Witam!
jedziemy z vedią do góry czy Wam się nie chce lub czaicie się ???
Wystarczy, że każdy weźnie po 1000 sztuk i górka ładna.
Ja już wziąłem dziś po 0,6
musi kurna do góry, bo raport jutro, a zarząd informował, że:
Zarząd Vedia S.A. informuje, iż szacunkowa wartość skonsolidowanych przychodów ze sprzedaży zrealizowanych przez Grupę Kapitałową Vedia III kwartale 2013 r. wyniosła ok.
7 500 000 USD i była o ok. 74% wyższa w porównaniu do osiągniętych w tym samym okresie roku poprzedniego.
W ujęciu narastającym, za 9 miesięcy 2013 r., sprzedaż Grupy Kapitałowej Vedia wyniosła 15 900 000 USD i była o 12% wyższa w ujęciu r/r.
Powyższe wyniki są skutkiem zwiększenia skali działalności oraz rozszerzania asortymentu produktów oferowanych przez Grupę Kapitałową Vedia. Intencją Zarządu Emitenta jest wcześniejsze przekazanie do wiadomości inwestorów informacji o szacunkowej wysokości osiągniętych przychodów ze sprzedaży przed terminem publikacji raportu za III kwartał. Jednakże Emitent zastrzega, iż przedstawione powyższej dane o wynikach sprzedaży za III kwartał 2013 r. i ujęciu narastającym za 9 miesięcy 2013 r. mają wyłącznie charakter szacunkowy i mogą ulec zmianie. Ostateczne wyniki finansowe zostaną opublikowane w raporcie za III kwartał 2013 r.
ogólnie rzecz biorąc, nie licząc jakiś drobnych korekt, kierunek jest jeden W GÓRĘ!!!!!
Nie chcecie mi pomóc, trudno sam po malutku będę zbierał. Dzisiejszy obrót 5200, a 4200 moje pozdrawiam i czekam cierpliwie na dużo wyższe poziomy ja mam dużo czasu. Powyżej 0,6 nie będę brał ale poniżej czemu nie mam już 247528 akcji, a pamiętam jak vedia chodziła po 1,3x i chodziły pakiety po naście tysięcy, a wtedy moim zdaniem była znacznie słabszą spółką.
Pozdrawiam!!!
BRAWO! ... kolejne zamówienie od kontrahenta z Polski, który oferuje produkty pod własną marką. Przedmiotem zamówienia jest dostarczenie przez NDEL czytników książek z podświetleniem ekranu. Łączna wartość zamówienia wynosi 722 000 USD. Zamówienie jest w trakcie realizacji. Klient wpłacił depozyt.
co za głupki (cwaniaki) uwalają tu kurs, już dawno powinno być 1zeta, czekamy jeszcze na sto% fabryki chińskiej w rękach Vedii i hopsa na 2 zeta :)
a potem hopsa na główny parkiet :)
i ...
więcej dobrych transakcji i więcej informacji zarządzie, trzymam kciuki...
pewno że pójdzie w górę, teraz można tanio jeszcze kupić bo niepewność w narodzie, ale faktycznie jak będzie cały dragon w Vedii wyskoczymy w górę jak wysoko się okaże
Dnia 2013-11-22 o godz. 11:38 ~bedzie w górę napisał(a):
> pewno że pójdzie w górę, teraz można tanio jeszcze kupić bo
> niepewność w narodzie, ale faktycznie jak będzie cały
> dragon w Vedii wyskoczymy w górę jak wysoko się okaże
jak kwiatek nie wywinie jakiegoś numeru to perspektywy wzrostu są bardzo wysokie....
Dnia 2013-12-04 o godz. 17:37 ~pozytyv napisał(a):
> ech... a jak chłopaki z zarządu ogarną tę całą chińską
> fabrykę Dragon w 100% to będą sie ynwestory zabijać o ten
> papier :) taniocha na potęgę
dokładnie teraz cena nie może i nie będzie wysoka -odpowiedź jest prosta i banalna dlaczego!!!!!!!!
świetny czas na kupowanie