• Wyjscie Autor: ~miech [77.254.29.*]
    Widze, że coraz więcej osób decyduje sie na wyjście ze spółki.Czy to aby juz ten moment żeby rozpocząć zbieranie?
  • Re: Wyjscie Autor: ~Amator [94.124.6.*]
    ja się nie poddaje
  • Re: Wyjscie Autor: ~noblus [83.8.252.*]
    Wyjście jest oczywiście jakimś wyjściem ale nasuwa się pytanie co dalej. Ja włożyłem tu wolną kasę kilka miesięcy temu i obecnie jestem na małym minusie. W tym czasie naprawdę wiele spółek urosło po kilkaset procent i naprawdę żal mi że nie wybrałem jakiejś krajowej spółki bo one przynajmniej starają się na bieżąco informować akcjonariuszy o swoich poczynaniach. Ale powiem szczerze że boję się teraz przenieść aktywa na spółki które już urosły bo wiem że każdy zdołowany papier w końcu się budzi i nikt nie ma pewności kiedy. Dlatego skoro czekałem 8 miesięcy to mogę poczekać jeszcze kilka!
  • Re: Wyjscie Autor: ~wojtek [5.172.252.*]
    ,,,podzielam Twoje zdanie,cierpliowosc i jeszcze raz cierpliwisc,nie na darmo mecza sie ponad rok pilnujac kursu i zbierajac akcje,nikt nie zna dnia ani godziny kiedy nastapi przelom,poczekamy do konca listopada,zakoncza sie przepychanki z julia i westa zmieni kierunek,, n monnari,trakcji i redanie tez wieszali psy,,,pozdrawiam
  • Re: Wyjscie Autor: ~zeb [213.195.158.*]
    dokupuje
  • Re: Wyjscie Autor: ~zzz [178.235.173.*]
    Tęż dziś skubnąłem , a raczej wpadło na 0,69...
    Nie wymiękać tu będzie grubo ....:-)
    pozdr
  • Re: Wyjscie Autor: ~czesio [209.242.137.*]
    Zamiast pakowac wszystko w jedna spolke, portfel powinien byc podzielony na 4 albo 5 spolek i wtedy napewno byscie cos trafili i przy takim rynku zarobil i mozna sobie spokojnie czekac a pakowac wszystko w Weste to jest naprawde ryzykowne posuniecie.. a wiecie jak to mowia - "chytry dwa razy traci". Ja jestem z wami i czekam ale na samych bateriach z westy to napewno bym nie jechal..
    Nie gram tylko na wescie...:-)
    Ale powiem Ci że te baterie strasznie tanie .
    pozdr
  • Re: Wyjscie Autor: ~taki tam [188.47.154.*]
    zgadzam sie ja jednak jestem mało cierpliwy i wiarygodny idę tam gdzie widzę "diengi"

i dziś znów zredukowałem 10k westy z niewielkim zyskiem i udało się jeszcze dobrać LSTC po 1,47:)

tam mam ponad 50 % kapitału:) dużo ale wierze że ta spólka dogoni eex za 2-3 lata..

pozdro... dla wytrwałych.

