragon w 100% to będą sie ynwestory zabijać o ten
    > papier :) taniocha na potęgę
    dokładnie teraz cena nie może i nie będzie wysoka -odpowiedź jest prosta i banalna dlaczego!!!!!!!!
    świetny czas na kupowanie
  • Re: do góry Autor: ~andi77 [176.107.38.*]
    j/w
  • Re: do góry Autor: ~bedzie w górę [83.144.117.*]
    widać, że święta idą :)
    a my ciągle czekamy na ruchy zarządu i 100% fabryki w vedia, a najpierw na 60% na dobry początek! wtedy w górę będzie ostro!
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.