ps. była okazja na dobranie zastalu:(
  • Re: Wyjscie Autor: ~taki tam [79.162.200.*]
    LSTC powyżej 2,2zł woooooooooow:)
  • Re: Wyjscie Autor: ~kumaty [212.95.7.*]
    A co nie czytali w sobote ? S&P obnizyl wiarygodnosc ukrainy z B na B- przyczyna spadek zasobow dewiz o 25% grozba dewaulacji hrywny tuz tuz westa "wal" na 40 mile$ z polityka w tle. Tu sie nic nie zmieni teraz tylko czarowanie czyli wychodzenie z badziewia po jeszcze relatywnie dobrej cenie.
  • Re: Wyjscie Autor: ~sylwuś [83.21.105.*]
    ~kumaty wciagnela mnie twoja opowiesc nie bede mogl spac ...
  • Re: Wyjscie Autor: ~12345* [89.228.152.*]
    http://www.unn.com.ua/uk/news/1268311-ua-z-yes-dozvoli-ukrayini-zekonomiti-600-mln-yevro-na-mitnikh-tarifakh-ya-tombinskiy
    600 ml euro .
    Niezła zachęta, myślę że podpiszą .....
    pozdr
  • Re: USA za wejściem UA do UE Autor: ~12345* [89.228.152.*]
    http://www.unn.com.ua/uk/news/1268345-ssha-zaklikali-v-yanukovicha-zavershiti-shlyakh-do-yevropi
  • Re: USA za wejściem UA do UE Autor: ~uś karate [176.58.22.*]
    cierpliwym trza być nie miętkim , ninja jest twartka bo trenuje latami a wy wszystko odrazu chcecie . ja czekam , doczekałem się na ekosiu od zeta to to i tu poczekam , do gara jest co włożyć
  • Re: USA za wejściem UA do UE Autor: ~czesio [68.107.99.*]
    Jest maly problem z tego co ja wyczytalem, mianowicie Ukraina podpisze umowe z UE w tym miesiacu to rucy sie wkurza i prawdopodobnie wprowadza embargo na towary z Ukrainy, a Westa w tej chwili wiekszosc baterii sprzedaje do ruskich wiec moze dostac po dupie...
  • Re: USA za wejściem UA do UE Autor: ~uś karate [176.58.22.*]
    rusek straszył zawsze ale nie bojsija unia eu jest cwańsza , oni biorą przykład z chinoli zalać rynek taniością wykończyć konkurencje a potem dyktować ceny
    w Rosyji, Kursku jest zakład produkujący akumulatory, Westa ma w nim 60% udziału i wspólnie z władzą guberni modernizują fabrykę to primo, a secondo UA podpisze umowe celną z Ros... i innymi wschodnimi WNP
    w Rosyji, Kursku jest zakład produkujący akumulatory, Westa ma w nim 60% udziału i wspólnie z władzą guberni modernizują fabrykę to primo, a secondo UA podpisze umowe celną z Ros... i innymi wschodnimi WNP.
    a nadto na Ukrainie
    http://www.unn.com.ua/uk/news/1268370-derzhinvestproekt-avtomobilna-promislovist-odna-z-naybilsh-investprivablivikh-v-ukrayini
  • Re: Wyjscie Autor: ~wojtek [5.173.105.*]
    witam ,dzięki za linka ciekawe,, ing się obławia na trakcji ,jak podpiszą umowę wrócą do nas ,żeby dalej odrabiać straty i myslę, że to oni pilnują kursu i zbierają akcje,,ważne dla nas stałych, akcjonariuszy ,żeby westa zmieniała trend a nie była marionetką w ręku spekulantów,,co nam to da ,że wrócą i podkręcą kurs troszku ,niektórzy wyjdą inni kupią, jak to było na trakcji,,wróciła na odpowiednie tory,,,,życzę nam ,żeby westa wróciła do połowy ceny z debiutu w kilka miesięcy po podpisaniu umowy stowarzyszeniowej,,,pozdrawiam stały akcjonariat
  • Re: Wyjscie Autor: ~12345* [89.228.152.*]
    Moim zdaniem jest bliżej nie określony gang być może zagraniczny, który przejął znaczną ilość akcji i pisze wykresami nowe teorie. W październiku ubr. zatrzymano wzrosty i systematycznie kontrolowany jest kurs....sesje z wolumenem poniżej średniej drobniutkiego inwestora świadczą o manipulacji....wielokrotnie stawiano sztuczne opory czy tzw. widłach aby nie przekroczyć 0,78zł.
    kudłąty czy kumaty nie przypadkowo od roku produkuje się na tym forum aby zniesławić spółkę. Dziw, że prokuratura sie tym nie zajęła, to może być klucz do szajki manipulatorów...inny propagujący fale i kurs na 0,4 świadczą do prowadzonej działalności przestępczej... przykładów pewnie można więcej przytoczyć tylko czy to coś zmieni? .....lekarstwem przeciwstawienia się złu jest stawianie blokad z lewej strony i skupowanie na coraz wyższych poziomach....
  • Re: Wyjscie Autor: ~mat [95.49.26.*]
    Hoho pojawił się Wojtek - będą spadki
  • Re: Wyjscie Autor: ~wojtek [164.126.55.*]
    Ty lepiej drewienko i trakcje kupuj do koszyka na spadkach ,a nie wojtek i wojtek ,pozdrawiam
  • Re: Wyjscie Autor: ~mat [95.49.26.*]
    Dobrze Wojtku ,zrobię jak radzisz . A powiedzcie no mi chłopaki , czemuż to Westa taka tania waszym zdaniem ,bo nie kumam ,c/wk 1,7 ,to jaka ona tania?
  • Re: Wyjscie Autor: ~wojtek [164.126.55.*]
    ,,,, to Ci panie kolego odpowiadam---kupowali ołów na górce później staniał, popłynęli na kupnie ołowiu bo zrobili duże zapasy,,a co do manipulacji kursem to inna kwestia,, dofinansowanie w wielu dziedzinach jakie daje możliwość umowa stowarzyszeniowa jest ogromne, kwestia jej podpisania i myśle czasu ,spekulacyjnie kurs po podpisaniu powinien skoczyć,ale w dłuższym czasie powinien zmienić się trend na weście,,tak jak wcześniej pisałem nie będzie cła a co za tym idzie spore oszczędności dla przedsiębiorców,,co z tego jak akumulatory westy są w wielu krajach,,cło?! teraz będą sprzedawane bez cła-grube miliony zaoszczędzone,, wymogi ekologiczne, moim zdaniem będzie duże zainteresowanie konkurencji po podpisaniu umowy,,to moje teorie,przemyślenia-a czas pokaże co będzie,,,
  • Re: Wyjscie Autor: ~wojtek [188.33.123.*]
    ,,,dałem zlecenie kupna za 14tys zobaczymy czy są chętni
  • Re: Wyjscie Autor: ~mat [83.28.154.*]
    Sypną Wojtku , sypną nie martw się
  • Re: Wyjscie Autor: ~wojtek [188.33.123.*]
    po jutrze głosowanie w ukrainie nad tymi za granicą leczonymi,,ostatni czas ,jak się nie dogadają to ukraina będzie sto lat za murzynami,,,,
  • Re: Wyjscie Autor: ~mat [83.28.154.*]
    Na to liczę kolego szanowny. Unia Celna - akcyjki po taniości i gram razem z oligarchami. Do niczego nie potrzebna Ukrainie ta cała europa
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.